Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Једно је кад те клеветају друго је кад насрну на тебе и угрозе ти физичку егзистенцију. Разлика је драстиЋна. Поређење значи да нисам нарочито свадљив тип спреман на надгорњавање и истеривање приче ко је у праву по принципу мак на конац по сваку цену. Ne bih se slozio da je fizicki integritet vazniji od moralnog. I fizicki i verbalni nastraj trebaju biti tretirani podjednako. Nerocito u ovakvim slucajevima ( ko ovaj sa Patrijarhom ) kada je fizicki nasrtaj i nemoguc, ostaje samo verbalni . Na ovo bi moralo da se reaguje i to da Patrijarsija pokrene krivicni postupak. A najbolje bi bilo da to pokrene drzava. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Нисам говорио о хијерархији и о томе који је важнији већ да постоји разлика. Какве везе држава има са овим? Pa mislim da bi drzava trebala da reaguje na klevetanje i o Pavlu i o govoru mrznje i raspirivanju mrznje prema Crkvi i verske netolerancije... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Ovaj Dinko Gruhonjic je osvedoceni srbomrzac i ustasa.Nista cudno. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Тужба се подноси у суду, а не на форуму. Човек Жоја and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Тужба се подноси у суду, а не на форуму. Pa jeste, na Forumu se divani ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Ovaj Dinko Gruhonjic je osvedoceni srbomrzac i ustasa.Nista cudno. Eh, sada ustasa? Zasto? Sovinisto .... SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Кад сам био млад па објашњавам треба овако, треба онако, мој стари каже - поклони се и почни. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Једно је кад те клеветају друго је кад насрну на тебе и угрозе ти физичку егзистенцију. Разлика је драстиЋна. Поређење значи да нисам нарочито свадљив тип спреман на надгорњавање и истеривање приче ко је у праву по принципу мак на конац по сваку цену. Добро, то би био одговор. Мислим да смо слични. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Кад сам био млад па објашњавам треба овако, треба онако, мој стари каже - поклони се и почни. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Eh, sada ustasa? Zasto? Sovinisto .... ORANJE ŽIVOTA - Dinko Gruhonjić sreda, 20 avgust 2008 „Putovao sam baš mahsuz tako da granicu pređem na prelazu Jasenovac-Gradina, gdje se Una uliva u Savu i bezuspješno pokušava smaragdno-zelenom da razbistri muljevitu vodu, na mjestu gdje su logoraši iz “onoga” rata bezuspješno pokušavali preplivati veliku vodu i pobjeći od “dobrovoljnog rada” koji im je “nudio” moj počivši imenjak, ustaški krvnik Šakić. Pa sam okrenuo - opet namjerno - na mahalu koja se sad zove Kozarska Dubica a u stvari je Bosanska, pa onda baš skroz s namjerom preko Prijedora, tog grada nepravedno zapostavljenog u široj javnosti a toliko u svetu poznatog po uspješnom sprovođenju mladićevsko-ćosićevske vizije “konačnog rješenja” i “obračuna s Turcima”. Tog grada u čijoj su okolini toponimi kao što su Trnopolje, Omarska i Keraterm. Tog grada naseljenog saučesnicima u kojem rijetki povratnici i dan-danas nerado dočekuju noć na ulici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Mada Arkan jeste izjavljivao da mu je Patrijarh Pavle duhovni vodja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Па искрено говорећи,благословили су све и сваког,ко се шибао у то време, али тај благослов није био за чињење злочина... Иначе моје мишљење је да смо у то време на свим пољима,политичком,економском,спољно-политичком,моралном, националном па и духовном , скроз оманули,те смо зато тако и прошли... Милан Ракић, draganzzz, zuti car and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Хоћемо ли се борити да очувамо систем вредности ? Vrednosti se cuva samo na jedan nacin. Tako sto ih praktikujes i svedocis svojim primerom. E sad, ja ne znam na sta ti mislis, ali mi ne deluje kao da mislis na to... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Mada Arkan jeste izjavljivao da mu je Patrijarh Pavle duhovni vodja Samo sto je Arkan slabo duhom vodjen... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Samo sto je Arkan slabo duhom vodjen... Vođen je duhom zla. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука