Баба Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Piše u vesti koju je Romejac linkovao da su ceremonijalno puštena tri bela goluba u vazduh. "Greek Patriarch of Jerusalem Theofilos III led the ceremony and released three doves into the air symbolizing the presence of God." Da se pretpostaviti da je to tradicija. Žezlo ovog oblika svakako deluje kao zgodno mesto za odmor goluba. Forum pouka je među skeptičnijima i obazrivijima danas, sa zadovoljstvom primećujem. Нама да није благодати ми би били атеисти толико смо скептични Срђан Шијакињић, kordun, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 А неки су и септични а неки ћете и да погинете kordun, nana and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 А неки су и септични а неки ћете и да погинете bijeli golub a ti brate zacrnio ko crna vrana iz one serije games of thrones mislim na sliku Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 A slusam na radio Svetigora da pricaju o ovom cudu i kako se vest brzo siri po drustvenim mrezama... Čoeče koje dezinformacije, ovo mora da je Informer umešo prste! feeble and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Može jedno pitanje? Da l' se Jordan osvećuje? Nekako mi se čini da nema potrebe, Gospod je to već samim svojim ulaskom već davno uradio. I kad se to ustalilo, i kakvo mu je poreklo? Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Može jedno pitanje? Da l' se Jordan osvećuje? Nekako mi se čini da nema potrebe, Gospod je to već samim svojim ulaskom već davno uradio. I kad se to ustalilo, i kakvo mu je poreklo? Hristos nije prosto osvestao Jordan, nego, kako crkvena pesma kaze, "prirodu svih voda" (svojim ulaskom u reku). To je jedno. A drugo, dosta toga je Hristos uradio, pa mi sve to opet u Njegovim praznicima "neponovljivo ponavljamo", kako vele Oci - npr. uvek iznova osvecujemo hleb i vino na Veceri Njegovoj, iako je On to vec jednom svakako uradio na pocetku. Drugim recima, samo praznovanje praznika bilo bi nepotrebno ako bismo isli logikom da je On to-i-to vec jednom uradio. Praznici u Crkvi nisu prosto puka uspomena ili istorijsko secanje na neki dogadjaj, nego oprisutnjeni uvek zivi Hristos, sad i ovde... Gordana ., Ignjatije, Ромејац and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Занимљиво је колико је ова слика интересантна пошто је више пута објављена у медијима и друштвеним мрежама.. То слика од пре пет година,и неко ју је данас пласирао.Толики ехо овог догађаја можда говори о томе да сви прижељкују тако видљиву потврду своје вере.Да ли је данас или пре пет година сишао бели голуб на жезал Јерусалимског патријарха,не умањује лепоту те слике,мислим бели голуб на жезлу Јерусалимског патријарха,,али је питање да ли очекујемо да бели голуб редовно слеће на жезал Јерусалимског патријарха,па ако се то не деси,онда се пласирају старе фотографије,као да без присуства белог голуба самом чину освећења нешто недостаје. feeble, Срђан Шијакињић, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Мени бели голуб свако јутро слеће на прозор ... поподне на терасу, а увече на ограду. Значи, три пута слеће ми голуб. Срђан Шијакињић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Hristos nije prosto osvestao Jordan, nego, kako crkvena pesma kaze, "prirodu svih voda" (svojim ulaskom u reku). To je jedno. A drugo, dosta toga je Hristos uradio, pa mi sve to opet u Njegovim praznicima "neponovljivo ponavljamo", kako vele Oci - npr. uvek iznova osvecujemo hleb i vino na Veceri Njegovoj, iako je On to vec jednom svakako uradio na pocetku. Drugim recima, samo praznovanje praznika bilo bi nepotrebno ako bismo isli logikom da je On to-i-to vec jednom uradio. Praznici u Crkvi nisu prosto puka uspomena ili istorijsko secanje na neki dogadjaj, nego oprisutnjeni uvek zivi Hristos, sad i ovde... Hvala 8086.gif To mi je nekako bilo nejasno. Samo negde sam čula kako se sa osveštavanjem voda započelo, što mi je bilo jako zanimljivo, al' sam zaboravila ... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Мени бели голуб свако јутро слеће на прозор ... поподне на терасу, а увече на ограду. Значи, три пута слеће ми голуб. možda zato što si i ti nekakav teofil Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 možda zato što si i ti nekakav teofil Па не знам, али има ту нешто ... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Veliko čudo - sleteo golub ! Wau ! И папа је скоро имао сусрет са белим голубом на својој тераси, мало је другачији од овог случаја. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Зар нисте приметили зрна жита на жезлу? Погледајте мало боље. А тек облик врха жезла? Употребите здрав разум мало... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Мени бели голуб свако јутро слеће на прозор ... поподне на терасу, а увече на ограду. Значи, три пута слеће ми голуб. Pa ti si teolog, kod teologa ti je to tako, nije dovoljno jednom... :0102_laugh: "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 офф Од кад сам освештао кућу,мрави ми више не долазе Ни један ни три,ама нема их Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука