Samo Ana Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Nisam dovoljno upoznata sa situacijom u drugim gradovima al mislim da je stanje svuda u Srbiji slično. Moj Bor je jedan od najzagađenijih i moguće najprljavijih gradova. Meštani okolnih sela najčešće koriste rečice i kanale kao mesta gde je sasvim prirodno baciti đubre. Zadnjih godina su pokrenute akcije čišćenja obale našeg jezera samo zato što je postalo popularno turističko mesto i to je otprilike to. Ne znam za druge, ali borani su, na žalost, poprilično lenji, aljkavi i nezainteresovani za stanje i izgled grada. U šali kažem da sam iz Mordora jer ga često tako i dođivljavam. Плутон, Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 18, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2015 Ово је већ пример јавашлука, гомила пијаних и дрогираних уз које смрт наступа брже. Одвратна створења има да вас нема! 03. maj 2012 Роштиљџије оставиле 50 тона смећа!НОВИ САД - 20 излетишта на Фрушкој гори за последњих пет дана посетило је више од 300 хиљада људи, но упркос томе, у Националном парку кажу да је прослава 1. маја прошла без инцидената, а веровали или не - излетници су оставили око 50 тона смећа. У акцији "Чувајмо Фрушку гору" 1. маја посетиоцима националног парка Фрушка гора подељено је 2.000 биоразградивих кеса, а на централном пункту прикупљено је више од 1.000 килограма амбалажног отпада који је, у сарадњи са ЈКП Нови Сад, отпремљен у рециклажна постројења. https://www.youtube.com/watch?v=RIIfgOMvNcI GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Nisam dovoljno upoznata sa situacijom u drugim gradovima al mislim da je stanje svuda u Srbiji slično. Moj Bor je jedan od najzagađenijih i moguće najprljavijih gradova. Meštani okolnih sela najčešće koriste rečice i kanale kao mesta gde je sasvim prirodno baciti đubre. Zadnjih godina su pokrenute akcije čišćenja obale našeg jezera samo zato što je postalo popularno turističko mesto i to je otprilike to. Ne znam za druge, ali borani su, na žalost, poprilično lenji, aljkavi i nezainteresovani za stanje i izgled grada. U šali kažem da sam iz Mordora jer ga često tako i dođivljavam. Извор: vukajlija.com Juanito, Samo Ana, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Извор: vukajlija.com Kaki je taki je, moj si je! Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Nije niko glasao za "da". Zalosna cinjenica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 ja sam bio za 'uglavnom da' ipak smo mi Srbija Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Nisam dovoljno upoznata sa situacijom u drugim gradovima al mislim da je stanje svuda u Srbiji slično. Moj Bor je jedan od najzagađenijih i moguće najprljavijih gradova. Meštani okolnih sela najčešće koriste rečice i kanale kao mesta gde je sasvim prirodno baciti đubre. Zadnjih godina su pokrenute akcije čišćenja obale našeg jezera samo zato što je postalo popularno turističko mesto i to je otprilike to. Ne znam za druge, ali borani su, na žalost, poprilično lenji, aljkavi i nezainteresovani za stanje i izgled grada. U šali kažem da sam iz Mordora jer ga često tako i dođivljavam. Svaki grad je u ovoj zemlji manje ili vise prljav. Beograd nije nista cistiji u nekim delovima grada. Mislim da malo preterujes sa zagadjenjem i prljavstinom. Neke od najvecih reka su u mnogo gorem stanju nego ove seoske, a iz tog razloga je ona poplava napravila dar-mar u skoro celoj zemlji. Svi gradovi i reke imaju iste probleme kao Bor, mozda, i vece. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука