Jump to content

Hapšenje zbog Bus Plus karte?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Pa pogledajte samo sta se radi,hapse se ljudi zbog toga sto nemaju kartu za autobus zbog kog ces verovatno zakasniti na posao jer ne dodje na vreme. Prave sprdnju sa onim pozivima za javne licnosti i utajom poreza pevaci i pevaljke dolaze smeskajuci se,poreznici traze od njih selfije,a sa druge strane seku struju zbog duga od 5.000 dinara,onda cenzura,pravljenje od naroda budalama... Jedina drzava kojoj jedna vrsta policije sluzi za naplacivanje autobuskih karata...ljudima je vise dozlogrdilo. Posla nigde,plate ako ih ima manje,prica mi mesar ljudi bukvalno dodju i kupe 100 grama mesa... a ovaj nam obecava zivot 2013,pa 2014,pa 2015,pa 2016,sada 2017...i mislim da ta opasnost postoji,da ljudi pocnu da se brane.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Због ових и милион других ствари никада нећу(нити сам) куповати лоповске картице.Возим се за џабе,смешкам се и игноришем њихове контролоре.Који смеју само старије госпође да малтретирају и цимају,док мене обилазе у широком луку...А ови "полицајци" су само огледало државе и ових на власти.Са задовољством ћу да штетим буџет који се троши се троши на разне невладине орданизације,ромске и остале мањине,параде "поноса" и слично.Док се ми возимо у аутобусима из прошлог века,поквареним и у катастрофалном стању.

Подели на овим сајтовима

ромске и остале мањине

Шта је проблем са њима?

Подели на овим сајтовима

Проблем је дискриминисање српског живља у властитој земљи зарад такозваних европских вредности равноправности итд.Нико од њих није угрожен шта више ми смо угрожени.

Подели на овим сајтовима

Како су то Срби дискриминисани, волео бих да ми се објасни...

Зашто друга нација може да има бенифиције у виду бесплатне струје,хране,воде,школовања и осталог а моја не може?Да не причам о крађамa пљачкама и насилништву...Ту се ја осећам дискриминисано а не они.Наравно част изузецима али не би требало по мом мишљењу правити разлике у сваком случају.

Подели на овим сајтовима

Зашто друга нација може да има бенифиције у виду бесплатне струје,хране,воде,школовања и осталог а моја не може?Да не причам о крађамa пљачкама и насилништву...Ту се ја осећам дискриминисано а не они.Наравно част изузецима али не би требало по мом мишљењу правити разлике у сваком случају.

За све бенефите, обратиш се лепо социјалној установи места у којем живиш и ако испуњаваш услове, биће и теби омогућена мања цена струје и сл...

Подели на овим сајтовима

Да не причам о крађамa пљачкама и насилништву...Ту се ја осећам дискриминисано а не они.

Зато што ти не пљачкаш и ниси насилан, па ти жао или је нешто друго посреди? 

Подели на овим сајтовима

Шта ако на пример мене пљачкају?

Па ништа, покажеш им где има још за пљачку, све у смислу окретања другог образа :)))

Ако успеш да се одбраниш одлично, ако ниси у могућности зовеш службе надлежне за такве ствари... 

Подели на овим сајтовима

Ако успеш да се одбраниш одлично, ако ниси у могућности зовеш службе надлежне за такве ствари...

То никако.После треба да ме оптуже за расизам,национализам,верску и другу нетолеранцију...А и полицију такође,одма новине насловне стране,луда кућа. :D

Подели на овим сајтовима

Има ту и Милана и четника  подоста.

Истина јесте негде између,јер претпостављам не говори нико од вас о мржњи према ромима нити их неко брани од мржње.

Али мени боду очи невладине организације којима и  није неки интерес и циљ да проблема више не буде.(ако их опште и има)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

То никако.После треба да ме оптуже за расизам,национализам,верску и другу нетолеранцију...А и полицију такође,одма новине насловне стране,луда кућа. :D

Па шта да ти радим онда... Пусти нека те опљачкају... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...