Jump to content

Заштитник грађана

Оцени ову тему

Плутон

Препоручена порука

Vučić: Janković sa svima u sukobu

Četvrtak 7.5.2015 | 13:21 | Izvor: Tanjug

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić je ocenio da je ombudsman Saša Janković izgleda u sukobu sa svima i rekao da će ga oni ostaviti da radi i da se ponaša kako hoće.

On je na taj način prokomentarisao sukob Jankovića i ministra odbrane Bratislava Gašića.

"Izgleda da je ombudsman Janković u sukobu sa svima. Nisam pogrešio, izgleda da je u sukobu sa svima, ali što se mene tiče, mi ga ostavljamo da radi i da se ponaša kako god hoće, jer ja stvarno mislim da svakog dana što više aktivnosti ima da sve više i sve bolje govori o sebi", rekao je Vučić.

Premijer je dodao i da taj slučaj više neće da komentariše, a na pitanje šta se juče desilo između Gašića i Jankovića, rekao je "ništa".

"Znam šta se desilo, ništa se nije desilo. Ovaj njemu rekao 'evo ti Gojković, ovaj njemu kaže našao si papire, ovaj treći viče nisi našao papire i sad od mene tražite da to objašnjavam", rekao je premijer.

Upitan hoće li neko snositi posledice zbog toga i da li takav odnos treba da imaju institucije u Srbiji, Vučić je kratko prokomentarisao:

"Ja kažem da nije to odnos institucija u Srbiji, ali to govori, čini mi se, ne samo o jednoj strani, nažalost“.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=05&dd=07&nav_category=11&nav_id=989089

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Castan i posten covek

Немој да си сигуран у то. Гарант није преко конкурса дошао на то место.

trn u oku aktuelnoj vlasti :)

А мелем (жутој) опозицији. :-)

Само друга страна исте медаље.

Подели на овим сајтовима

Izuzetno castan i posten ... Samo malo poseduje oruzje bez dozvole ...

Poznavso sam jednog takodje casnog i postenog koji je imao kalasnjikov ... Takodje bez dozvole ... Pa je bio u zatvoru za casne i postene zbog toga 1.

Nije kaznjivo posedovati oruzije, istraga je utvrdila da je rec o samoubistvu a pritom je prosao detektor lazi, sto znaci da je utvrdjeno da je govorio istinu i da nije umesan u ubistvo.

Po mom misljenju greska je prvo drzave sto na vreme nije izvrsila bezbednosne provere za Sasu Jankovica, jer na tako vaznu funkciju nije smeo biti postavljen covek koji je pod bilo kakvim istragama, ali sad kad je prosao i postavljen na tako vaznu funkciju treba gledati njegove rezultate a ne mrlje iz proslosti...

Sto se tice Jankovica mislim da on odlicno radi svoj posao.Jer je utvrdio da nesto nije u redu sa dokumentacijom u vezi incidenta sa Vucicevim bratom.  Nemoze neka grupa huligana koja se prestavlja kao "Vucicev brat i pratnja" bez najave i naloga za izvrsenje sluzbenog zadatka da insistira po svaku cenu da probije kordon i prodje u zabranjenu zonu... Tako da Sasa Jankovic koji je stao na stranu zandara stao je u stvari na stranu pravde i zakona, a ova grupa izgrednika je dobila svoje pa im vise nece pasti na pamet da se kace sa policijom :)

Подели на овим сајтовима

Nije kaznjivo posedovati oruzije, istraga je utvrdila da je rec o samoubistvu a pritom je prosao detektor lazi, sto znaci da je utvrdjeno da je govorio istinu i da nije umesan u ubistvo.

Po mom misljenju greska je prvo drzave sto na vreme nije izvrsila bezbednosne provere za Sasu Jankovica, jer na tako vaznu funkciju nije smeo biti postavljen covek koji je pod bilo kakvim istragama, ali sad kad je prosao i postavljen na tako vaznu funkciju treba gledati njegove rezultate a ne mrlje iz proslosti...

odlicno radi svoj posao. Zandari su samo radili svoj posao nemoze neka grupa huligana koja se prestavlja kao "Vucicev brat i pratnja" bez najave i naloga za izvrsenje sluzbenog zadatka da insistira po svaku cenu da probije kordon i prodje u zabranjenu zonu... Tako da Sasa Jankovic koji je stao na stranu zandara stao je u stvari na sranu pravde i zakona, a ova grupa izgrednika je dobila svoje pa im vise nece pasti na pamet da se kace sa policijom :)

Naravno zandari i trebaju da tuku ... Klasican demokratski pristup gresnih rabova bozijih ....

