Vladan :::. Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 пре 2 минута, Milica Bajic рече @Vladan :::. ваууу Ако не нађем, зовем да позајмиш један, брат си? А? Имам и жути, који ћеш? Broken and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Imamo mi kod kuće te kalupe za sladoled, set od 6 komada... samo što ja u njih sipam pelinkovac. Traju mi sladoledi dva dana. Vladan :::., "Tamo daleko" and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 пре 7 минута, Broken рече Imamo mi kod kuće te kalupe za sladoled, set od 6 komada... samo što ja u njih sipam pelinkovac. Traju mi sladoledi dva dana. Ако мрзне ракија мрзнуће и вино... мора да пробам али ћу гледати да буде неко слађе мало... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Управо сада, Vladan :::. рече Ако мрзне ракија мрзнуће и вино... мора да пробам али ћу гледати да буде неко слађе мало... Probaj obavezno samo pazi da ne daš deci slučajno. Vladan :::. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 пре 17 часа, Milica Bajic рече Зна ли неко неки посни сладолед? Гледао сам и сам то јер лети стварно не могу да једем чоколаде + је пост и сл. и наишао сам на ово, изводљиво је и није хипстерски (да не завара ово "веган"): "Tamo daleko", Јелена М. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 @gavrosaurus супер рецепт. Хвала. Млеко од сусама се прави исто као и бадемово, једино што не треба да стоји у води ноћ пре. То ће бити резервна варијанта gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 пре 9 часа, Broken рече Imamo mi kod kuće te kalupe za sladoled, set od 6 komada... samo što ja u njih sipam pelinkovac. Traju mi sladoledi dva dana. Једва чекам да пробам Бејлис тако...једном... "Tamo daleko" and Anika је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Ja sam jednom kupio jogurt od sojinog mleka. To je bilo kao tecna plastika, takav ukus, boja i tekstura. Od tada ne rizikujem ni sa jogurtom niti mlekom biljnog porekla "Tamo daleko" and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 @feeble е да, то баш уме да буде тако са сојиним млеком. Свако друго је боље, веруј ми, само ће ти требати време да заборавиш тај укус и поклониш поверење.... Само сам једном ( у Шведској) пила неко сојино млеко са укусом ваниле, било је екстра. Нигде више нисам могла да га нађем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 пре 36 минута, Milica Bajic рече @feeble е да, то баш уме да буде тако са сојиним млеком. Свако друго је боље, веруј ми, само ће ти требати време да заборавиш тај укус и поклониш поверење.... Само сам једном ( у Шведској) пила неко сојино млеко са укусом ваниле, било је екстра. Нигде више нисам могла да га нађем. Има и код нас сојино млеко са ванилом. А јогурт је некад био актуелан, па се испоставило да је превара... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Ovo je finog ukusa: Anika and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 1 hour ago, Anika рече Има и код нас сојино млеко са ванилом. Мени се ниједно није свидело. Ако неко нађе ово, обавезно да проба и да јави Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 @Milica Bajic Скупо је то. Боље и далеко јефтиније је пиринчано млеко у праху. Milica Bajic and Milena B. је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Управо сада, Благовесник рече @Milica Bajic пиринчано млеко у праху. може ли да се направи? Обавезно ћу да потражим, претпостављам у - здравој храни и сл. радњама? И хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 26, 2019 Пријави Подели Написано Јун 26, 2019 Ма ко ће то кући правити. Има то у свакој продавници здраве хране... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука