Odahviing Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Nakon što je "Blic" objavio da emisija Ivana Ivanovića neće biti emitovana večeras u običajenom terminu na TV Prva, sa ove televizije saopštili su da je voditelj prekršio kompanijska pravila i da emisija neće biti emitovana do daljeg. Saopštenje TV Prva prenosimo u potpunosti: "Kao što je već saopšteno, šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ neće se emitovati večeras na programu Prve. Takođe, nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem, doneta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline, emisija ne emituje do daljeg." Razgovori sa Ivanovićem će se nastaviti sledeće nedelje, a o konačnom ishodu istih, obavestićemo javnost blagovremeno. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/528945/TV-Prva-Ivanovic-je-prekrsio-pravila-emisija-ne-ide-do-daljeg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ne gledam ga, ali cenim da je ismevao velikog voću. Jesam li upravu? Млађони, Paradoksologija, Dexi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Eto, da sam veceras pozeleo da posle nekoliko godina pocnem da gledam TV, mogao sam da se nasekiram... коЖељ њацИ , lab_man, Млађони and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ne gledam ga, ali cenim da je ismevao velikog voću. Jesam li upravu? Tako kazu... al ne vodju nego ovog drugog... a taj drugi se vec ogradio na tviteru. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ne gledam ga, ali cenim da je ismevao velikog voću. Jesam li upravu? ц ниси Тому је Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Неће грк да се качи са режимом - веле медији А ја лично мислим да грк више нема вајде Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Bas se zacudih. Ajde da je ismevao Vucica. Ali otkad Toma cenzurise? Pa njega napadaju preko tabolida najmanje 2 puta nedeljno.. Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 ц ниси Тому је Znači počeo i grobar da sahranjuje medije. коЖељ њацИ , Срђан Шијакињић, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Znači počeo i grobar da sahranjuje medije. ) Немој тако Бобане, ако је стварно то разлог, како наводе медији, (ово морам да нагласим да ме моји коалициони партнери не би сутра шутнули из коалиције) постоји могућност да су се или Вучић и Тома помирили или пак Вучић жели да са себе скрене мало пажњу и преусмери на Тому. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ал реално мени се то баш све свиђа. Што да се лажем ту са вама. Баш волим што је грк шутно и Ољу и Ивана. Мада би Ољу воло да видим на првом уместо оне друге Оље што води емисију #damozakne , ал Иван ми се попео на ганглије. Начи лик је невиђено пувало, а све му раде други. Demetra and Пајко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Нема везе са овом причом. Фора је маркетиншка и биће емисије понедељком. Убија им гледаност "Пинкове звездице" и то је једини узрок. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 не гледам тв одавно, али кад год бих имао прилике нешто да погледам од дотичног не би ми се допало. Вулгарно и непотребно. Тако да... и није нека штета. Demetra, коЖељ њацИ , Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Нема везе са овом причом. Фора је маркетиншка и биће емисије понедељком. Убија им гледаност "Пинкове звездице" и то је једини узрок. Мислиш? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ima logike. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Мислиш? Sigurno. Marketinska fora, kao onaj glumac sto je onomad raspalio onu devojku loptom po glavi, pa ga iznosili itd... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука