Jump to content

Дискусије на тему: Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Mislis li da amerikance briga sto je krim bi odeo rusije ili nije?

To je sasvim nebitno, bitno je da je Ruse briga...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To je sasvim nebitno, bitno je da je Ruse briga...

Ni njih nije briga.. njih je briga da odmere snage sa NATOM.. a eto imaju povoljnu priliku... sta mislis sto putin ne aneksira i NOVORUSIJU i tamo napravi referendum? Dobio poene, pokazao natu da rusija jos ima snage.... i ladovina...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Dokle ces vise da se naivno zanosis kao da si napaljeni nacionalisticki tinejdzer od 15 god?

Nemas ti razloga da brines za mene, vise brini kako razgovaras sa duplo starijima od sebe.

Svet tako ne funkcionise. End of story.

Zivi bili, pa videli.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

vise brini kako razgovaras sa duplo starijim od sebe.

Onako kako zasluzuju svojim nezrelim uverenjima i ponasanjima.

To sto si stariji ne daje ti tapiju na respect. Respect se zasluzuje.

Mani se tog patriahalnog srednjovekovnog gledista.. odavno je srednji vek zavrsen...

Подели на овим сајтовима

Onako kako zasluzuju svojim nezrelim uverenjima i ponasanjima.

To sto si stariji ne daje ti tapiju na respect. Respect se zasluzuje.

Mani se tog patriahalnog srednjovekovnog gledista.. odavno je srednji vek zavrsen...

Svaki pravi hristonosac postuje starije od sebe, bez obzira kakvo misljenje imao o njima.

Подели на овим сајтовима

Svaki pravi hristonosac postuje starije od sebe, bez obzira kakvo misljenje imao o njima.

.... posebno ne postujem one koji koriste Hrista za sve sto oce da promene u drugima, sto im se ne svidja... o uzimaju Bozije ime uzalud.....

jevandjeljska poruka jeste voli, a ne postuj. Kada bih te lazno postovao, ne bih te voleo.

Inace.. ja uospte nemam lose misljenje o tebi, ja iskreno mislim da si ti super lik.,ali ne postujme tvoje politicke stavove.

Подели на овим сајтовима

Nije kleveta. Sam govoriš da treba da ćutimo, da gledamo samo korist.

Pa ti nemoj da gledas korist nego izdvajaj Rusiju kao devicu iz kupleraja i ubedjuj me da je nevina jer je amerika (prva skinula gace)

Branis jednog psa rata (rusiju) jer ti je drugi drazi (amerika)

A ja imam princip da osudjujem oba psa rata..

I to je ono sto vam bode oci.. sto sam iznad tih vasih crno belih podela... morate me smestiti negde `ebiga.. ovako ispadam previse normalan... :)

Подели на овим сајтовима

Zivi bili, pa videli.

Sam si postavio sliku dve imperijalisticke sile se tuku.. i jedna vodi..

Ruski imeprijalizam je poceo ovako...

01_karta_sssr.jpg

A trenutno je ovako...

nato-russia-war.jpg

Подели на овим сајтовима

Sve bitke "pravednih" rusa kojima su sve teritorije bogom dane, i sve sto su naselili naselili su u miru..

Pravedni i sveti rusi inace uopste nisu bili kroz istoriju imeprijalisti, sve bitke koje su tukli bile su odbrambene.. sve tirotije su naselili u miru tako sto ih je narod oberucke docekao..pa i krim.... eto u jednom periodu istorije, rusi su dosli na krim, i rekli ovo je nase..... dao nam Gospod.. i sad je to njihovo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Russian_history

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...