Плутон Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Шта мислите о раду Саше Јанковића, Заштитника грађана? Тренутно актуелна ситуација је објављивање докумената о сукобу Жандармерије и Војске (пребијање Вучићевог брата) и подношење пријава. Омбудсман објавио документе Пре тога, једина пријава коју је поднео била је везана за случај у Црној Реци, против свештеника Бранислава Перановића. Више пута су га представници Владе оптуживали да учествује у дестабилизацији Државе и Војске. Он је изјавио да се осећа угроженим и да добија претње, а с тим у вези обавестио је и Томислава Николића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Слатки су ови наши угрожени. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Иначе што се тиче рада канцеларије заштитника грађана,људи раде свој посао у складу са могућностима али мислим да немају никакав ауторитет,кад упуте писмо по пријави грађанина. Просто,ми се на жалост чини,млаћење празне сламе и једна врста маске која нуди лажну наду грађанима,који желе да реше своје проблеме. Например знам поуздано и имам предмет кући,где су упутили писмо ПИО фонду јер су пробили законски рок за доношење решења, законски рок је 2 месеца ми смо чекали 8 месеци и добили само привремено решење. На крају су нас из канцеларије заштитника обрадовали затварањем поступка према ПИО,јер смо добили привремено решење. Случај закључен и архивиран а процените сами колико је био у помоћ и ефикасан. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Ево шта се деси кад нека институција у Србији ради: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=28&nav_category=11&nav_id=952069 Од свих мајмуна који се од деведесетих на овамо иживљавају над српским народом, није било нечаснијих и неморалнијих људи од Вучића и његове гарнитуре. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Плутоне, на жалост у Србији нико није могао отворити политичку странку, без тајне сагласности одређених људи који десетлећима контролишу буквално све поре у друштву Србије. Овај вучић је, слажем се, најнеобзирнији њихов пројекат. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Сви који још увек имају дилему да ли Лазански стварно има неки кредибилитет, нека погледају следећи видео-запис. Човек почео у сред емисије да се ишчуђава шта све пише у Закону. Иначе, Шабић је лепо објаснио суштину проблема. Стојановић и Лазански причају у празно, ништа утемељено нису рекли за пола сата. https://www.youtube.com/watch?v=81Y7EwnsTtk Ево краће верзије где Шабић „разоткрива“ Лазанског. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Ко је пратио седницу видео је да она глупача из СНС-а (не знам како тачно рангирају ботове) прозива Јанковића за плату. Искрено, мислим да човек заслужује и дупло већу плату, уосталом као и сви који стварно раде свој посао и морају притом да издржавају и СНС џабалебароше. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Овај вучић је, слажем се, најнеобзирнији њихов пројекат. Мислим да би се чак и сажалили да су знали какав човек долази на власт. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Ma, sta god neko mislio o njegovoj plati, covek je nije sam odredio vec drzava. Nego ljudi zive tesko, pa hajde da ombudsmana prikazemo kao nekoga ko uzima ogromnu lovu od gradjana. Плутон, Paradoksologija and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Ко је пратио седницу видео је да она глупача из СНС-а (не знам како тачно рангирају ботове) прозива Јанковића за плату. Искрено, мислим да човек заслужује и дупло већу плату, уосталом као и сви који стварно раде свој посао и морају притом да издржавају и СНС џабалебароше. Fora je u tome sto prozivka nosi pouku, sto joj je cilj bio da ga ponizi, tako da nije ona toliko glupa, mozda je vise neiskusna. Naravno njene izjave su irelevatne i debilne u odnosu na citav problem i temu, ali je svakako njen cilj da prikaze ljudima pored malih ekrana da ih Sale muze. I najgore sto ce ljudi vise poverovati takvima nego onima koji su racionalni i rade svoj posao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Fora je u tome sto prozivka nosi pouku, sto joj je cilj bio da ga ponizi, tako da nije ona toliko glupa, mozda je vise neiskusna. Naravno njene izjave su irelevatne i debilne u odnosu na citav problem i temu, ali je svakako njen cilj da prikaze ljudima pored malih ekrana da ih Sale muze. I najgore sto ce ljudi vise poverovati takvima nego onima koji su racionalni i rade svoj posao. Наравно, очигледно је да јој је то наложио неко од надређених из СНС-а или се она самовољно улизује. Ал' није баш паметна. Онај тупави осмех када крене аплауз ботова после изјаве попут Дачићевих све казује. Има људи који су интелигентни, али нечасни. Она је само нечасна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Више пута су га представници Владе оптуживали да учествује у дестабилизацији Државе и Војске. Samo u Srbiji državnim službenicima može da padne na pamet da neko destabilizuje državu kada objavljuje državne dokumente. Volim_Sina_Bozjeg, Paradoksologija and Плутон је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Svaki put kada se pojave podaci o tome koje institucije u Srbiji (obično vojska, policija, SPC) uživaju najviše poverenja građana, meni kao moj odgovor padaju na pamet Janković i Šabić. I to traje već godinama, nije mi bio neophodan Vučić za to. Pratim rad ovih ljudi. Ali će ih Vučić možda ukinuti ili osakatiti. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Драги гледаоци са нама је у студију поново мирослав лазански . Исто као и пред југословенски грађански рат. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Сви који још увек имају дилему да ли Лазански стварно има неки кредибилитет, нека погледају следећи видео-запис. Човек почео у сред емисије да се ишчуђава шта све пише у Закону. Иначе, Шабић је лепо објаснио суштину проблема. Стојановић и Лазански причају у празно, ништа утемељено нису рекли за пола сата. Lazanskom nije bilo dosta pa je napisao tekst u Politici: http://www.politika.rs/pogledi/Miroslav-Lazanski/Kako-verovati-povereniku.lt.html I onda su ga Šabić i Vojkan Kostić pokidali: http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Neznanje-majka-drskosti.sr.html http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Skrivanje-informacija.sr.html P.S. Iz cele polemike, meni je najbolje ovo: Да је Србија земља у којој су ствари постављене наопако, не треба много доказивати. Али да ћемо дочекати да се новинар (Мирослав Лазански) залаже за скривање информација а државни службеник (Родољуб Шабић) да оне буду доступне јавности, заиста је мало ко очекивао. Paradoksologija, drvce and Плутон је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука