Avocado Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Osudjujem zlocin ali provocirali su i preterali su... Ne ide ovo posle "ali"... ni u slučaju Beograda ni u slučaju Pariza... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ne ide ovo posle "ali"... ni u slučaju Beograda ni u slučaju Pariza... Naravno da ne ide... To ja karikiram malo kroz blagi cinizam zbog duplih mernih instrumenata... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Pazite odavno o Olji nemam bas nesto previse lepo misljenje i uopste o nasim tv programima,tv licima i slicno...ali odgledah napokon ovu emisiju i ne vidoh nesto toliko drasicno da se toliko popljuje Olja i com. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ovoj Oliveri tri coveka nisu mogla da objasne znacenje karikature. Sto se tice gostiju svako je rekao po nesto pametno. Ovaj zlocin su uradili ne muslimani kao vernici nego ekstremisti kojima je Muhamed, Alah izgovor. Sa druge ovaj casopis je vredjao i nas 1999. Da smo im mi tad ili pocetkom veka vratili isto kao sto su ovi sad, mislim da bi nas ceo svet u roku od 24h zbrisao sa lica zemlje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Pazite odavno o Olji nemam bas nesto previse lepo misljenje i uopste o nasim tv programima,tv licima i slicno...ali odgledah napokon ovu emisiju i ne vidoh nesto toliko drasicno da se toliko popljuje Olja i com. Da ne bude zabune ne mislim da nema nista cudno,bezobrazno,bezveze,glupo...itekako ima od strane nje,samo kazem da to nije nista drasticno ili nesto sto je izvan koloseka. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Тај ''сатирични'' часопис је само обична карикарурна илустрација дневне политике западних земаља... Карикатуристи су само читали дневне новине и онда жврљали карикатуре на основу новинских чланака... ничага слободарског ту нема! Рецимо да су они, (као што нису), дигли глас против убијања новинара, ја бих им скинуо капу... али кад је НАТО убијао новинаре они су се смејали, али кад ИСИС убија новинаре и није баш тако смешно, је л'? Е не може тако! или имаш слободарски дух или немаш! или си против убиства новинара или ниси! Нема ту циле-миле... ово-оно... убити 16 новинара у РТС редакцији или 10 новинара у Шарли ебдо редакцији је злочин! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 znaci ako umesto Isusa napravimo karikaturu sa Amfilohijem (konkretno ima i prezima) onda je to OK?... pazi da nije. Odma bi se digli bi na braniku pravosalavlja da otvaranjem beskrajnih tema po forumima date svoj doprinos borbi protiv "vredjanja" vladike... ajde batali... Naravno da vladika nije zasticena животиња и ако карикатура има у себи истине неупоредиво је боље да се исмејава или критикује владика него Христос али то за тебе нема довољну дозу безобразлука јер не исмејава Хришћанство него личност. Као што рекох православно си неписмен и иритираш. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Isus je za sebe govorio da je najbludniji i najbolesniji? NIsam nesto siguran... a ako i jeste, zasto je onda uvreda ako ga neko takvim nacrta? AKo je vec u startu bio bludan i bolestan, sto je onda uvreda da ga takvim nacrtas? Ja ти кажем да ти водиш дијалог са својим идејама и пројекцијама.. али ниси ни једини ..има још тога .. Где си ти видео у посту на који се јављаш да је поменут Исус..а сам настављаш да говориш о њему .. кажем ти .. Не разумеш ствари о којима говориш . الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Као што рекох православно си неписмен и иритираш. Znas kako...Bolje pravoslavno nego formalno ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука