Гости Guest Написано Фебруар 26, 2015 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Овај у доњем левом углу значи да си пуко пар стотина еврића... Млађони, Crveni Baron, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 provera koda ključa (valjda) akumulator zadnje svetlo za maglu ABS sistem za kočenje nivo goriva grejač zadnjeg stakla ? ? nisi vezao pojas(?) Kaludjerovic Sreten and Млађони је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Снежана, Човек Жоја, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 2 i 7 su me koštale 500 e :( Kaludjerovic Sreten, Crveni Baron, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 7 nije automatski bauk i babaroga,niti mora da znaci da kad se pojavi da je strasno. Naziva se Check Engine Mozda je ulje na minimumu,mozda ima neku gresku u dotoku goriva,moze da bude neki bag na elektronici,moze biti turbina,moze biti na novijim da nema dovoljno aditiva,moze biti senzor radilice,protokomer,a moze biti i da je samo kompjuter u trenutku pobrljavio i prikazao tu gresku...moze svasta. Ali je sigurno neka greska koja postoji i koja se dijagnostikuje dijagnostikom,za razliku od ostalih znakova. Medjutim nije bauk,moze da bude,ali i ne mora. Veliki je raspon od gluposti za koju ce te platiti gorivo do servisa ili pak kvara za koji ce te izdvojiti nekoliko stotina evara. Grizzly Adams, Милан Ракић, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Baš tako, veliki raspon. Odmah sam ga odvezla kod majstora i uopšte nisu mogli da otkriju koji je tačno problem pošto na kompu pojavilo ako 3 greške (alternator, komp za plin i senzor volana). Kaludjerovic Sreten and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 7 nije automatski bauk i babaroga,niti mora da znaci da kad se pojavi da je strasno. Naziva se Check Engine Meni ta lampica radi vec mesecima i nista kolima ne fali ... Idu ko sa ugasenom lampicom ... Kaludjerovic Sreten and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Baš tako, veliki raspon. Odmah sam ga odvezla kod majstora i uopšte nisu mogli da otkriju koji je tačno problem pošto na kompu pojavilo ako 3 greške (alternator, komp za plin i senzor volana). I? sta je bio problem? Ja sam svojevremeno imao taj problem ukljucila se ta lampica i dobro sam se istraumirao jer pre toga tu lampicu nisam video nikad osim pri davanju kontakta pa sam mislio aham motor,znaci generalka ili tako nesto odmah misao u glavi. Medjutim,svaki automobil koji ima neki problem ima i upaljenu tu lampicu i stvarno je preterano raznovrsno od opcija sta moze biti. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Loš rad alternatora. Spržio mi je komp za plin i samim tim više nije mogao da prebaci sa benzina na plin. Električar se ubio mereći njegov rad i tražći oscilacije i na jedvite jade je uspeo da ukači. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Са повремено упаљеним бр.7 возио сам Кадет преко 10 година, без икаквих проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Meni ta lampica radi vec mesecima i nista kolima ne fali ... Idu ko sa ugasenom lampicom ... Kad vozis forda... Jel vidis Milose sta je Fordaljkaa? МилошБГ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука