Месечева Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 А како да сасечеш некога за кога је Павле био ратни хушкач? Шта уопште да кажеш таквој особи? Истина је увек јача од лажи. Истина о упокојеном патријарху Павлу, истина о њима...истина такве увек сахрани. zuti car, Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 А како да сасечеш некога за кога је Павле био ратни хушкач? Шта уопште да кажеш таквој особи? Испричаш му неки виц, изведеш га на пиво. Да се опусти мало... Млађони, Ignjatije, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Мт. 5, 44. А ја вам кажем: Љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вријеђају и гоне, Где је граница трпљења? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Нисам сигурна да је игнорисање најбоље решење. Мишљења са, да такве треба сасецати у корену (фигуративно, је л' те). Па ја сам мишљења да смо ми давно пропустили шансу да сасечемо у корену ово зло, и да се оно врло разгранало, тако да им је сад једино остало да клевећу најбоље. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 У Царству Небеском. Хоћемо ли се борити да очувамо систем вредности ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Срамота је и брука, да, али биће и наша срамота ако сувише придајемо значаја оваквим ликовима, и дозволимо им својим коментарима да добију својих 5мин славе, а то је вероватно мотив овог новинарчића и овог текста. Bice nasa sramota i ako na ovakve lazi i uvrede samo cutimo. Nikada ne sme se dozvoliti da laz i neistina caruju a da se istina ne cuje. Месечева and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Па ја сам мишљења да смо ми давно пропустили шансу да сасечемо у корену ово зло, и да се оно врло разгранало, тако да им је сад једино остало да клевећу најбоље. А видиш, мишљења сам да није готово с борбом док човек не издахне. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Мт. 5, 44. А ја вам кажем: Љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вријеђају и гоне, Ovoga bi mogao Patriijarh Pavle u ovom slucaju da se pridrzava posto se o njemu radi, mene nisu pominjali u ovom clanku kao ratnog zlocinca, niko me nije napadao, niko me nije kleo tako da nista ne trpim te mogu da kazem sta mislim .. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 А видиш, мишљења сам да није готово с борбом док човек не издахне. Tako je, do poslednjeg daha borba ne prestaje i pobednik moze biti samo istina. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Хоћемо. И то тако што ћемо рећи Лајте кере Јакобсфелда. Odlicno, treba da kazemo ko laje i koje su dzukele ... zuti car and Solomon Kane је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Хоћемо. И то тако што ћемо рећи Лајте кере Јакобсфелда. А кад ти живот и егзистенцију угрожавају ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Испричаш му неки виц, изведеш га на пиво. Да се опусти мало... Putovao patrijarh trolejbusom, a iza njega, nekoliko sedista, dva mladica razgovaraju: - Covece ,vidi, pa ono je patrijarh Pavle! - Ma kakav patrijarh, sta ti je! - Jeste bre patrijarh! Ajd u pivo da je patrijarh! - Ajd u pivo da nije! Taj njihov razgovor cuo patrijarh, pa se okrenuo i rekao onom prvom: - Imas pivo! Плутон, Данче*, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Какве везе имају живот и егзистенција са клеветањем? Месечева, нисам ти ја Млађа Хоћу рећи ипак сам колико-толико/скромно радио на свом смирењу. Не разумем поређење, најискреније. Причали смо томе чиме се бранити од клеветања. Само ме је занимало како би се бранио да ти неко угрози живот, у складу с тим сам и поставила претходно питање ''где је граница толеранције''. Кроткост и смиреност јесу суштина. Али некад нас неприлика нађе сама, без нашег претераног мешања, просто налетиш на нетолеранцију и најбрутталнијем облику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Кажу, тамо 90-тих кад су га неке новине приказале као карикатуру са бомбама и калашњиковим, да је п. Павле у шали показивао около како у ствари није мали и слаб као што физички изгледа, него веома опасан. Месечева, Ignjatije, Н И Н Е and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 - Imas pivo! Један београдски боем истрчао је из кафане "?" кад је видео патријарха да улази у Саборну цркву. Преплићући језиком рекао му је: "Нас двојица смо најбољи људи на свету", а патријарх му је на то одговорио: "Јесмо, ал' кад попијемо ништа не ваљамо." Ignjatije, Човек Жоја, zuti car and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука