Четник Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Па шта да ти радим онда... Пусти нека те опљачкају... О томе ти причам немоћан си у својој држави.Видиш неправду а не можеш ништа да промениш.И ту се рађа бунт,револт илити огорчење. Deki992 and Оливера Г. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Ovo je bilo ocekivano da ce se desiti jednog dana. Prosto, ne znaju kako da vise nateraju ljude da im daju pare, pa moraju silom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Четник негде си у праву и пробај то да покријеш са смирењем. Наравно да ћеш наћи боље информације ако ти устреба социјална помоћ или туђа нега и помоћ (цифре нису ни мале),дакле боље информације су у циганској мали него ли да одеш у центар за социјални рад. И наравно ако то споменеш одмах се преиспитује твој мотив,који је у старту окарактерисан као мржња иаоко то некад нема благе везе са оним шта хоћеш да кажеш односно укажеш. Иначе знам за америчку организацију наравно невладину и њихов систем рада и делања,па сам мало и острашћенији.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Пг, Gordana ., МилошБГ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Иначе знам за америчку организацију наравно невладину и њихов систем рада и делања,па сам мало и острашћенији.... Све раде на исти принцип. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Da li zaista mogu biti uhapšen ako nemam kartu??? Naravno da možeš, kod nas u Pragu takve bacaju u gladomornu, ne daju im najest i puste ih odtamo tek kad plate svu globu za taj svoj dubokog prezira i osude vrijedni kriminalní čin na račun DP Prag (Dopravního podniků Praha). To bi si potom svako dozvolio vozat bez karte! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 О томе ти причам немоћан си у својој држави.Видиш неправду а не можеш ништа да промениш.И ту се рађа бунт,револт илити огорчење. Ne, ne! Nisi u pravu, to nije istina. Promjenit se tu da mnogo toga, samo ako znaš kako na to. Čudim ti se, takav nick a ti to ne znaš? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Naravno da možeš, kod nas u Pragu takve bacaju u gladomornu, ne daju im najest i puste ih odtamo tek kad plate svu globu za taj svoj dubokog prezira i osude vrijedni kriminalní čin na račun DP Prag (Dopravního podniků Praha). To bi si potom svako dozvolio vozat bez karte! ) Pa kazu posle bespomocne zene ... A ove jurisaju kao crvenoarmejci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Inace Sns pre cak 3 godine je podrzavao proteste protiv Bus plusa,ako se ne varam Djuka poslanik je cak i govorio na tim protestima gradjana protiv lopova i secikesa,tad su zagovarali bojkot bus plusa i ne placanje karata a podrsku protestima su pruzali snsovci iz njihovih centrala omladinaca ,danas kad su na vlasti opet sa druge strane hapse one koji to ne plate-jos jedan dokaz licemerja i lazljivosti te grupacije. Da se razumemo ok je da se karta placa,ali kazna za neplacanje karte nikako ne moze i NE SME da bude hapsenje,stavljenje lisica,kazna od 100 eura,maltretiranje ljudi,zabrana registracije vozila,zabrana produzetka zdravstvene knjizice i sta slicno,jer to je umobolno. Zamislite udjete u autobus privatnog preduzetnika i dodje kontrola i nemas kartu,hoce on zvati policiju i uhapsiti te? napisati ti kaznu? ne nego ce te izbaciti iz autobusa i to je sve i svja i tako mora biti. Inace ko ne zivi u Beogradu isto mora da zna da se Beogradjani voze uglavnom autobusima od pre 20,30 godina,malo malo pa se neki zapali u toku voznje, kasnjenje autobusa je redovna pojava iako je isla prica na svakih 10 min nista od toga,unutra haos,klima leti ne postoji,zimi ne moze da se prozor zatvori,a grejanje ne postoji,guzve,autobus u toku voznje se odvoji na dva dela ona harmonika itd itd itd i umesto to da bude socijalna kategorija a ne luksuz,koji oni od ovoga prave. Милан Ракић, Gordana . and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Znate koja je glavna tema americkih nacionalista i rasista? "Manjine imaju veca prava od amerikanaca. Normalan americki zivalj koji cini vecinu je taj koji je diskriminisan" Samo mi bilo zanimljivo da primetim da i u srbiji imaju identicne fobije... Zanimljivo je koliko su svuda isti... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Udaras dok ne izazoves rupturu slezine, a onda ga pustis da pobegne. Garant vise nikoga nece opljackati. хахахахаха мислиш да ће помоћи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Fašisti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 ) Pa kazu posle bespomocne zene ... A ove jurisaju kao crvenoarmejci ... Ma kakve bespomoćne, jednom sam se jedva riješio nekakvih bjesnulja. Hodam ja Vaclavakom a kad osjetim neko škakljanje, neko mi šmatra rukom po stražnjici, okrenem se da vidim šta je sad, ko me tu javno opipava i fata posred Vaclavaka, kad tamo nekakva ženščina strpala ruku u moj zadnji džep od farmerki, mislila da je tamo novčanik ili mobilni telefon. Pa smo se počeli tamo raspravljat, u to naišla slučajno policija, vidjela kako se tamo svadjamo, legitimovali nas i otišli. Sjedio tamo u autu njihov prezident protivdrogove centrale Jiří Komorous, tada je bio o 20 godina mladji a i ja takodjer. No, sjedio u uniformi, da nije bio uniformisan pomislio bih da je nekakav uhapšeni skinhead. I otišli oni dalje a odmah se prignale još dvije vještice, bilo ih najednom tri i htjele me šutat u medjunožje, no, ja se znam branit pa sam ih odbio nožnim blokadama samo što su digle noge da me šutaju. One zbunjene bile tim kako imam brze reflexe pa pomislile da sam nekakav istrenirani thai boxer i izgubile se potom u gužvi. Poslije sam doznao od okolostojećih nekih momaka da su tek puštene bile iz ženskog zatvora u Opavi pa im falilo para valjda za bagete sa sirom i salamom i za koka kolu, bile gladne i žedne sirote. Bolje da su lijepo zapitale, dao bi im da su rekle da su gladne i žedne, no, takve nemaju baš nekakvo vaspitanje za to da lijepo i normalno zamole i objasne šta im je i šta im fali, da su gladne i žedne jerbo su delikventne, besprizorne i nevaspitane. To je taj Jiří Komorous, šef protivdrogove Centrale što je sjedio tamo u tom autu, i sada još radi tamo: https://www.google.cz/search?newwindow=1&biw=960&bih=682&tbm=isch&sa=1&q=Ji%C5%99%C3%AD+Komorous&oq=Ji%C5%99%C3%AD+Komorous&gs_l=img.12..0j0i24l2.42079.42079.0.44053.1.1.0.0.0.0.88.88.1.1.0.msedr...0...1c.2.61.img..0.1.87.a0SLbqd3wTs#imgdii=_ Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Ma kakve bespomoćne, jednom sam se jedva riješio nekakvih bjesnulja. Dopuna @Crveni Baron A izgledale su tačno isto kao te s videa, jedna bila mršava kao ta crna na videu, ta što me htjela okrast a dvije bile mali tenkovi, rudoarmejke što ti reče, uhranjene ko ona plava debela s dugom kosom tamo na videu, samo što nisu bile Ruskinje već Čehinje. Tada sam još u to vrijeme upravo radio kao socijalni radnik sa tim mladim beskućnicima, kriminalcima, džeparošima i prostitutkama/prostitutima na Hlavním nádraží pa me sve to toliko nije baš nešto iznenadilo. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 ... I otišli oni dalje a odmah se prignale još dvije vještice, bilo ih najednom tri i htjele me šutat u medjunožje, no, ja se znam branit pa sam ih odbio nožnim blokadama samo što su digle noge da me šutaju. ... Zaki care .... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука