RYLAH Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Ali necivilizovani ljudi se ne rađaju takvi, već mora neko ili nešto da ih napravi takvim, a što se toga tiče Islam je trenutno najbolja fabrika necivilizovanosti na svetu. Људи се рађају као нецивилизовани, друштво их обликује. Онолико колико је домет средине у којој се људи крећу, толико ће да буду цивилизовани. То можеш да видиш и свуда око себе. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Људи се рађају као нецивилизовани, друштво их обликује. Онолико колико је домет средине у којој се људи крећу, толико ће да буду цивилизовани. То можеш да видиш и свуда око себе. I onda vidiš ljude koji su se rodili, odrasli i školovali se u Francuskoj, ali im je neko rekao da su Muslimani, dao im Kuran oni pročitali (ili su im samo rekli) da je kazna za vređanje Muhameda smrt i odu i pobiju 12 ljudi u sred Pariza. Da..... Islam nema veze sa tim upravu si potpuno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 I onda vidiš ljude koji su se rodili, odrasli i školovali se u Francuskoj, ali im je neko rekao da su Muslimani, dao im Kuran oni pročitali (ili su im samo rekli) da je kazna za vređanje Muhameda smrt i odu i pobiju 12 ljudi u sred Pariza. Da..... Islam nema veze sa tim upravu si potpuno. И онда видиш оне који су се родили, одрасли и школовали се у Француској, Немачкој, Великој Британији, САД, и муслимани су, али су имали прилике да живе укључени у друштво, како и даље раде своје послове, плаћају порез својим државама, најнормалније се друже са својим пријатељима које год вере или нације били, и клањају редовно. Уствари, можеш да их видиш и у Србији, не мораш до Француске да идеш. Па ти види у чему је разлика између једних и других. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 И онда видиш оне који су се родили, одрасли и школовали се у Француској, Немачкој, Великој Британији, САД, и муслимани су, али су имали прилике да живе укључени у друштво, како и даље раде своје послове, плаћају порез својим државама, најнормалније се друже са својим пријатељима које год вере или нације били, и клањају редовно. Уствари, можеш да их видиш и у Србији, не мораш до Француске да идеш. Па ти види у чему је разлика између једних и других. Razlika je jer nisu uzeli Kuran i ostale Muslimanske svete knjige i videli šta im vera nalaže. A kada to urade postje dve mogućnosti: 1. Odbaciti Ilsam. 2. Boooooooooooooooom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Razlika je jer nisu uzeli Kuran i ostale Muslimanske svete knjige i videli šta im vera nalaže. Кажем ти да јесу. И и даље су то нормални и фини људи, иду на посао и друже се са осталима. Ено га муфтија позвао рабина у џамију да говори и ишао у синагогу да говори. Тешко да он није читао своје свете књиге. Све религије су у неком тренутку налагале убиство својих неистомишљеника, јер је тада свет тако функционисао, да убијеш некога ко је другачији од тебе, тако се бранило јединство друштва. Они који те текстове данас тумаче буквално јесу нецивилизовани појединци у цивилизованом друштву. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=17&nav_category=16&nav_id=947751Ево ти пећинских људи у Београду. Јел и за ово крив Куран? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 http://www.b92.net/i...6&nav_id=947751Евоти пећинских људи у Београду. Јел и за ово крив Куран? ne kažem da je Islam kriv za sve na ovom svetu. Kažem da je Islam veoam plodno tle za stvaramnje kako ih ti nazivaš necivilizovanih ljudi. Кажем ти да јесу. И и даље су то нормални и фини људи, иду на посао и друже се са осталима. Ено га муфтија позвао рабина у џамију да говори и ишао у синагогу да говори. Тешко да он није читао своје свете књиге. Onaj što je rekao da su uzroci dešavanja u Parizu gori od posledica? Ili onaj što pravi paravojnu formaciju i ide da pozdravi zlikovca? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Bravo za iskrenost! Ne desava se svaki dan da pravoslavac "odobri" ubistvo vladike zbog ostrijih reci... PS. Sto je naravno glupost. Vladika ima pravo da prica sta god pozeli, kao sto i ja imam pravo da kritikujem kolicinu odgovornosti koja stoji iza njegovih reci. ALi ni ja, ni gejevi niti bilo ko pomenut od strane vladike NEMA PRAVO da vladiki ucini ista nazao! To ne bi trebalo da vam bude tesko da shvatite jer je taj princip razmisljanja daleko hriscanskiji od onoga sto pisete po forumu... pa opet, imate ozbiljnih problema da ga skapirate... to je vrlo cudno... Ne i neocekivano... Зашто ми персираш? Нема потребе. Изразио сам свој став да сте ти и педери жртве јер заиста тако мислим. Друго, где ти паде на памет да се хваташ градације - хришћански, далеко хришћанскији - кад о томе појма немаш? Имаш неке бледе логичке протестанске представе о хришћанском учењу и то је све. На крају, подржавам те у борби за слободу, онако како је ти схваташ - а не како хришћани. Желим ти да те цивилно друштво ослободи и да више ни ти ни педери не будете жртве. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 ne kažem da je Islam kriv za sve na ovom svetu. Kažem da je Islam veoam plodno tle za stvaramnje kako ih ti nazivaš necivilizovanih ljudi. Ја кажем и теби и оном нацошу чије си клипове качио и који те је индоктринирао, да свет не функционише тако, људи не функционишу тако, и да свесно занемарујеш огроман број фактора код тих људи, као и огроман број сасвим здравих и нормалних људи, верујућих муслимана, којима на памет не пада да се тако понашају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Желим ти да те цивилно друштво ослободи и да више ни ти ни педери не будете жртве. Hvala ti na tome, ali mi nesto ipak govori da ni ti ni Amfilohije ne biste zapravo ni prstom mrdnuli da "ja i pederi" ne budemo zrtve jer jedini nacin da to ne budemo jste da AMfilohije prestane da vredja preko TV ekrana. Ja tebe postujem sto zelis da se AMfilohiju ogranici sloboda govora ali iskreno ne verujem da bi on tebe poslusao A sto se tice hriscanski/ najhriscanskiji odnosa... jos mnogo mora da ucis da bi bio hriscanin kao sto sam ja... Jesino sto sam ja ateista pa mi niko ne brani da se gordim cinjenicom koliko sam "veci" hriscanin od vecine vas na ovoj temi- samo zato sto volim coveka, postujem svaku oosobu i ne sudim nikome... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Људи се рађају као нецивилизовани, друштво их обликује. Онолико колико је домет средине у којој се људи крећу, толико ће да буду цивилизовани. То можеш да видиш и свуда око себе. nije to bas potpuna istina.. ljudi se radjaju prazni, a drustvo ih oblikuje samo onda kada prihvate ono sto "drustvo" uci... mene, naprimer, drustvene norme nisu previse oblikovale, ja sm ih mnogo odbacio jer mi nisu jasne, mislim da su nepotrebne i grube. Dkle necivilizvoanost se uci, od drustva, ali samovoljno... nije obvezno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Ја кажем и теби и оном нацошу чије си клипове качио и који те је индоктринирао, да свет не функционише тако, људи не функционишу тако, и да свесно занемарујеш огроман број фактора код тих људи, као и огроман број сасвим здравих и нормалних људи, верујућих муслимана, којима на памет не пада да се тако понашају. Možeš li da me podsetiš na koje tačno klipove misliš, dosta sam ovde kačio, pa ono. I još nešto vrtimo se već neko vreme u krug, samo bih voleo da mi odgovoriš da li se slažeš sa sledećim rečenicama: Nacizam je ideologija mira. Sama ideologija nije kriva za ubijanje Jevreja i ceo drugi svetski rat, već su za sve krivi pojedinci koji su necivilizovani. To nema veze sa nacizmom već sa mentalnim stanjem ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Ја кажем и теби и оном нацошу чије си клипове качио и који те је индоктринирао, да свет не функционише тако, људи не функционишу тако, и да свесно занемарујеш огроман број фактора код тих људи, као и огроман број сасвим здравих и нормалних људи, верујућих муслимана, којима на памет не пада да се тако понашају. Ni meni se ne svidja ovo sto odahving pise ali obrati malo bolje paznju na ono sto pokusava da kaze kad pise o "plodnom tlu" Zamisli drzavu sa 1000 zitelja od kojih je 5-oro sklono antisocijalnom ponasanju. E sad zamisli da je u toj zamisljenoj drzavi najmnogoljudnija religija hrsiscanstvo, pa onda zamisli da je to islam i na kraju judaizam ili ateziam. Mozes li da zamislis uticaj religija na vaspitanje tih momaka? U sta ce izrasti ti ljudi ako su odgajani u hriscanskom maniru? Odrasce verovatno u patriJote i nasilnike. Pravice sr**a lomiti izloge, tuci ljude po ulicama braneci hriscanstvo i hrista. U sta ce izrasti ako su odgajani kao ateisti? Verovatno ce odrasti u pacijente neke od mnogobrojnih medicinskih isntitucija. Lupace glavom o perjane zidove vicuci da postoje samo darvin i hoking... A u sta ce odrasti ako budu odgajani po islamskom ucenju? Deca npr nisu sklona nikakvoj religiji. nEmaju razvijen taj filozofski odnos prema zivotu pa ne mogu da se smatraju verujucima... jedino u ilsamu mozes da nadjes decu egzekutore. Licno posedujem snimmke obezglavjivanja koje su cinila deca a pre 10-ak dana je u siriji jedan decak od oko 10-ak godina obavio serijatsku egzekuciju tako sto je pucao pistoljem u glavu jednom osudjenom "neverniku". Takvo vaspitanje i odgoj neces mnogo cesto da nadjes u ljudskim kulturama... osim u nekim africkim ili amazonskim plemenima пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Нисам сигуран да је човек табула раза... Naravno da jeste. To se dokazalo kroz istoriju mnogo puta kada su deca odgajana od strane kulturoloski potpuno razlicitih civilizacija pa cak i od strane zivotinja... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Nacizam je ideologija mira. Sama ideologija nije kriva za ubijanje Jevreja i ceo drugi svetski rat, već su za sve krivi pojedinci koji su necivilizovani. To nema veze sa nacizmom već sa mentalnim stanjem ljudi. Паралелу између та два може да повуче само неко ко не познаје ни једно ни друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 U sta ce izrasti ti ljudi ako su odgajani u hriscanskom maniru? Odrasce verovatno u patriJote i nasilnike. Pravice sr**a lomiti izloge, tuci ljude po ulicama braneci hriscanstvo i hrista. А можда кренути да маштају о новом Риму и скупити довољно другара да крену у нови крсташки поход. U sta ce izrasti ako su odgajani kao ateisti? Verovatno ce odrasti u pacijente neke od mnogobrojnih medicinskih isntitucija. Lupace glavom o perjane zidove vicuci da postoje samo darvin i hoking... А можда и у лудаке који, ако се докопају власти, крену да убијају свештенике, вернике, да пале и затварају верске објекте и слично. A u sta ce odrasti ako budu odgajani po islamskom ucenju? Deca npr nisu sklona nikakvoj religiji. nEmaju razvijen taj filozofski odnos prema zivotu pa ne mogu da se smatraju verujucima... jedino u ilsamu mozes da nadjes decu egzekutore. Licno posedujem snimmke obezglavjivanja koje su cinila deca a pre 10-ak dana je u siriji jedan decak od oko 10-ak godina obavio serijatsku egzekuciju tako sto je pucao pistoljem u glavu jednom osudjenom "neverniku". Децу егзекуторе можеш да нађеш и свуда по Африци, без обзира на религију којој припадају, где год да се воде ратови. А иначе тај муслиман који је проблематичан може да одрасте и у кретена који ломи стакла и бије се по граду, као и много њих по Србији. Исто као и хришћани или атеисти будале. То је само кратак осврт, јер ме мрзи да пишем оволико, тема је постала бесплодна, али чињеница да ли ће неко да се разнесе у ваздух или ће да живи нормално, зависи од милијарду фактора, вера је само један од њих. Иначе су први бомбаши самоубице, колико је мени познато, били атеисти, односно руски комунистички револуционари. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука