Milica Bajic Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Управо сада, Благовесник рече Ма ко ће то кићи правити. Има то свугде... Окк Дефинитивно сутра имамо сладолед Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Палермо Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Sta nosite na posao da jedete u vreme posta? Ja nemam pojma da kuvam pa se snalazim jedem ajvar posni sir i tako [emoji23]Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Milica Bajic and Жика је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 пре 27 минута, Палермо рече Sta nosite na posao da jedete u vreme posta? Ja nemam pojma da kuvam pa se snalazim jedem ajvar posni sir i tako Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Пробај сендвиче од кромпира и парадајза (со и уље по потреби или типику). Дуго држе ситост, здрави, праве се за 10мин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Палермо Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 пре 12 часа, Vladan :::. рече Пробај сендвиче од кромпира и парадајза (со и уље по потреби или типику). Дуго држе ситост, здрави, праве се за 10мин. Обарени кромпири јел да ? Хвала на савету Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 Ја сам спремала интегрални пиринач у разним варијантама, можеш да додаш печурке, маслине, сусам, зачине... Жика је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 На мало другачији начин....одмах се конзумира. Од само два састојка..... Сутра спремам бадемово млеко...ако Бог да . Milica Bajic and Milena B. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra_A Написано Април 5, 2020 Пријави Подели Написано Април 5, 2020 ne znam da li je vec kaceno, ali jedna americka a posna varijanta: hleb sa kikiriki puterom i dzemom...mnogo dobra stvar, ko voli kikiriki i naravno treba koristiti kikiriki puter bez dodataka i aditiva, ima takvih po zdravoj hrani, ili se u kucnoj varijanti izmelje kikiriki dobro i - gotovo Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra_A Написано Април 5, 2020 Пријави Подели Написано Април 5, 2020 jos jedan recept: obare se posne spagete po izboru, na maslinovom ulju se u medjuvremenu kratko proprzi iseckan beli luk, opciono se s njim mogu proprziti i naseckane bukovace i/ili suseni paradajz u ulju, pa se sve to smesa zajedno sa spagetama i doda se po zelji jos ulja. zacini se solju i biberom. prijatno Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Туна паста У воду додати издашно соли, не два-три прстохвата већ супену кашику соли на пола лонца/шерпе за кување тестенине И никако, НИКАКО тестенину не прекувати, пробајте је при кувању, никако не разумем зашто то људи не раде Пропржити режњеве празилука (највише један осредњи штап за две порције) да "падну" и отпусте мало сока Додати два парадајза исечена на коцке, не преситно, 15х15мм рецимо НЕ СОЛИТИ Сачекати да и парадајз пусти мало сока Угњечити у смесу 3 чена белог лука Додати млевени бибер Додати кувану тестенину Додати туњевину Додата паста- воду (због тога нисмо солили претходно) при мешању, по укусу, да паста не плива (не правимо чорбу) али и да не буде сува Нацедити највише пола лимуна, 1/4 до 1/3 најбоље и све то лагано промешати, одоздо на горе, gentile Мени је оброк пријао и користио сам ригатоне тестенину но уживајте, било да су пене, фусили, ригатони, шта год да волите. Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Kad smo već kod špageta, ko ih voli, pokupila sam foru da se ne zalepe a ostanu vruće. Skuvamo ih standardno ( ja posolim malo vodu i sipam malo ulja), zatim samo ocedimo i u vrelu testeninu dodamo komad putera ili biljnog margarina (oko 20-30gr). Posolimo i promešamo. Super su kasnije i hladne iz frižidera, moj klinac ih tako obožava. Рапсоди and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Потопити преко ноћо овас (зоб) ујутро скроз омекша, у нутрибулиту са изворском водом га изнутрибулирати додати једну банану и мало меда и све то измиксати . Бићете здрави као коњи . Milica Bajic and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука