Jump to content

Posni jelovnik

Arsenija

Препоручена порука

пре 7 минута, Broken рече

Imamo mi kod kuće te kalupe za sladoled, set od 6 komada... samo što ja u njih sipam pelinkovac. Traju mi sladoledi dva dana.

Ако мрзне ракија мрзнуће и вино... мора да пробам али ћу гледати да буде неко слађе мало...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Ако мрзне ракија мрзнуће и вино... мора да пробам али ћу гледати да буде неко слађе мало...

Probaj obavezno samo pazi da ne daš deci slučajno.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Milica Bajic рече

Зна ли неко неки посни сладолед? :POPOcorn1:

Гледао сам и сам то јер лети стварно не могу да једем чоколаде + је пост и сл. и наишао сам на ово, изводљиво је и није хипстерски (да не завара ово "веган"):

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

@gavrosaurus супер рецепт. Хвала.

Млеко од сусама се прави исто као и бадемово, једино што не треба да стоји у води ноћ пре. То ће бити резервна варијанта ;)

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Broken рече

Imamo mi kod kuće te kalupe za sladoled, set od 6 komada... samo što ja u njih sipam pelinkovac. Traju mi sladoledi dva dana.

Једва чекам да пробам Бејлис тако...једном... :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

@feeble е да, то баш уме да буде тако са сојиним млеком. Свако друго је боље, веруј ми, само ће ти требати време да заборавиш тај укус и поклониш поверење.... 

Само сам једном ( у Шведској) пила неко сојино млеко са укусом ваниле, било је екстра. Нигде више нисам могла да га нађем. 

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Milica Bajic рече

@feeble е да, то баш уме да буде тако са сојиним млеком. Свако друго је боље, веруј ми, само ће ти требати време да заборавиш тај укус и поклониш поверење.... 

Само сам једном ( у Шведској) пила неко сојино млеко са укусом ваниле, било је екстра. Нигде више нисам могла да га нађем. 

Има и код нас сојино млеко са ванилом.

А јогурт је некад био актуелан, па се испоставило да је превара...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Anika рече

Има и код нас сојино млеко са ванилом.

Мени се ниједно није свидело. 

Ако неко нађе ово, обавезно да проба и да јави :ok:

IMG-d39d9b5c8a03e6c0d6f21511d4801501-V.jpg

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic Скупо је то. Боље и далеко јефтиније је пиринчано млеко у праху.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Благовесник рече

@Milica Bajic пиринчано млеко у праху.

може ли да се направи? Обавезно ћу да потражим, претпостављам у - здравој храни и сл. радњама?

И хвала :)

Подели на овим сајтовима

Ма ко ће то кући правити. Има  то у свакој продавници здраве хране...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...