Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Како ко... Неки још живе у пећинама. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Zapoceli su Rusi invazijom Krima. ) A kada su to ruske trupe izvrsile invaziju? Ima li negde ijedna fotka koja to potvrdjuje a da ne pominjemo neke relevantnije dokaze? Ima li bilo kakva potvrda toga CNN spekulacija? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Како ко... Неки још живе у пећинама. Zar je to sablazan? Zapad je takav jer želi da nauči sve kako treba da žive. Demokratija sa prvosveštenicima masovnih medija najveća je tiranija od postanka sveta. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Trči vojnik prema časnoj sestri, stiže do nje sav zajepuren izadihan:- Molim vas, mogu li da se sakrijem pod vašu suknju?Objasniću vam kasnije...Pristane časna sestra i odma posle par trenutaka dotrčavaju dva pandura:- Sestro, jel si videla vojnika da je prošao ovuda?- Jesam, otišao je prema autobuskoj stanici.Odoše panduri prema stanici, a vojnik se izvuče ispod suknje, zahvali se na pomoći i objasni da neće u Ukrajinu na front i da se zato krije...- Ma razumem vas potpuno- reče časna sestra.- Nadam se da neću biti previše bezobrazan ali opazio sam da imate predivne noge- udeli joj vojnik kompliment.- E, moj vojniče da si bacio pogled malo više opazio bi ti i predivan par jaja – ni ja neću u Ukrajinu..!Reče "časna sestra" i produži dalje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Фигуративно брате, фигуративно... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 OK je brate, nismo mi idioti, pa da nam tako pricas. Krim je vracen referendumom, i to nakon puca na legalno izabranu vlast. Da ne pricamo da je Krim protivustavno dat na poklon Ukrajini od strane komuniste Hruscova, vojska je usla da bi zastitila narod koji se vec opredelio da nece u kolo sa ludacima (i da ne pricamo da su na poklon od komunista dobili jos mnogo teritorija, sve protivustavno). I naravno, sve ovo pricamo i satro se kao pravimo da ne znamo ko su i kakvi su ameri politicari. A znamo, i znamo dobro zasto rovare redom po svetu, pa i sad ovde. A ti brate na ocigledne stvari namerno zmuris. Evo, da se opet podsetimo, nije mi dosadno da postavljam stalno istu kartu: http://i62.tinypic.com/nd38yu.jpg A sto je najbaznije, gde je dokaz da su ruske trupe izvrsile invaziju na bilo koji deo Ukrajine? Ali da batalimo CNN bulaznjenja jer su tako bulaznili i o nekakvoj ageesiji srbije na bosnu kad ono medjutim, na sudu gde su potrebni dokazni palo duvanje u frulucu, nigde agresije... Ista stvar je i sa pricom o invaziji rusa na Krim ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Cak i neki Amerikanci vide o cemu se radi i koja je uloga SAD u ovom sukobu, a nas Mladjoni nece da prizna Jos su ovo neki libertarijanci, valjda su oni u pravu Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Cak i neki Amerikanci vide o cemu se radi i koja je uloga SAD u ovom sukobu, a nas Mladjoni nece da prizna Ja priznajem ulogu SAD u ovom sukobu ( ne znam cemu laganje?) medjutim ti i tvoji drugari kojima lajkujes postove ne priznaju ulogu Rusije u ovom sukobu. A voleo bih da mi citiras jedan jedini post gde ja "branim" ameriku... ili cu poceti da mislim da ili namerno lazes, ili bolujes od neke vrste shizofrenije.....zarazio te baron necim od ta dva... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Tvoja je muka izgleda pubertet. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Tvoja je muka izgleda pubertet. Ako ti fokusiranje na umisljanje mojih "muka" skrece pazu sa tvojih sopstvenih, raspali brate! Drago mi je da sam tu da ti pomognem.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ja priznajem ulogu SAD u ovom sukobu ( ne znam cemu laganje?) medjutim ti i tvoji drugari kojima lajkujes postove ne priznaju ulogu Rusije u ovom sukobu. A voleo bih da mi citiras jedan jedini post gde ja "branim" ameriku... ili cu poceti da mislim da ili namerno lazes, ili bolujes od neke vrste shizofrenije.....zarazio te baron necim od ta dva... Aha, nisam primetio, onda se izvinjavam. Nego, mozes ti probati da ne budes tako grub i odmah pominjes sizofreniju i slicne stvari? Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Е хеби га Млађони ако је Фебло који је иначе веома одмерен у коментарима и по прилично објективан одреаговао овако на твоју поруку онда је дефинитивно време да баталиш све ово и почнеш да постиш. П.С. не мислим на то да те ја натерам да постиш од форума, него стварно да преиспиташ своје понашање на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Aha, nisam primetio, onda se izvinjavam. Nego, mozes ti probati da ne budes tako grub i odmah pominjes sizofreniju i slicne stvari? Kakav dijagnosticar je nas Mladjoni ... Ko Mile ekstrasens ... postavlja dijagnozu na daljimu ...mozda pocne i da leci na daljinu k'o Mile ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Nego, mozes ti probati da ne budes tako grub i odmah pominjes sizofreniju i slicne stvari? Mogu, mozes li bi ti ok i ne pricati da ne "privhatam zlocine amerike" posle mojih 1000 poruka da smatram da su to slicni zlocinci? jer mi se smucilo da idem i da ponavljam, ne ne branim ameriku, nemojte lagati, da osudjujem americku spoljnu politiku... i znam da sam ti to 100 puta ponovio i znam da si ovo namerno rekao.. i da znash moj stav vise nego odlicno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Pa moras da razumes da svi ljudi pokusavaju da razumeju svet na osnovu prethodnog iskustva, nekih "pravilnosti" koje su primetili. Zato povezuju stav koji izneses sa nekim drugim stavovima koje su navikli da vide zajedno. Sto nije iz zlobe, nego jednostavno iz iskustva... E sad, zato ako neciji stavovi nisu uobicajeni, mora da se potrudi da ih objasni. U ovom slucaju dovoljno je reci pitati "gde sam ja to rekao?" I onda se sagovornik preispita i zakljuci - stvarno nigde nije rekao. Zanimljivo, nikad do nisam video takvu kombinaciju. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука