sanja84 Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 Ja volim kad me moj muž "guši" i kad je stalno pored mene. Ne želim da ode..ali naravno kako god. Ti znaš najbolje da oceniš svoju situaciju. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 On 7. 11. 2019. at 8:11, Ekatarina_mala рече Ja volim kad me moj muž "guši" i kad je stalno pored mene. Ne želim da ode..ali naravno kako god. Ti znaš najbolje da oceniš svoju situaciju. Expand Mi se ne razumemo, nema veze. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 On 7. 11. 2019. at 8:11, Ekatarina_mala рече Ja volim kad me moj muž "guši" i kad je stalno pored mene. Ne želim da ode..ali naravno kako god. Ti znaš najbolje da oceniš svoju situaciju. Expand Moj kad se vrati sa puta pitam ga kad putuje ponovo . Sloboda čoveče, sloboda. Nema muza da ti traži ispeglanu košulju i ručak, nema dece da se deru, vrište kukaju...SLOBODA . Milica Bajic and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 Inače, šta osećam...mučninu kad otvorim novine. Kao da budem u toku sa svetom, kad ono samo neka glupost i ispraznost. Toliko nema ništa da se stranice popunjavaju Ražnatovićima, nekim bezveznim likovima sa pompeznim naslovima. Kad će da prođu devedesete...? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 On 7. 11. 2019. at 8:36, Natasa. рече Inače, šta osećam...mučninu kad otvorim novine. Kao da budem u toku sa svetom, kad ono samo neka glupost i ispraznost. Toliko nema ništa da se stranice popunjavaju Ražnatovićima, nekim bezveznim likovima sa pompeznim naslovima. Kad će da prođu devedesete...? Expand koliko vidim po filmovima i moda je ponovo nekako takva- šarena "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 On 7. 11. 2019. at 8:48, Ekatarina_mala рече koliko vidim po filmovima i moda je ponovo nekako takva- šarena Expand Moda je najmanji problem. Čamotinja je nepodnošljiva . Isti ljudi, iste vesti, iste fore da ti skrenu pažnju...primitivno, vulgarno do nivoa da više ne obraćaš pažnju. sanja84 and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука