коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Нема везе са овом причом. Фора је маркетиншка и биће емисије понедељком. Убија им гледаност "Пинкове звездице" и то је једини узрок. Јесте ове звездице су сад хит на тв. Чак и на твитеру који је традиционално другосрбијански. Има логике. Ал ето видиш како зли медији одма нападају мог омиљеног вођу!!! Почеће да га пљују за диктатуру и зато што је мени понестало тоалет папира... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ne gledam bas nesto tv i ako ga gledam to su tekme.... Ali ovo postaje vec hronicno "Mentalno razgibavanje" prvi progovorili o fami veka u Srbiji,razvodu i novoj zenidbi sa 20tak godina mladjom devojkom premijera Vucica,prvo poslati na odmor,pa onda ugovor "raskinut" "Utisak Nedelje" emisija suceljavanja,gde nije bas moguce dovesti u goste Aleksandra Vucica i Aleksandra Vulina da "suoce" argumente i diskutuju,naprotiv uvek je bilo i onih protiv,prevelika kritika Vucica, ugovor "raskinut" "Tabloid" novine,poznate po kritici prema vlasti,izbacene iz stamparije i onemoguceno im da se pojave na kioscima "Problem" na studiju B, voditelj dolazio pijan na posao pa tako pijan kritikovao vlast,ugovor "raskinut" "Kaziprst" emisija od pola sata,svedena na 5 minuta "24 minuta" ekipa Zoran Kesic i njuz neta poslata na odmor,posle odmora mislim da ih ceka kao i Mentalno razgibavanje odlazak na novi odmor "Vecernje novosti" urednik koji je bio na prelistavanju novina na Rtsu posle tog istupa gde je kritikovao vlast i Vucica,otpusten sa tog mesta. "Radio Fokus" naprednjacki ili bolje reci Vucicev privatni radio,posle dolaska na vlast radio i dalje ostaje opozicioni,rezultat-katanac. "Pravda" Vuciceve novine jos od radikalskih dana i posle 2012 ostali na tim patriotskim i radikalskim frenkvencijama,rezultat- gasenje novina i postojanje samo u vidu portala na netu. "Vece sa Ivanom Ivanovicem" nepristojan u prosloj emisiji,a prethodne 10 godina inace vrlo pristojan mladic,ugovor visi o koncu I jos mnogi manje poznati novinari,emisije,internet sajtovi,profili... I pretpostavljam da sad treba da stoji ono... to be continued... I da ne zaboravimo za sve ove gore slucajeve je manje vise isla prica preko naprednjackih ljudi i medija "ma dizu cenu" "marketing prave" a kad se obistinilo da su dobijali otkaze onda je to bila prica "ma niko ih nije gledao" "opala popularnost" " Zvezdice na pinku" "Vucicevic u isto vreme na pinku kao i utisak" im oteli gledaoce itd. A zadnji stadijum je to su privatni mediji,zar vi stvarno mislite da bi neko iz vlasti mogao da urgira kod privatnika i trazi neciji otkaz i prestanak emitovanja neke emisije,ma jok,ne bi mogli. A konacan udarac je pa Beckovicka je dobila pare zato sto su raskinuli ugovor ili dobili su obestecenje i onda to treba da bude kao ufff vidis bune se a primili pare,kao da je obestecenje po slovu ugovora ako ga neka strana raskine neka novina,kao da to treba neko da bude debil pa da pomisli da su ustvari oni sami sebi dali otkaz da bi dobili obestecenje i otpremninu...ludilo mozga. Ali da ne zaboravimo i pluseve,a to su Dragan J Vucicevic, Pera Lukovic,Srdjan Saper,Nebojsa Krstic i ostali iz vrhunske plejade medijskih "magova" su sada na pravoj strani,naprednjackoj. Tumaralo., Млађони, Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Јесте ове звездице су сад хит на тв. Чак и на твитеру који је традиционално другосрбијански. Има логике. Ал ето видиш како зли медији одма нападају мог омиљеног вођу!!! Почеће да га пљују за диктатуру и зато што је мени понестало тоалет папира... Па то је омиљена фора пљувати. Нису лоше одрадили фору, али није дуго трајала, проваљени су. У сваком случају, боље је да промене термин јер су звездице веома популарне на тв-у. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 не гледам тв одавно, али кад год бих имао прилике нешто да погледам од дотичног не би ми се допало. Вулгарно и непотребно. Тако да... и није нека штета. Не сме тако да се размишља, Никола. Млађони and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Нису лоше одрадили фору, али није дуго трајала, проваљени су. Ништа онда, идем да кажем вођи да сад искорити то све и да стално говори како му заправо пакују цензуру и диктатуру а ивана вазда да узма за пример подваљивања. Чак и за Ољу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Moja teorija zavere je da Vučić ubija dve muve jednim udarcem - cenzura emisije koja ga proziva za koju će optužiti Tomu i time mu smestiti, jer je shvatio da je cenzura nepopularna. Ali to sam izmislila. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 E a najjaca stva koju su uveli naprednjaci jesu one emisije sa vise govornika i ucesnika. Kod nas su najcesce one na studiju b i sad emisija broji 2 ili 3 ucesnika i od ta dva ili tri ucesnika su jedan naprednjak i to uglavnom forsiraju Djuku,pa onda bude Vulin,Risticevic,Sinisa Mali,Selakovic...a treci ako ga ima bude "nezavisni" analiticar tipa Radun,Andjelkovic ili tako neka persona u zavisnosti od tematike emisije,ako su advokati naravno gost ce biti advokat koji je prekinuo strajk,ako su mediji to ce biti Krstic ili neko slican,a uglavnom ti "nezavisni" analiticari su devojka za sve,ako nemaju koga kontam kao ajde zvacemo njih. I onda oni diskutuju i iste stavove se trude pricati na razlicite nacine i to je emisija I tako Djuku jednom na tviteru neko napao kako je moguce prave takve emisije gde nema niko ko je suparnickog ili suprotnog stava i kako je to cenzura,a on onako pun sebe kakva cenzura sutra ujutru u 8 do 8:30 na radiju Beograd gostujemo Vulin,ja i jedan iz demokratske stranke...eeeej smejao sam se dva dana. Tako ce i ovo,ako stvarno ovo oko Ivanovica bude neki njihov marketing recice eto kakva cenzura i kakve veze imaju tih 50 ljudi sa time sto su otpusteni,kad evo i za Ivanovica ste pricali. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Vidite, tu prosto nema mesta za Ivana Ivanovića. On niti je pristojan, niti zna šta da radi, šali se, stidi se svoje zemlje... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Млађони, Deki992 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 al' ga turira Ivanovic,sledeci tvit DJV "Ja nikoga ne optuzujem" Млађони је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/529008/Ivan-Ivanovic-otkriva-pozadinu-zabrane-emisije-Vucicevic-opet-laze-ne-prelazim-na-RTS Ivan Ivanović otkriva pozadinu zabrane emisije: Vučićević opet laže, ne prelazim na RTS! V. Jokić | 23. 01. 2015. - 21:16h | Foto: M. Mitrović | Komentara: 151 TV „Prva“ kaznila je Ivana Ivanovića, čija emisija do daljeg neće biti emitovana. Međutim, voditelj samo za „Blic“ otkriva kako je došlo do nesporazuma sa čelnicima te kuće. Izgladiću odnose sa Prvom, kaže Ivan U ekskluzivnom razgovoru za naš list Ivan Ivanović optužio je vlasnika i urednika „Informera“ Dragana J. Vučićevića da mu je smestio svađu sa „Prvom“. Njih dvojica su već duže vreme u lošim odnosima i voditelj tvrdi da je Vučićević kriv za skidanje njegove emisije iz programske šeme. - Dragan Vučićević je poturio menadžmentu „Prve“ lažnu informaciju da tajno pregovaram sa direktorom RTS o prelasku u tu kuću. Naravno da je to izazvalo veliki nemir na TV „Prva“. Ali, pošto svi znaju da je gospodin Vučićević veliki lažov, brzo smo došli do istine. Ja sam prekršio neke odredbe internog sporazuma sa „Prvom“ i sankcionisan sam zbog toga. Nije mi žao, jer sam to uradio boreći se protiv laži i manipulacija prvog lažova Srbije. Lažnog urednika, lažnih novina. Verujem i da je uplitanje predsednika Srbije u sve ovo njegovo maslo, ali za to nemam dokaze. Nadam se brzom povratku na ekrane i ponovnom druženju sa publikom. Emisija nije zabranjena, ona je samo privremeno skinuta s programa. Veoma je bitno da ljudi to znaju - priča Ivanović. Iz voditeljeve matične kuće došlo je zvanično saopštenje kao potvrda njegovih izjava. - Kao što je već saopšteno, šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ neće se emitovati večeras na programu „Prve“. Takođe, nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem, doneta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline emisija ne emituje do daljeg. Razgovori sa Ivanovićem će se nastaviti sledeće nedelje, a o konačnom ishodu obavestićemo javnost blagovremeno - stoji u dopisu sa „Prve“. Nikolić: Nemam ništa sa tim Kao jedan od razloga zašto Ivanovićeva emisija nije emitovana u redovnom terminu petkom, navodilo se i to da je voditelj preterao u svojim kritikama na račun predsednika Srbije Tomislava Nikolić. Da je to daleko od istine, potvrdio je i Nikolić demantijem na Tviteru.- Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bismo ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije ni tabloida - napisao je Tomislav Nikolić. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Zanimljivo da u danu kad bruji narod o nekom ne odlasku Seselja na emisiju na hepi televiziji u terminu te od 8:15 te od 9h satro uzivo...sa druge strane kao ispod tepiha ide prica o emisiji koja je bila dosta slobodoumna,koja se bavila ljudima, radnicima i njihovom opstanku u ovoj drzavi sa dozom velike kritike od vlasti do raznoraznih biznismena se ukida Razlog ukidanja ne postoji po recima autora, Boris Malagurski 1 hr · "Revolucija" na Happy TV je ukinuta. I na konstataciju nekog coveka na fejsbuku da ima dosta televizija i da potrazi drugog poslodavca Boris je reagovao krajnje duhovito,bas me nasmejao Hehe da, toliko slobodnih televizija, zažmuriću i izabraću neku drugu, super predlog! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Moguće da je ovo marketinški trik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 Иако је овде разлог за привремено скидање емисије вероватно сукоб између ове двојице и неко подметање, не знам зашто неке чуди то што је први осумњичени за било какву „промену програмске шеме“ Вучић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука