Jump to content

Да ли су градови у Србији чисти?

18 члановâ је гласало

1. 1. Да ли су градови у Србији чисти?

• Да
      0
    • Углавном да
    • Не баш
    • Не
    • Никако
    • Очајно прљави!

Препоручена порука

Nisam dovoljno upoznata sa situacijom u drugim gradovima al mislim da je stanje svuda u Srbiji slično. Moj Bor je jedan od najzagađenijih i moguće najprljavijih gradova. Meštani okolnih sela najčešće koriste rečice i kanale kao mesta gde je sasvim prirodno baciti đubre. Zadnjih godina su pokrenute akcije čišćenja obale našeg jezera samo zato što je postalo popularno turističko mesto i to je otprilike to. Ne znam za druge, ali borani su, na žalost, poprilično lenji, aljkavi i nezainteresovani za stanje i izgled grada. U šali kažem da sam iz Mordora jer ga često tako i dođivljavam.

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Ово је већ пример јавашлука, гомила пијаних и дрогираних уз које смрт наступа брже. Одвратна створења има да вас нема!

03. maj 2012 Роштиљџије оставиле 50 тона смећа!

НОВИ САД -

20 излетишта на Фрушкој гори за последњих пет дана посетило је више од 300 хиљада људи, но упркос томе, у Националном парку кажу да је прослава 1. маја прошла без инцидената, а веровали или не - излетници су оставили око 50 тона смећа.

У акцији "Чувајмо Фрушку гору" 1. маја посетиоцима националног парка Фрушка гора подељено је 2.000 биоразградивих кеса, а на централном пункту прикупљено је више од 1.000 килограма амбалажног отпада који је, у сарадњи са ЈКП Нови Сад, отпремљен у рециклажна постројења.

https://www.youtube.com/watch?v=RIIfgOMvNcI

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Nisam dovoljno upoznata sa situacijom u drugim gradovima al mislim da je stanje svuda u Srbiji slično. Moj Bor je jedan od najzagađenijih i moguće najprljavijih gradova. Meštani okolnih sela najčešće koriste rečice i kanale kao mesta gde je sasvim prirodno baciti đubre. Zadnjih godina su pokrenute akcije čišćenja obale našeg jezera samo zato što je postalo popularno turističko mesto i to je otprilike to. Ne znam za druge, ali borani su, na žalost, poprilično lenji, aljkavi i nezainteresovani za stanje i izgled grada. U šali kažem da sam iz Mordora jer ga često tako i dođivljavam.

bor.jpg?1302301451

Извор: vukajlija.com

Подели на овим сајтовима

bor.jpg?1302301451

Извор: vukajlija.com

Kaki je taki je, moj si je! :)))

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

ja sam bio za 'uglavnom da' ipak smo mi Srbija :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Svaki grad je u ovoj zemlji manje ili vise prljav. Beograd nije nista cistiji u nekim delovima grada. Mislim da malo preterujes sa zagadjenjem i prljavstinom. Neke od najvecih reka su u mnogo gorem stanju nego ove seoske, a iz tog razloga je ona poplava napravila dar-mar u skoro celoj zemlji. Svi gradovi i reke imaju iste probleme kao Bor, mozda, i vece. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...