Jump to content

Шта осећате?

Оцени ову тему

Ленка*

Препоручена порука

пре 13 часа, ViktorijaV рече

Osećam da svako treba da ima slobodu u životu. Radujem se da su ljudi oko mene i od mene slobodni. Slobodno.:sunce:

Rece neki pisac, nema slobode, samo pozlaceni kavezi ?

• Свиђа ми се 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 215
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 15 часа, ViktorijaV рече

Zašto misliš? 

pa šta ja znam...ne bih bila srećna da neko ima želju da bude slobodan od mene. Više bih volela da može da bude slobodan kraj mene i u meni.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ekatarina_mala рече

pa šta ja znam...ne bih bila srećna da neko ima želju da bude slobodan od mene. Više bih volela da može da bude slobodan kraj mene i u meni.

Slažem se sa tobom, to je ideal. Konkretno sam mislila, da ne želim nikoga da sputavam ako hoće da ode od mene, da je slobodan da ode ako želi. Imala sam taj osećaj.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ViktorijaV рече

Slažem se sa tobom, to je ideal. Konkretno sam mislila, da ne želim nikoga da sputavam ako hoće da ode od mene, da je slobodan da ode ako želi. Imala sam taj osećaj.

ko bi išao od tebe? Deca idu svojim putem? Sele se iz kuće?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ViktorijaV рече

Bilo ko...ne razumeš, to je metaforički, ne brini se.:) Mi i svi naši oko nas...

dobro, valjda ću skapirati, potrudiću se; samo ne bih volela da neko koga volim ima potrebu da ode od mene

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ekatarina_mala рече

dobro, valjda ću skapirati, potrudiću se; samo ne bih volela da neko koga volim ima potrebu da ode od mene

Jasno. A da li bi volela da gušiš onog koga voliš ili mu daješ prostora da diše.Ja sam tip osobe koji ne želi nikoga da guši. Relax.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...