Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Pa naravno mile, jesi li citao britanca Caneruna lako pre nedelju- dve givori da treba povecati plate britancima jer odavno nisu povecavane i nigde nije pomenuo ponudu i traznju. Mile ti i tvoja prica o trzistu u Srbiji je ista kao i eventualna prica nekog bosonogig crnca o trzistu akcija ... Kako drzva moze da poveca platu kad je ona i ne isplacuje? Platu moze samo poslodavac da ti poveca.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 ja sam rodjen 1987, tako da sam odrastao 1990tih, pa ono..... kapiras... od 1995 do 2001, secam se relativne "nemastine" mada ja to tada nisam kapirao.. ali se secam svega... Pa onda padanja privrede 2000te... pa do 2003-2004 uzas blagi... tek je onda stigla beda ...... e onda sam 2004-5-6-7 malo zivnule stvari, i radio sam jedno vreme, imao finu platicu 250 evrica..... posle upisah faks... Pa kad si maler... Ja kad sam rodjen jos je Veliki Manitu bio ziv, svi smo mu se klanjali i bili presrecni. Nemas pojma kako je to dobar osecaj kad ti objasne da zivis u najboljoj zemlji na svetu gde su svi jednaki, nema nepravde, cvetaju ljubicice i zumbuli. Jos one pionirske priredbe, spletovi... Pa Dan Mladosti, veliki splet na stadionu JNA, stafeta... Dan Mladosti covece. Pa to je bio san da budes onaj sto donese Titu stafetu. Bolje nego da postanes astronaut. Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 па мени је сад "галеб" чоколада боља од свог овог страног смећа,милке поготово... Милка је амерички крш. Сви амерички ”мејн стрим” слаткиши су одвратни и то је блага реч. Милка је још и посластица наспрам, рецимо, овога: Али знаш ли у чему је разлика? Ја сам тамо налазио право благо (не само слаткише, већ кафе, пиво, месо, шта год), негде у четвртој улици, иза петог ћошка. А овде тога нема ни у траговима (до душе, добро пиво и кафа се појављују у последње две године). Е зато волим либерално тржиште и капитализам, а не због милке. У таквом систему испливају квалитетни људи и направе најбоље производе. Милку видим само као користан начин да они који воле крш чоколаду практично финансирају ову моју врхунску, ручно рађену. Е мој Зоске, да је овде капитализам, ја бих од тебе куповао свежу рибу сваког дана... Зосима and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Tito je nase Sunce, Tito je nase srce, nasoj sreci nigde kraja, jer nas ista ljubav spaja Sta je gej parada za ovo braaate... Млађони, feeble, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 I sad bre kad ovo gledam pomeri mi se srcka... Sv. Miltone Friedmane oprosti mi gresnom... Млађони, Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Kako drzva moze da poveca platu kad je ona i ne isplacuje? Platu moze samo poslodavac da ti poveca.... pa kako nisu smanjili plate po italiji na primer a povecala se nezaposlenost? Veca je ponuda od traznje radne snage a plata ista? kako to da trziste nije tu reagovalo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Cuj samo ovo: https://www.youtube.com/watch?v=-1Vb_IOxDUI Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Pa kad si maler... Ja kad sam rodjen jos je Veliki Manitu bio ziv, svi smo mu se klanjali i bili presrecni. Nemas pojma kako je to dobar osecaj kad ti objasne da zivis u najboljoj zemlji na svetu gde su svi jednaki, nema nepravde, cvetaju ljubicice i zumbuli. Jos one pionirske priredbe, spletovi... Pa Dan Mladosti, veliki splet na stadionu JNA, stafeta... Dan Mladosti covece. Pa to je bio san da budes onaj sto donese Titu stafetu. Bolje nego da postanes astronaut. naucio. Nisam maler, taman sam iskusio tamnu stranu realnosti. .gledao klince u osnovnoj kako se bodu i nose bombe, osetio nasilje na svojim plecima.. osetio nasilje kada ga ja dajem.. video neradnike kako propadaju dok se grebu, video radnike kako ih zmije pojedu, naucio mnogo vaznih lekcija od najranijeg detinsjtva... hteo, ne hteo.... I sad gledam drugare bez posla kako ih jedu droga, alkohol i sujeta.. i zahvaljujem se Bogu na zivotnom putu koji mi je pruzio i stvarima koje me je taj put naucio.. i sad razmisljam kak oda ih primenim. E sad, da sam malo psihicki ostecen, tim odrastanjem... nazalost jesam.. ali hvala bogu .. nisam narkoman, kockar, kurvar, ubica, kriminalac, ne valjam drogu, ne bijem ljude, ne istresam frustracije na nevinima (mozda ponekad na forumu, ali volim ja vas znate vi to :*) No.. na neki uvrnut nacin drago mi je zbog svega toga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Крене жмарац и дрхтава језа, а E moj brate, kad sam ja na priredbi pevao "Tri puta sam video Tita"... Nemas pojma koji je to osecaj bio. A na zadnju strofu ti zasuze oci... Ko neka liturgija bre... Antihristova. Аурор and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Tito je nase Sunce, Tito je nase srce, nasoj sreci nigde kraja, jer nas ista ljubav spaja Sta je gej parada za ovo braaate... Ево за тебе и Зоскета... Човек Жоја and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 No.. na neki uvrnut nacin drago mi je zbog svega toga. GeniusAtWork, Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 А ја сам био на овом... Grizzly Adams, Човек Жоја, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ja mislim da sam bio zadnja generacija pionira. Pionirska zakletva se polagala pre polaska u prvi osnovne, koliko se sećam. Ja nisam izgovarao reči kad se polagalo, ne zato što sam bio subverzivni elemenat, nego zato što sam bio zbunjen: sam u onoj gomili dece, a nema mi ih nigde tata i mama Moj pionirski odred se zvao "Partizan Zvezdan", po mladom partizanu kome su Nemci urezali bajonetom zvezdu na čelu pre nego što su mu odsekli glavu, nekoliko dana pre nego da budu isterani odavde '44. Sećam se kolko me traumirala cela ta priča kad smo svi slušali u školi (pričao nam neki član SUBNORa). Jednom smo išli rano ujutru na smotru: ja nisam umeo da zavežem maramu, a nigde mi je nema kapa, pa sam onda morao da jurim kevu koja je žurila na posao da me obuče po propisima Grizzly Adams, Милан Ракић, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Ih bre jarani ja sam bio u antikomunistickim vodama uveliko sa 16 godina ... to je bilo negde 1980 ... samo freedom, demokratija , visepartijski slobodni izbori ...kakvi crni sletovi, to je bilo za one bez pameti ...od muzike se slusao Led Zeppelin, Stonesi i slicno ...sta drug tito i partija ... Човек Жоја, Grizzly Adams and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука