Jump to content

Posni jelovnik

Arsenija

Препоручена порука

Sta nosite na posao da jedete u vreme posta? Ja nemam pojma da kuvam pa se snalazim jedem ajvar posni sir i tako [emoji23]

Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Палермо рече

Sta nosite na posao da jedete u vreme posta? Ja nemam pojma da kuvam pa se snalazim jedem ajvar posni sir i tako emoji23.png

Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Пробај сендвиче од кромпира и парадајза (со и уље по потреби или типику). Дуго држе ситост, здрави, праве се за 10мин.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Vladan :::. рече

Пробај сендвиче од кромпира и парадајза (со и уље по потреби или типику). Дуго држе ситост, здрави, праве се за 10мин.

Обарени кромпири јел да ? Хвала на савету

Подели на овим сајтовима

Ја сам спремала интегрални пиринач у разним варијантама, можеш да додаш печурке, маслине, сусам, зачине...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

На мало другачији начин....одмах се конзумира. Од само два састојка.....

Сутра спремам бадемово млеко...ако Бог да .:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

ne znam da li je vec kaceno, ali jedna americka a posna varijanta: hleb sa kikiriki puterom i dzemom...mnogo dobra stvar, ko voli kikiriki :D i naravno treba koristiti kikiriki puter bez dodataka i aditiva, ima takvih po zdravoj hrani, ili se u kucnoj varijanti izmelje kikiriki dobro i - gotovo :) 

Подели на овим сајтовима

jos jedan recept: obare se posne spagete po izboru, na maslinovom ulju se u medjuvremenu kratko proprzi iseckan beli luk, opciono se s njim mogu proprziti i naseckane bukovace i/ili suseni paradajz u ulju, pa se sve to smesa zajedno sa spagetama i doda se po zelji jos ulja. zacini se solju i biberom. prijatno :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Туна паста

У воду додати издашно соли, не два-три прстохвата већ супену кашику соли на пола лонца/шерпе за кување тестенине
И никако, НИКАКО тестенину не прекувати, пробајте је при кувању, никако не разумем зашто то људи не раде

Пропржити режњеве празилука (највише један осредњи штап за две порције) да "падну" и отпусте мало сока
Додати два парадајза исечена на коцке, не преситно, 15х15мм рецимо
НЕ СОЛИТИ
Сачекати да и парадајз пусти мало сока
Угњечити у смесу 3 чена белог лука
Додати млевени бибер
Додати кувану тестенину
Додати туњевину
Додата паста- воду (због тога нисмо солили претходно) при мешању, по укусу, да паста не плива (не правимо чорбу) али и да не буде сува
Нацедити највише пола лимуна, 1/4 до 1/3 најбоље и све то лагано промешати, одоздо на горе, gentile

Мени је оброк пријао и користио сам ригатоне тестенину но уживајте, било да су пене, фусили, ригатони, шта год да волите.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Kad smo već kod špageta, ko ih voli, pokupila sam foru da se ne zalepe a ostanu vruće. Skuvamo ih standardno ( ja posolim malo vodu i sipam malo ulja), zatim samo ocedimo i u vrelu testeninu dodamo komad putera ili biljnog margarina (oko 20-30gr). Posolimo i promešamo. Super su kasnije i hladne iz frižidera, moj klinac ih tako obožava.

Подели на овим сајтовима

Потопити преко ноћо овас (зоб) ујутро скроз омекша, у нутрибулиту  са изворском водом :D га изнутрибулирати :smeh1: додати једну банану и мало меда и све то измиксати . Бићете здрави као коњи . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...