Jump to content

Sta znace ovi znakovi u automobilu?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

provera koda ključa (valjda)     akumulator          zadnje svetlo za maglu

ABS sistem za kočenje             nivo goriva           grejač zadnjeg stakla

?                                                ?                        nisi vezao pojas(?)

:)

Подели на овим сајтовима

2 i 7 su me koštale 500 e :( :( :(

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

7 nije automatski bauk i babaroga,niti mora da znaci da kad se pojavi da je strasno. Naziva se Check Engine

Mozda je ulje na minimumu,mozda ima neku gresku u dotoku goriva,moze da bude neki bag na elektronici,moze biti turbina,moze biti na novijim da nema dovoljno aditiva,moze biti senzor radilice,protokomer,a moze biti i da je samo kompjuter u trenutku pobrljavio i prikazao tu gresku...moze svasta. Ali je sigurno neka greska koja postoji i koja se dijagnostikuje dijagnostikom,za razliku od ostalih znakova.

Medjutim nije bauk,moze da bude,ali i ne mora. Veliki je raspon od gluposti za koju ce te platiti gorivo do servisa ili pak kvara za koji ce te izdvojiti nekoliko stotina evara.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Baš tako, veliki raspon.

Odmah sam ga odvezla kod majstora i uopšte nisu mogli da otkriju koji je tačno problem pošto na kompu pojavilo ako 3 greške (alternator, komp za plin i senzor volana).

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

7 nije automatski bauk i babaroga,niti mora da znaci da kad se pojavi da je strasno. Naziva se Check Engine

Meni ta lampica radi vec mesecima i nista kolima ne fali ... Idu ko sa ugasenom lampicom ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Baš tako, veliki raspon.

Odmah sam ga odvezla kod majstora i uopšte nisu mogli da otkriju koji je tačno problem pošto na kompu pojavilo ako 3 greške (alternator, komp za plin i senzor volana).

I? sta je bio problem? 

Ja sam svojevremeno imao taj problem ukljucila se ta lampica i dobro sam se istraumirao jer pre toga tu lampicu nisam video nikad osim pri davanju kontakta pa sam mislio aham motor,znaci generalka ili tako nesto odmah misao u glavi.

Medjutim,svaki automobil koji ima neki problem ima i upaljenu tu lampicu i stvarno je preterano raznovrsno od opcija sta moze biti.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Loš rad alternatora. Spržio mi je komp za plin i samim tim više nije mogao da prebaci sa benzina na plin.

Električar se ubio mereći njegov rad i tražći oscilacije i na jedvite jade je uspeo da ukači.

Подели на овим сајтовима

Meni ta lampica radi vec mesecima i nista kolima ne fali ... Idu ko sa ugasenom lampicom ...

Kad vozis forda... :)

Jel vidis Milose sta je Fordaljkaa?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...