Nego za ovog "zastitnika"...mislim da njegov najveci problem nije Vucic i ovaj ubijeni vec cinjenica da je odlican drugar iz tog vremena , a taj je bio peisutan prilikom likvidacije u stanu ovog Jankovica, sa jednim od ucesnika u ubistvu Arkana i da ga zato sada prate i cuvaju...

Za ovog nesretnika mu ne mogu suditi ali za ovoga drugog ... Ne znam sta da kazem ...

Подели на овим сајтовима

Insinuiras da je Vucic ucestvovao u ubistvu Curuvije?

Ne. Nemam pojma da li je učestvovao u tome a verovatno nije.

Ali Vučić jeste bio u vrhu režima koji je ubio Ćuruviju, odnosno, Čuruvija je ubijen po nalogu Vučićevih koalicionih partnera i kolega iz Vlade... pri čemu to ubistvo nije bilo nekakav neočekivani incident (kao npr. Stambolićevo), nego samo kulminacija terora prema nezavisnim medijima koju je taj režim sasvim otvoreno sprovodio, upravo preko Vučića... Vučić je napisao zakon čiji je jedini (i sasvim očigledan) cilj bio da uništi nezavisne medije, Ćuruvijine novine su kažnjavane i njegova imovina otimana upravo po odredbama tog Vučićevog zakona... to što je učestovao u prethodnom ućutkivanju ali nije učestvovao u konačnom ućutkivanju Ćuruvije skida samo krivičnu i zakonsku odgovornost sa njega (jer lustraciju nismo imali) ali ne i moralnu odgovornost za sve ono što se pre ubistva desilo...

Pa naravno da su uredili medijski prostor zakonski ili mislis da je bolji komunisticki bio.

I sta je izmenjeno od tog zakona posle 2000. Godine?

A sto nije valjalo?

Za ovo te naravno neću udostojiti odgovora... kao što ne bih odgovorio i na pitanje šta nije valjalo u nacističkim konc-logorima... ako ne znaš, ne mogu da ti pomognem...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ne. Nemam pojma da li je učestvovao u tome a verovatno nije.

Ali Vučić jeste bio u vrhu režima koji je ubio Ćuruviju, odnosno, Čuruvija je ubijen po nalogu Vučićevih koalicionih partnera i kolega iz Vlade... pri čemu to ubistvo nije bilo nekakav neočekivani incident (kao npr. Stambolićevo), nego samo kulminacija terora prema nezavisnim medijima koju je taj režim sasvim otvoreno sprovodio, upravo preko Vučića... Vučić je napisao zakon čiji je jedini (i sasvim očigledan) cilj bio da uništi nezavisne medije, Ćuruvijine novine su kažnjavane i njegova imovina otimana upravo po odredbama tog Vučićevog zakona... to što je učestovao u prethodnom ućutkivanju ali nije učestvovao u konačnom ućutkivanju Ćuruvije skida samo krivičnu i zakonsku odgovornost sa njega (jer lustraciju nismo imali) ali ne i

Pa nije demokratski izabrana vecina organizovao ubistvo vec DOS i strani agenti koji su radili na destabilizaciji Srbije.

A zakon o informisanju je bio odlican.

A Stambolica sto se tice je kao kada bi danas Vucic nalozio likvidaciju Krkobabica jer ga ovaj politicki ugrozava ... Ista je logika i isti politicki znacaj ...

Подели на овим сајтовима

Naravno zandari i trebaju da tuku ... Klasican demokratski pristup gresnih rabova bozijih ....

Nego za ovog "zastitnika"...mislim da njegov najveci problem nije Vucic i ovaj ubijeni vec cinjenica da je odlican drugar iz tog vremena , a taj je bio peisutan prilikom likvidacije u stanu ovog Jankovica, sa jednim od ucesnika u ubistvu Arkana i da ga zato sada prate i cuvaju...

Za ovog nesretnika mu ne mogu suditi ali za ovoga drugog ... Ne znam sta da kazem ...

Zato je kriva drzava sto je dozvolila da prodje bezbednosne provere i pocne da obavlja tako vaznu funkciju a ima afere u proslosti... A zandari i treba da biju takav im posao, nije to greh batina je iz raja izasla :)

Подели на овим сајтовима

Pa smanjio je budzetski deficit, nezaposlenost je smanjena, eto konkretnih stvari.

Gradski saobracaj u Beogradu nije briga vlade a ako zele bolji prevoz morace i da placaju karte a ne da se tuku sa kontrolorima i komunalnom policijom...

Upravo sve obrnuto :). Dakle, ne mozes da mi nabrojis ni 5 konkretnih dobrih stvari koje je Vucic uradio za Srbiju za vreme svoje vladavine.

Evo da pokusam da pomognem jer sam se setila jedne. Izvukao je dete iz snega u Feketicu i preneo ga do helihoptera :)

Подели на овим сајтовима

Upravo sve obrnuto :). Dakle, ne mozes da mi nabrojis ni 5 konkretnih dobrih stvari koje je Vucic uradio za Srbiju za vreme svoje vladavine.

Evo da pokusam da pomognem jer sam se setila jedne. Izvukao je dete iz snega u Feketicu i preneo ga do helihoptera :)

Kako nije smanjio budzetski deficit kada jeste.

A i nezaposlenost je na mekih 16% a bila je na 20.

Mada... Jasno je da opoziciji najteze padaju uspesi vlade ... Poput ovoga sto sam pomenuo ...

Ovo potapa sve optuzbe na racun vlade ... Rezultati koji su opipljivi ..

Подели на овим сајтовима

Zato je kriva drzava sto je dozvolila da prodje bezbednosne provere i pocne da obavlja tako vaznu funkciju a ima afere u proslosti... A zandari i treba da biju takav im posao, nije to greh batina je iz raja izasla :)

Naravno, fasizam je uvek prihvatao batinase ...

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Verbic-Pretucen-pomocnik-ministra-prosvete.sr.html

Medjutim, drzava ce se obracunati po zakonu i sa batinasima u uniformi i sa onim sa fantomkama... To su nam u amamet ostavili nasi stari ... Kome zakon lezi u topuzu tom tragovi smrde necovjestvom ...znali su to Srbi i pre pojave fasizma .

Подели на овим сајтовима

Kako nije smanjio budzetski deficit kada jeste.

A i nezaposlenost je na mekih 16% a bila je na 20.

Mada... Jasno je da opoziciji najteze padaju uspesi vlade ... Poput ovoga sto sam pomenuo ...

Ovo potapa sve optuzbe na racun vlade ... Rezultati koji su opipljivi ..

Pa ako ovo http://novaekonomija.rs/sr/vesti-iz-zemlje/srbija-druga-u-svetu-po-iseljavanju-mladih-i-obrazovanih smatras smanjenjem nezaposlenosti, onda sta reci osim "Svaka cast Vucicu!"

Подели на овим сајтовима

Pa ako ovo http://novaekonomija.rs/sr/vesti-iz-zemlje/srbija-druga-u-svetu-po-iseljavanju-mladih-i-obrazovanih smatras smanjenjem nezaposlenosti, onda sta reci osim "Svaka cast Vucicu!"

Naravno, svaka cast Vucicu na smqnjenoj nezaposlenosti ...

A iseljqvanja sto se tice toga je bilonajvise od 2000. Pa do Vucica ... Iselio je DS sve sto je moglo da se iseli ...

Подели на овим сајтовима

Ovako je mene moj otac ucio: Dete, sta god ti komunista kaze, obrni za 180 stepeni i dobices istinu. Vuk dlaku menja ali cud nikada :)

Sve ti je dzaba ... Okreni obrni pustos posle 12 godina DS lopovluka se tesko popravlja ...ali Vucic i to uspeva ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...