Тања1 Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Код нас волонтеризам скоро да и не постоји, значи до људи је... Онда се не треба бунити како је прљаво. Ја не гледам на то ко је смеће бацио, већ из љубави према природи и животу, скоро сваког априла дам свој допринос, није ми гадно испрљати заштитне рукавице. А све то смеће могу уклонити са мојих фотографија у Фотошопу...док ми не стигне пред врата и почнем се у њему давити. туриста је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Није Али нама недостаје и новац. Како мислиш недостаје? У смислу да имамо више новца па да још више купујемо и још више бацамо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Онда се не треба бунити како је прљаво. Ја не гледам на то ко је смеће бацио, већ из љубави према природи и животу, скоро сваког априла дам свој допринос, није ми гадно испрљати заштитне рукавице. А све то смеће могу уклонити са мојих фотографија у Фотошопу...док ми не стигне пред врата и почнем се у њему давити. Мој засад једини допринос је да се веома трудим да ништа не бацам изван корпе. Кад би сви били као ја, проблем са смећем би био минималан. Звучи помало егоистички, али стварно је тако. :bleh: звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Мој засад једини допринос је да се веома трудим да ништа не бацам изван корпе. Кад би сви били као ја, проблем са смећем би био минималан. Звучи помало егоистички, али стварно је тако. :bleh: Па јесте егоистички, поготово што имаш сам своју хигијенску канту за смеће, а и оно на овај или онај начин доприноси да нема места за живот, само ти се чини да си фин. Погледај колико си само данас смећа направио. :bleh: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Како мислиш недостаје? У смислу да имамо више новца па да још више купујемо и још више бацамо? Да будем јаснији,даћу пример из свог краја, људи заиста пазе како и где бацају смеће али они контејнери од пре неколико векова су сами по себи ругло и праве највеће смеће. Брзо се напуне па имамо свакодневно слику контејнера који личи на сладолед само што нити је изгледом симпатичан нити има мирис на чоколаду и ванилу. (например) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Па јесте егоистички, поготово што имаш сам своју хигијенску канту за смеће, а и оно на овај или онај начин доприноси да нема места за живот, само ти се чини да си фин. Погледај колико си само данас смећа направио. :bleh: Данас сам правио само органско. У трговини се увијек лоше осјећам када узмем најлонску врећицу. Једино загађење што тренутно правим је кориштење електричне енергије која се добија ложењем угља у термоелектранама, али то је већ друга тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Kad smo već kod deponija i smeća, ne bi bilo loše da potpišete peticiju koju sam skoro pokrenuo. Hvala! http://www.peticije24.com/peticija_za_ukljanjanje_nelegalne_deponije_na_neri_bela_crkva Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Да будем јаснији,даћу пример из свог краја, људи заиста пазе како и где бацају смеће али они контејнери од пре неколико векова су сами по себи ругло и праве највеће смеће. Брзо се напуне па имамо свакодневно слику контејнера који личи на сладолед само што нити је изгледом симпатичан нити има мирис на чоколаду и ванилу. (например) Слажем се. Једини је спас у тзв. раном сортирању отпада. Али како објаснити малограђанштини да се пластика не убацује тамо гдје је намењено за папир итд... звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Слажем се. Једини је спас у тзв. раном сортирању отпада. Али како објаснити малограђанштини да се пластика не убацује тамо гдје је намењено за папир итд... Наравно да им је могуће објаснити,кад су већ мени успели ни "малограђани" неће имати потешкоће. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Данас сам правио само органско. У трговини се увијек лоше осјећам када узмем најлонску врећицу. Једино загађење што тренутно правим је кориштење електричне енергије која се добија ложењем угља у термоелектранама, али то је већ друга тема. Ма ок, верујем ти, ја волим људе еколошки свесне јер сам велики љубитељ природе, Божије неизрециве лепоте, не могу да обухватим речима колико се дивим прекрасом видљивом стварању, па ме зато и не занима која држава је у питању, дивне и разнолике лепоте, ради нас је Саздатељ саздао, срдим се веома када видим трагедије са смећем, као да га на само лице Саздатеља бацају. То треба вешати. Volim_Sina_Bozjeg and туриста је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 A kod nas kultura bacanja smeća uz neki put ili kanal ne može nikako da se iskoreni. Mene ovo ubija u pojam. Kuca mi je blizu prodavnice i dosta ljudi prolazi pored te svaki dan pokupim 5-6 omota od sladoleda (kad nije zima), cokoladica, smokija koje prolaznici bez problema bacaju usput... Manolis, Тања1, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Наравно. Међутим лакше је рећи да су Срби прљав и нецивилизован народ. Али оно што мој ум не може разумети јесте како неки срби успевају себе изузети из те њихове генерализације. Мислим да је њима уствари овај форум само извор забаве.... Ne znam sto se plasis da me prozoves kad vev pricas o meni? Ja jesam bilder al misice trosim samo na cure, ne boj se Apsolutno sebe izuzimam iz te generalzicacije da je srpski narod ekoloski potpuno neosvesvescen. Ja jednostavno ne radim te stvari koje zameram svojim sugradjanima i sudrzavljanima... prosto. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 To da je drzava kriva sto ljudi bacaju smece gde stignu su totalno besmislene... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Kad smo već kod deponija i smeća, ne bi bilo loše da potpišete peticiju koju sam skoro pokrenuo. Hvala! http://www.peticije24.com/peticija_za_ukljanjanje_nelegalne_deponije_na_neri_bela_crkva Potpisao sam Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Проће још много воде кроз наше канале.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука