Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Nazalost nikakav film...samo vrlo ziva, opipljiva secanja... mani se on je u italiji od 91, sve ratove koje podrzva i odbrne i branioce je preskocio, nije ih ni video niti je ziveo u Srbiji u to vreme... Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Aaaaaa pa ti si prisustvovala nekom streljanju? Mucenjima? Daj podeli tu traumu sa nama... Pa ja ne znam gde si ti tada ziveo...ja sam zivela u Srbiji...nema potrebe ista da objasnjavam... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Seca se strasne Slobine diktature, mucenja po zatvorima, streljanja neistomisljenika , logora ... Ti ne mozes d se secas, jer dok nas je taj tvoj dobrotvor mucio.... ti si bio u italiji... brate jel kapiras ti koliko sam sebi skaces u ustA? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Pa ja ne znam gde si ti tada ziveo...ja sam zivela u Srbiji...nema potrebe ista da objasnjavam... Ma rekoh ti ziveo je u italiji... Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 @Dijasporka , mnogo pomazes ovima sto imaju paranoje od slobe, raspakujess ih sestro do kostiju, daj mi ziro racun da ti uplatim neku donaciju, svaka ti cast!!! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Pa ja ne znam gde si ti tada ziveo...ja sam zivela u Srbiji...nema potrebe ista da objasnjavam... Pa meni bi trebala i ja sam ziveo u istoj toj Srbiji i cak izlazio na izbore za vreme "diktature" i pazi ovo glasao za opoziciju a ne za Milosevica ... a danas moram da slusam pojedine koji mi govore da je tada bila diktatura ... Pa mislim, dogovorite se sa sobom ljudi ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Не, нисам мислио на то. Ми смо као народ одговорни што смо бирали такве људе. Липу је изабрао народ, наш народ, ми, не неки Индијанци, Кинези, Јапанци, Американци, већ ми. А после смо бирали неке друге људе, а какви су ти други/нови били/јесу, то знамо. А сви ти политичари нису пали са крушке већ су наши, нису туђи већ са наших грана, никли међу нама. Е па што је поосејано то је и никло. То сам хтео да кажем. Ma koga god da smo birali, bili bi izlozeni istim pritiscima. Samo sto bi ovi drugi pristali na sve pritiske. Slobo je makar pomogao da se Republika Srpska odbrani. kordun је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Aaaaaa pa ti si prisustvovala nekom streljanju? Mucenjima? Daj podeli tu traumu sa nama... A ovo boldovano je jako ruzno, ne mozes takva pitanja da postavljas na takav nacin, otkud ti znas da li je neko stvarno preziveo traume... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Ne placam ja njih vec oni mene ... jos niste skontali ko koga placa ? Шта ти је Европска унија... Војска плаћа народ! Па то нема нигде! Кол'ко ти легне месечно од њих, ако није тајна? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Pa meni bi trebala i ja sam ziveo u istoj toj Srbiji i cak izlazio na izbore za vreme "diktature" i pazi ovo glasao za opoziciju a ne za Milosevica ... a danas moram da slusam pojedine koji mi govore da je tada bila diktatura ... Pa mislim, dogovorite se sa sobom ljudi ... sto lazes sad da si ziveo u Srbiji... Ono krvolocno prebijanje sopstvenih gradjan od strane policije.. i svakog ko se suprostavi milosevicu - to nije diktatura.. Ti si jadn toliko zglibio u ovu seseljsku varijantu nacizm po imenu "velik srbija" d vise ne raazlikujes sta je diktaatura a sta nije... I lepo je to sto se kajes.. ali nemoj frustrcije koje upucujes prema sebi za tadasnje glasove da istresas ovde... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 2 coveka na ovoj temi brane milosevica.. obadvojica finasiraju nato.... valja razmisliti o tome... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Е сад видиш, ко је коме во времја оно наносио зло, и ко се против ког зла ономад борио, то је овде рекао бих предмет спорења. Тачније, предмет спорења је око дефиниције шта је/ко је зло, НАТО или Липа.... .. borila su se dva zla (nato i milosevic) preko ledja srpskog naroda... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Slobo je makar pomogao da se Republika Srpska odbrani. Slabasni, ti si generlano bistar tip.. ali kd se dodje o bivsoj jugi... sva bistroca se nekako pomuti... ... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 .. borila su se dva zla (nato i milosevic) preko ledja srpskog naroda... da, milosevic je bio zlo jer je isoa recimo da salje policiju i vojsku na kalasnjikoviam naoruzane siptare koji su iz zasjeda po cestama resetali putnicka vozila kako im se cefne, pa je zli sloba poslao oruzanu silu a nije imao pravo na to i zaebo citab narod jer je tako privukao milosrdne nato bombardere , jel to ta logika feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Шта ти је Европска унија... Војска плаћа народ! Па то нема нигде! Кол'ко ти легне месечно од њих, ако није тајна? Poprilicno moram priznati ... Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука