Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Иван Ивковић, Рада.., Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 rea josephine. blue cafe... pa gde te.. najskuplje... Дуња and Снежана је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Můj koníčku ryzovraný - Zbránek & Mucha http://bandzone.cz/pavelmucha/video/22637-muj-konicku-ryzovrany-zbranek-mucha.html Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Meni najlepsa i najemotivnija " Muska" pesma... :oke: Дуња and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Ovde bi valjda trebalo muškarčine da postuju a ne curice.... Dakle, ne znam da li je iko postavio, ali nije na odmet da se podsetimo: Млађони, Лапис Лазули and Снежана је реаговао/ла на ово 3 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Дуња, Лапис Лазули, Maslacak_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Момчило срећан ти рођендан http://youtu.be/aNtWaSXO7Ug Млађони, Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Млађони је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 A jel može i ovo? Владислав Петковић Дис: МОЖДА СПАВАЗаборавио сам јутрос песму једну ја,Песму једну у сну што сам сву ноћ слушао:Да је чујем узалуд сам данас кушао,Као да је песма била срећа моја сва.Заборавио сам јутрос песму једну ја.У сну своме нисам знао за буђења моћ,И да земљи треба сунца, јутра и зоре;Да у дану губе звезде беле одоре;Бледи месец да се креће у умрлу ноћ.У сну своме нисам знао за буђења моћ.Ја сад једва могу знати да имадох сан,И у њему очи неке, небо нечије,Неко лице, не знам какво, можда дечије,Стару песму, старе звезде, неки стари дан.Ја сад једва могу знати да имадох сан.Не сећам се ничег више, ни очију тих:Као да је сан ми цео био од пене,Ил' те очи да су моја душа ван мене,Ни арије, ни свег другог, што ја ноћас сних;Не сећам се ничег више, ни очију тих.Али слутим, а слутити још једино знам;Ја сад слутим за те очи, да су баш оне,Што ме чудно по животу воде и гоне:У сну дођу, да ме виде, шта ли радим сам.Али слутим, а слутити још једино знам.Да ме виде дођу очи, и ја видим тадИ те очи, и ту љубав, и тај пут среће;Њене очи, њено лице, њено пролећеУ сну видим, али не знам, што не видим сад.Да ме виде, дођу очи, и ја видим тад.Њену главу с круном косе и у коси цвет,И њен поглед што ме гледа као из цвећа,Што ме гледа, што ми каже, да ме осећа,Што ми брижно пружа одмор и нежности свет,Њену главу с круном косе и у коси цвет.Ја сад немам своју драгу, и њен не знам глас;Не знам место на ком живи или почива;Не знам зашто њу и сан ми јава покрива;Можда спава, и гроб тужно негује јој стас.Ја сад немам своју драгу, и њен не знам глас.Можда спава са очима изван сваког зла,Изван ствари, илузија, изван живота,И с њом спава, невиђена, њена лепота;Можда живи и доћи ће после овог сна.Можда спава са очима изван сваког зла. Млађони, Драшко, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Чуј "јел може"! Чиста есенција! Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Чуј "јел може"! Чиста есенција! Ne stidim se da kažem Oči su mi prepune suza kad čitam. Лидија Миленковић, Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 A jel može i ovo? Владислав Петковић Дис: МОЖДА СПАВАЗаборавио сам јутрос песму једну ја, Песму једну у сну што сам сву ноћ слушао: Да је чујем узалуд сам данас кушао, Као да је песма била срећа моја сва. Заборавио сам јутрос песму једну ја. У сну своме нисам знао за буђења моћ, И да земљи треба сунца, јутра и зоре; Да у дану губе звезде беле одоре; Бледи месец да се креће у умрлу ноћ. У сну своме нисам знао за буђења моћ. Ја сад једва могу знати да имадох сан, И у њему очи неке, небо нечије, Неко лице, не знам какво, можда дечије, Стару песму, старе звезде, неки стари дан. Ја сад једва могу знати да имадох сан. Не сећам се ничег више, ни очију тих: Као да је сан ми цео био од пене, Ил' те очи да су моја душа ван мене, Ни арије, ни свег другог, што ја ноћас сних; Не сећам се ничег више, ни очију тих. Али слутим, а слутити још једино знам; Ја сад слутим за те очи, да су баш оне, Што ме чудно по животу воде и гоне: У сну дођу, да ме виде, шта ли радим сам. Али слутим, а слутити још једино знам. Да ме виде дођу очи, и ја видим тад И те очи, и ту љубав, и тај пут среће; Њене очи, њено лице, њено пролеће У сну видим, али не знам, што не видим сад. Да ме виде, дођу очи, и ја видим тад. Њену главу с круном косе и у коси цвет, И њен поглед што ме гледа као из цвећа, Што ме гледа, што ми каже, да ме осећа, Што ми брижно пружа одмор и нежности свет, Њену главу с круном косе и у коси цвет. Ја сад немам своју драгу, и њен не знам глас; Не знам место на ком живи или почива; Не знам зашто њу и сан ми јава покрива; Можда спава, и гроб тужно негује јој стас. Ја сад немам своју драгу, и њен не знам глас. Можда спава са очима изван сваког зла, Изван ствари, илузија, изван живота, И с њом спава, невиђена, њена лепота; Можда живи и доћи ће после овог сна. Можда спава са очима изван сваког зла. Sto ne bi moglo! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Evo jedne emotivne muške pjesme i sa flašom moravske šljivovice kao bonusom za gledaoce. A kad ja podjem na dolinu orat - (ja se moram šljivovicom ožrat, moj prevod, ožrat znači napit se sve do iznemoglosti, olešit se) A dyž já pojedu . Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 pa gde te.. najskuplje... "Josephine" је у ТОП 5. Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 "Josephine" је у ТОП 5. Volim ja tebe znam da imas ukusa i stila. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука