Jump to content

Hapšenje zbog Bus Plus karte?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Само кажем да за количину пара коју издвајате имате врхунски превоз

Cekaj, bre, koliko kosta da i ja napisem nesto slicno? Daj vidi tamo, reci neku lepu rec i za mene, da pomognemo malo oko ovog prevoza, ljudi nezadovoljni, a nema razloga da budu!

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Брате, нигде нисам порицао да је Бг метропола, било би умоболно то порицати, вазда то истичем, и то с поносом, јер га сматрам и својим градом, што и јесте.

Само кажем да за количину пара коју издвајате имате врхунски превоз, а да бисте видели колико вам је превоз квалитетан дођете негде другде, па да имате с чим да упоредите. Беч на страну, питај Аустријанце да ли плаћају карту у превозу.

Иначе сам из Кг.

Nisam ni ja rekao da si ti to poricao,vec da poredis ipak Beograd koji je metropola,glavni grad,sa Kragujevcem koji je je ipak provincija i gde ipak s'obizrom na broj stanovnika i sve ostalo nije reper. Beograd se mora porediti sa Becom,Pragom,Varsavom...itd. 

Koja je kolicina para koju Beogradjani izdvajaju za prevoz?  75-80% se Gsp finansira od Beogradjana plus karte? Ja evo se ne vozim gspom ali hteo ne hteo placam taj prevoz jer se gsp iz javnog budzeta koji finansiraju gradjani placa skoro 80 posto GSP.

Austrijanci placaju kartu i normalno je da svako placa,to niko ne spori. Ali Austrijanci sa prosekom plate od 1400 eura placaju 2h voznje novim tramvajima,busevima sa televizorima,grejanjem,klimom,wi fi konekcijom...2 eura,a Beogradjanin sa prosekom plate od 200 eura za 1,5 voznje starim vozilima,bez grejanja i klime,ispucalim,prljavim...placa 1 eura.

Da je ovde prevoz shodno proseku plata,shodno finansijskom stanju npr 30 ili 40 dinara,ja bi prvi se zalagao da je normalno da svako plati prevoz. Ali ti rodjace trazis 100 dinara,mesecna 30 i kusur evra,mnogo je rodjace...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Cekaj, bre, koliko kosta da i ja napisem nesto slicno? Daj vidi tamo, reci neku lepu rec i za mene, da pomognemo malo oko ovog prevoza, ljudi nezadovoljni, a nema razloga da budu!

pa znas kako, pisanje na pumpi u nemackoj kosta 70 centi ...pa ti izracunaj ...

Imas automat na ulazu i dok ne platis nema ulaska ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

pisanje na pumpi u nemackoj kosta 70 centi

А колико кошта цртање? :))) 

Подели на овим сајтовима

Nisam ni ja rekao da si ti to poricao,vec da poredis ipak Beograd koji je metropola,glavni grad,sa Kragujevcem koji je je ipak provincija i gde ipak s'obizrom na broj stanovnika i sve ostalo nije reper. Beograd se mora porediti sa Becom,Pragom,Varsavom...itd. 

Koja je kolicina para koju Beogradjani izdvajaju za prevoz?  75-80% se Gsp finansira od Beogradjana plus karte? Ja evo se ne vozim gspom ali hteo ne hteo placam taj prevoz jer se gsp iz javnog budzeta koji finansiraju gradjani placa skoro 80 posto GSP.

Austrijanci placaju kartu i normalno je da svako placa,to niko ne spori. Ali Austrijanci sa prosekom plate od 1400 eura placaju 2h voznje novim tramvajima,busevima sa televizorima,grejanjem,klimom,wi fi konekcijom...2 eura,a Beogradjanin sa prosekom plate od 200 eura za 1,5 voznje starim vozilima,bez grejanja i klime,ispucalim,prljavim...placa 1 eura.

Da je ovde prevoz shodno proseku plata,shodno finansijskom stanju npr 30 ili 40 dinara,ja bi prvi se zalagao da je normalno da svako plati prevoz. Ali ti rodjace trazis 100 dinara,mesecna 30 i kusur evra,mnogo je rodjace...

Немојмо баш толило далеко да поредимо Бг са осталим метрополама, ипак је мало далеко.

Што се осталог тиче, и Аустријанци и сви остали имају добре бусеве зато што их плаћају. Не иде обрнуто. Да се они шверцују, и код њих би били распад бусеви. Нема више комунизма.

А не плаћају само Београђани ГСП, као што ни само Крагујевчани не финансирају Фиат, ал ај сад да не ширимо тему.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Kako god, onako uličarsko ponašanje i dripačko komunalne policije nije ničim opravdano. 

Sve i da je crtala karikature ne treba je ubiti onako zbog toga. 

Svako treba da plati, oni treba da smanje cenu karte jer nije logično da je meni jeftinije da sipam benzin u kola nego da presednem dvaput busem, i komunalci treba da budu ukinuti. Kako terorišu narod bićemo valjda prva "komunalna" država na svetu. 

Подели на овим сајтовима

Ваљда треба наслов „Хапшење због немања Бус Плус карте“. Шта се хоће оваквим насловом? Да се хапсе људи који мају Бус Плус карте? Шта? Није ми јасно.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ваљда треба наслов „Хапшење због немања Бус Плус карте“. Шта се хоће оваквим насловом? Да се хапсе људи који мају Бус Плус карте? Шта? Није ми јасно.

Da li je zaista bitan naslov uopšte??? Sve je savršeno jasno šta se htelo reći.

Подели на овим сајтовима

HAPŠENJE ŽENE ZBOG BUS PLUSA Mali: Osuđujem ponašanje Komunalne policije! (VIDEO)

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najoštrije osuđuje ponašanje Komunalne policije tokomprivođenja putnice koja je odbila da se legitimiše u GSP.

U toku je preispitivanje okolnosti koje su dovele do ovog događaja i odgovornosti Komunalne policije.

Ukoliko se ustanovi da je bilo nepravilnosti u postupanju, protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak, saopštila je Služba za informisanje.

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/hapsenje-zene-zbog-bus-plusa-mali-osudujem-ponasanje-komunalne-policije-clanak-1666280

Подели на овим сајтовима

Da li je zaista bitan naslov uopšte??? Sve je savršeno jasno šta se htelo reći.

Мени није јасно. Можда питаш ако је систем пао, дошло до техничке грешке, да ли је кажњиво возити се без карте. Tаквом једном наслову мислим да је у реду залепити знак питања. Али чему знак питања ако се зна да је кажњиво возити се без Бус Плус карте?! Савршено је јасно да се не зна шта се хтело рећи!

Hapšenje zbog Bus Plus karte?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Мени није. Можда питаш ако је систем пао, дошло до техничке грешке, да ли се возити без карте. Tаквом једном наслову мислим да је у реду залепити знак питања. Али чему знак питања ако се зна да је кажњиво возити се без Бус Плус карте? Савршено је јасно да се не зна шта се хтело рећи.

Totalno nebitno. -.-

Подели на овим сајтовима

О томе ти причам немоћан си у својој држави.Видиш неправду а не можеш ништа да промениш.И ту се рађа бунт,револт илити огорчење.

Tehnički ovo je isto toliko njihova država koliko je i tvoja, mada se sa nekim stvarima slažem sa tobom.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...