Adelaida Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Dodje mi ponekad da se odmetnem u ' ajduke...ono " Adelaida Hood" ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Zato poslanici Skupštine Srbije treba da donesu nov zakon o socijalnoj pomoći porodici, koji bi izjednačio status roditelja dece sa invaliditetom sa statusom negovatelja. Sve što treba da urade u Ministarstvu rada jeste da izvuku iz fioke inicijativu koju tamo zaturenu drže dve godine, a ispod koje je 60.000 potpisa. facenew22222222 Crveni Baron, Данче* and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Ajde nas 200 da skupimo po 100 dinr svaki mesec i imamo 20 000 dinra svkaog mesec za njega... To je moj "zamisljeni liberalni sistem", utopijski, nemgouc... bolji je ovaj gde nam drzva uzima po par stotina eura svaki mesec i on ne dobije nista. On odlicno rado. Pa ajde?I sad, koliko ima ovakvih u Srbiji. Koliko para cemo davati, ko ce to skupljati, rasporedjivati, izdavati itd itd itd... Znaci, potreban je neki sistem koji ce se baviti time. To ja kapiram kao drzavu. E sad, to sto je u nasem slucaju taj sistem prekobrojan i lopovski, to ne znaci da ne treba uopste da postoji. A Grizi se sad nesto kao sablaznjava, kakvi crni politikanti. Sta ima ON od toga sto ce neko ovo da procita i napise "jao strasno", "oh Boze" i slicno? Nista. Znaci, ovim ljudima je potrebna necija pomoc. Ja samo razmatram cija. A za politiku me bas briga... feeble and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Мислим да тема нема везе са политиканством. Човек је борац и херој. Човек је свакако херој, дај Боже да се извуче из беде. Мада далеко од тога да је једини... А намера чланка је јасна у закључку: Zato poslanici Skupštine Srbije treba da donesu nov zakon o socijalnoj pomoći porodici, koji bi izjednačio status roditelja dece sa invaliditetom sa statusom negovatelja. Sve što treba da urade u Ministarstvu rada jeste da izvuku iz fioke inicijativu koju tamo zaturenu drže dve godine, a ispod koje je 60.000 potpisa. Da u Srbiji bude manje patnje i da on može da se odmori. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Eto uclanimo se lepo u Mladjinu partiju, organizujemo se i radimo na tome da se menja sistem. A onda nakon par godina mukotrpnog rada, pokidanih zivaca, klevetanja, osuda, namestenih skandala i ostalo....batalimo sve i odemo u Lazu da se odmorimo. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Pa ajde? I sad, koliko ima ovakvih u Srbiji. Koliko para cemo davati, ko ce to skupljati, rasporedjivati, izdavati itd itd itd... Koliko ih ima.. pa u srbiji ima jedno 10 gradova po 100 000 stavnovnika... u svakom grdu da ih ima po pet... to ti je 2 000 ljudi da daje po sto dinr svkai mesec da izdrzva ljude iz svojih gradova. Drzva ti uzim mnogo vise od 100 dinra mesecno btw I OD NJEGA DRZVA UZIMA. ..... dakle ako primi 20 000 dinra 100 evra pored toga je platio drzvi + 2 000 dinr svaki mesec otisao na pdv... (minimum) I taj zakon koji izglsaju ce OPET DA UZIMA I OD NJEGA.. samo ce da mu vrati ono sto mu je uzeo.. Drzva mu vec sda uzim 12 000 dinara.. da dobije socijalnu pomoc 15 000 dinara.. vratila mu je njegovih 12 i dala jos tri. Znaci, potreban je neki sistem koji ce se baviti time. To ja kapiram kao drzavu. E sad, to sto je u nasem slucaju taj sistem prekobrojan i lopovski, to ne znaci da ne treba uopste da postoji. Svud je sistem lopovski. Ne samo u Srbiji.. u SRbiji se samo to primecuje. Ne, takav sistem na drzavnom nivou uopste ne treba d postoji. Treb da meni i tebi vrate nase pre koje nam uzimaju ZA POMOC OVKVIM LJUDIMA i puste nas da im sami pomzemo. I sad ecs opet da mi kzes nemoguce.. a ja cu ti reci opet jedno ime Petra! Gomila SMSova je poslato. Nazalost, dok god tako razmisljte (kako ti rzmisljas) da drzavni sistem pomze i ocekujes od politikanta da pomognu - ovim ljudim nem pomoci. I to ja i grizli ocemo d vam saopstimo.. ali nas niko ne cuje. Jer, ko nisi primetio... STVARI MORAA DA DODJU DO NOVINA.. pa da se IZVRSI PRITISAK NA POLITICARE.. pa onda ONI DA SE PREPUCAVAJU... pa da nam pokupe pare... pa deo tih pra da daju... Hocete da budemo humano, milosrdno i dobroiniteljsko drustvo? Uradimo nesto licno, a ne tako sto ce neko da izgalsa neki zakon i da nam pokupi pare.. i da mislimo da smo zvrsili posao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Koliko ih ima.. pa u srbiji ima jedno 10 gradova po 100 000 stavnovnika... u svakom grdu da ih ima po pet... to ti je 2 000 ljudi da daje po sto dinr svkai mesec da izdrzva ljude iz svojih gradova. Drzva ti uzim mnogo vise od 100 dinra mesecno btw Svud je sistem lopovski. Ne samo u SRbiji.. u SRbiji se samo to primecuje. Po 5 na 100000?! Daj bre... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 PODRSKA ZAKONU "RODITELJ-HRANITELJ Dragi prijatelji i roditelji,Želimo da Vas obavestimo da smo pre dve godine dobili podršku građana sa 61.000 potpisa kojima bismo, kao roditelji, mogli ostvariti identična prava kao i hranitelji koji usvajaju našu decu, ali pokušano je da se zaboravi. Dve duge godine čekamo ono što nam pripada i nešto što je odavno usvojeno u svim susednim državama!! Po, ustavu RS SVAKI amandman koji prikupi 30.000 potpisa podrške MORA IĆI NA DNEVNI RED, ali očigledno ne i naš.Ovim putem, molimo Vas, da podelite ovaj album kako bi se što više građana Srbije upoznalo sa našom borbom protiv nepravde.Hvala Vam unapred. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Eto uclanimo se lepo u Mladjinu partiju, organizujemo se i radimo na tome da se menja sistem. A onda nakon par godina mukotrpnog rada, pokidanih zivaca, klevetanja, osuda, namestenih skandala i ostalo....batalimo sve i odemo u Lazu da se odmorimo.Aaaa ne ne... ne odlaze oni u Lazu, nikako.Ja pre mislim da bi, pocevsi sa idejom ostvarivanja nekog novog sistema, za nekoliko godina zavrsili na Tajlandu npr, uzivajuci u blagodatima politickog zivota. Laza je rezervisana za obican narod. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Po 5 na 100000?! Daj bre... Sta mislis koliko roditelja postoje koji imaju decu sa paralizom? Pet takvih na 100 000. U vrh glave.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Ja radim od 7 do 18 .Plata je moja na Nebesima. Grizzly Adams and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Sta mislis koliko roditelja postoje koji imaju decu sa paralizom? Pet takvih na 100 000. U vrh glave..Mislio sam na ljude sa ovim problemo. Postoji bos bolesti koje onesposobljavaju coveka da radi, da bi pazio na svoke dete.I opet dopunjavas postove, nmg da ti odgovaram tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Mislio sam na ljude sa ovim problemo. Postoji bos bolesti koje onesposobljavaju coveka da radi, da bi pazio na svoke dete. I opet dopunjavas postove, nmg da ti odgovaram tako Prijtelju, kad vbi drzavu iskljucili iz ove price, imo bi jedno 10 puta manje ljudi u ovim problemima, jer bi svako za pocetak imao 50 evra vise na plati i 2-3 hiljade dinara (Minimum) vecu kupovnu moc. e sad, kad bi svaki gradjanin dobio po jedno 100 evra vise na mesecnom nivou, koje mu drzva ne bi uzel i jos jedno 20-30 evra vise kupovne moci (minimum) koliko bi ljudi imali u ovakvim problemima? (pricam o prosecima naravno) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Млађони брате, и ти га претераваш... У реду је ставити кратак коментар, али не мора и ова тема да буде расправа о друштвеним системима. Crveni Baron, Данче*, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kerberus Написано Март 5, 2015 Пријави Подели Написано Март 5, 2015 Ne znam sta da kazem, bio sam pre mesec dana u Londonu tamo ima beskucnika i to ne tako malo, surov grad, sve je skupo, veoma lako skliznes na marginu ako ti licna ekonomija podje po zlu i jos ko zna kakvih sve faktora koji uticu na takav ishod. Medjutim zapazio sam da mnogim beskucnicima ljudi donose garderobu, cebad, kape, salove, hranu ali doslovno toga ima na svakom koraku, e sad i dalje mi je nepoznanica da li se ti ljudi sami organizuju ili iza njih stoji neka organizacija, no svejedno jako lep gest i zaista to znaci tim ljudima na ulici. Grizzly Adams, Данче* and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Ima jedna stvar koju ni bog ne može učiniti – promeniti ono što se već dogodilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука