Тања1 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 ОК, само сам хтео да разумем. Не видим да било ко релативизује жртве. Медији извештавају и о томе, а нормално је да људе више занима шта се дешава у комшилуку. Други разлог је да је Нигерија једна од земаља где сваки пут када пођеш негде, мораш да се опростиш са породицом, јер не знаш да ћеш се вратити, свуда је ужас, редовно је крвопролића, што није случај са Француском. Ко то може зауставити, нека се побрине. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Nek' nam je svima Bog u pomoci sa ovim divljacima. VaSa110, cloudking, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Ако већ неко није рекао пре мене, вест није интересантна јер то нису францизи и глобалистичка атеистичка елита, већ тамо неки африканци Човек Жоја and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Други разлог је да је Нигерија једна од земаља где сваки пут када пођеш негде, мораш да се опростиш са породицом, јер не знаш да ћеш се вратити, свуда је ужас, редовно је крвопролића, што није случај са Француском. Ко то може зауставити, нека се побрине. Па да, нажалост овакве ствари се тамо дешавају сваки други дан, па више и нису "вест"... Што је ужасно и трагично. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Па да, нажалост овакве ствари се тамо дешавају сваки други дан, па више и нису "вест"... Што је ужасно и трагично. Nije samo to nego je zbog pucnjave u FRANCUKSOJ frku digla sama FRANCUSKA. Nigerija ne dize nikakvu frku jer se boje terorista... a boje se jer nisu dizali frku kad je trebalo... a nisu dizali frku kad je trebalo da ne bi razljutili i provocirali teroriste... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Па да, нажалост овакве ствари се тамо дешавају сваки други дан, па више и нису "вест"... Што је ужасно и трагично. Једино се треба распитати да ли је наше Конзуларно особље у Абуџи живо, а са овима да се носимо немамо ни војску ни полицију, сутра да нам закуцају на врата, потаманили би нас ко "мишеве". Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Ако већ неко није рекао пре мене, вест није интересантна јер то нису францизи и глобалистичка атеистичка елита, већ тамо неки африканци Хахаха,смишљао сам разне изразе на ове две три теме,али ово ти је врх My name is Kunta Kinta,I am not Toby ...јел се сећате овога "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Nije samo to nego je zbog pucnjave u FRANCUKSOJ frku digla sama FRANCUSKA. Nigerija ne dize nikakvu frku jer se boje terorista... a boje se jer nisu dizali frku kad je trebalo... a nisu dizali frku kad je trebalo da ne bi razljutili i provocirali teroriste... Па да. Као насилан муж - што га дуже трпиш и толеришеш, све је гори. И на крају те пребије на смрт... ВИЛМА and cloudking је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Joj ljudi,svi da se udaramo nogom u dupe sto imamo priliku da diskutujemo o ovome iz topline svog doma o svemu ovome.Koliko je zivot relativan i sirok pojam.Tren.Jadni ljudi.Uzas.A najgore sto se nista nije moglo uciniti i sa ovim koji su ranjeni.Srce da ti pukne... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 а са овима да се носимо немамо ни војску ни полицију, сутра да нам закуцају на врата, потаманили би нас ко "мишеве". Odlično zapažanje. Luda sreća pa im sad nismo interesantni. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 ^Od muke se nasmijah. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 @@R2D2, otvorio sam ja istu temu jutros. Jeste, postoji problem sto mediji diskriminisu ove zlocine, sto Evropa manje trubi o njima, ali mislim da nije u redu da se sad ovde raspravljamo ko je u pravu, da li nekakvi liberali i prozapadnjaci ili oni koji to nisu jer se time ne odaje cast zrtvama. Akvilije je sve objasnio, imamo globalni problem sa velikim zlom. Ovo im je do sad napad sa najvecim brojem zrtava, 2009. su isto ubili 1.000 ljudi i svaki dan strada odredjen broj. Treba da prestanemo da raspravljamo o medijima i politicarima i njihovom licemerju, sto nije cudno i nista novo, vec da shvatimo stvari ozbiljno. Barem za pocetak. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Nista cudno...naravno nije caka u tome sto su neke zrtve vrednije,nego daleko je Nigerija,a Francuska je komsiluk,daleko je i Ukrajina,zar ne? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Када би жртве нигеријских чудовишта (ја стварно више не могу да их зовем терористима, та реч ми постаје сувише блага) затражиле азил негде близу Београда, волео бих да видим како би ови душебрижници показали своју љубав у пракси. Имали смо прилике да видимо како смо дочекали оне који су бежали од истих чудовишта са блиског истока (епизода са азилантима). Скоро нам је на Дорћолу, у неком напуштеном складишту или фабрици, као пас умро један млади азилант из Гамбије, кога су у Србију депортовали подједнако чудовишни немачки имиграциони полицајци (тако кажу новине). Поједини коментари су најсмрадније могуће понижавали девојку која је том мученику помагала и с њим била у вези (можете да претпоставите какви су ти коментари били). Реално стање ствари је да за Нигерију, и Африку уопште, свакога заболе, и ове западне медије и ове антизападњаке што сад користе несрећу, као да су је једва чекали. Треба мало отићи у те ”треће светове” и разумети их. Све је то много компликовано и претужно. Милан Ракић, Млађони, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Obrni-okreni,Srbi su krivi! btw ta epizoda sa azilantima je postala takva kakva je bila time sto drzava nista nije ucinila po tom pitanju,azilanti su po unutrasnjosti Srbije sa jednim obrokom,bez obuce i odece ,lezali po kojekakvim budzacima gde nisu imali mesta da se ispruze ,polu-goli,bez normalne ishrane i obroka i naravno da su gradjani bili uplaseni da ce poceti da kradu,pljackaju,ubijaju da bi preziveli,ali takvo stanje je napravila drzava,a ne gradjani. Koliko znam gradjani su trazili da se azilantima obezbedi smestaj,smestaj dostojan coveku,a ne da bude u 50kv njih 40. Ajmo malo bre da prestanemo da mrzimo svoj narod. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука