ИгорМ Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 @@cloudking, Што немам неку власт да такве ко ти спаљујем, ко у она срећна времена! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 Sve do trenutka kad to "postojanje boga" pocne direktno da utice na mene i moj kvalitet zivota. Meni je mnogo veci problem sto se ta izjava koristi za donosenje zakljucaka i pokretanje akcija koji se ticu svih nas. Tako dolazimo do toga da cinjenica da "bog postoji" jeste dovoljnan razlog da jednoj grupi ljudi ogranicimo pravo na slobodu kretanja i na slobodu zivljenja. - Zasto im branimo? - Bog. - Gde je bog? - Bog se ne dokazuje... - E pa nece moci. Ako ces vec boga da koristis za uredjnje zajdnickog drustva onda ces prvo ipak da mi dokazes da BOg postoji i boli me uvo sto se to "ne dokazuje". Ako se "ne dokazuje" onda nemas pravo da na konto toga uredjujes ista u nasem zajdnickom okruzenju.. Ti imaš problem sa ljudima, i ja imam problem sa ljudima koji sami uređuju zajedničko dvorište. Bog ima problem takođe sa istim tim ljudima. Hrišćanstvo ima isto problem sa tim ljudima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 Ti imaš problem sa ljudima, i ja imam problem sa ljudima koji sami uređuju zajedničko dvorište. Bog ima problem takođe sa istim tim ljudima. Hrišćanstvo ima isto problem sa tim ljudima. Zasto mi пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 Zasto mi onda hriscanstvo ne pomogne malo da zajedno resimo problem tih ljudi? Ppsle bi bilo bolje i meni i tebi i hriscanstvu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 @@cloudking, Што немам неку власт да такве ко ти спаљујем, ко у она срећна времена! Pih, demona u vatru? Bilo bi mi ko popodnevni kupanjac... :-D Volim_Sina_Bozjeg, ИгорМ, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 popodnevni kupanjac... :-D Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 Zasto kad i vera u boga takodje ima negativne strane? Ne radis li ti sad isto to sto drugima spocitavas? Osudjujes ljude da gledaju samo jednu stranu medalje ali ni ti ne gledas obe strane religioznosti А где ти видиш осуду , ово је чињенично стање , ако сматраш да ово није истина , докажи чињеницама. А ко каже да не гледам са обе стране , и ја користим благодети те науке , али све што има своје лице има и наличје и ваља гледати и једно и друго. И науку чине људи са свим врлинама и манама и идеолошки се ослањати на то ја мислим да је грешка . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 Meni ne treba dokaz te tvrdnje... uspeli su da me "preobrate" da se bog ne dokazuje. OK prihvatam. Ali ....................[/quote] Ja sam odavno "preobraćen" (mislim na ono Bog se ne dokazuje). E ali zbog onog "ali" ja samo "formalno" tražim, dokaz nego me mzelo onoliko da kucam. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 Mantra broj 2............ Pogledaj moj prethodni komentar. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 5, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2015 А где ти видиш осуду , ово је чињенично стање , ако сматраш да ово није истина , докажи чињеницама. А ко каже да не гледам са обе стране , и ја користим благодети те науке , али све што има своје лице има и наличје и ваља гледати и једно и друго. И науку чине људи са свим врлинама и манама и идеолошки се ослањати на то ја мислим да је грешка . Nisam reko da nije cinjenica samo kazem da ista cinjenica vazi i za religiju пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Zasto mi onda hriscanstvo ne pomogne malo da zajedno resimo problem tih ljudi? Ppsle bi bilo bolje i meni i tebi i hriscanstvu... Зато што ни сви Хришћани, не знају да те прихвате као "малог" брата и беже од тога, јер им само "разум" то казује. А то ни из далека није Хришћански став. Показују своју слабост и тим умом, теже ка Творцу, заборављајучи да је Он по вери нашој и твој створитељ. Бог не воли Хришћане више него друге људе, једина разлика је лично прихватање Створитеља и Његово обећање Царства, Неки Хришћани то знају, тако да и у Хришћанском свету ниси сам и одбачен. И то важи у сваком погледу и има код нас доза поштовања за тебе, као и за верујуће. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Meni ne treba dokaz te tvrdnje... uspeli su da me "preobrate" da se bog ne dokazuje. OK prihvatam. Ali ....................[/quote] Ja sam odavno "preobraćen" (mislim na ono Bog se ne dokazuje). E ali zbog onog "ali" ja samo "formalno" tražim, dokaz nego me mzelo onoliko da kucam. Васо ав ав Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Tako dolazimo do toga da cinjenica da "bog postoji" jeste dovoljnan razlog da jednoj grupi ljudi ogranicimo pravo na slobodu kretanja i na slobodu zivljenja. - Zasto im branimo? - Bog. - Gde je bog? - Bog se ne dokazuje... - E pa nece moci. Ako ces vec boga da koristis za uredjnje zajdnickog drustva onda ces prvo ipak da mi dokazes da BOg postoji i boli me uvo sto se to "ne dokazuje". Ako se "ne dokazuje" onda nemas pravo da na konto toga uredjujes ista u nasem zajdnickom okruzenju... "Religion is at it's worst when it tries to control people through enforced morality." - vladika Lazar Puhalo CecaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 E pa nece moci. Ako ces vec boga da koristis za uredjnje zajdnickog drustva onda ces prvo ipak da mi dokazes da BOg postoji i boli me uvo sto se to "ne dokazuje". Ako se "ne dokazuje" onda nemas pravo da na konto toga uredjujes ista u nasem zajdnickom okruzenju... Па где си ти видео да се вера доказује???? И диносауруси би се сад зачудили. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Meni ne treba dokaz te tvrdnje... uspeli su da me "preobrate" da se bog ne dokazuje. OK prihvatam. Stvarno nije dokazni postupak sad, niti je to poenta... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука