šangaj Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Ленка* and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Цитат Citroen_Xsara_Picasso :cheesy2: ocu i ja ovaj klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 светлана, признај да си га намерно улубила да би могла овако да га средиш :cheesy2: klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Pogledajte ove lepotane: http://avala.biz/Restauracije/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Светлана, свака част за ауто! Прелеп је! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Цитат Pogledajte ove lepotane: http://avala.biz/Restauracije/ Ћофи је баш симпатикус ауто, италијански шмек. Мени често падне напамет да купим једнога да имам необавезно негде на кратке дионице. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Цитат светлана, признај да си га намерно улубила да би могла овако да га средиш greengrin greengrin greengrin Цитат Светлана, свака част за ауто! Прелеп је! prelep je auto.....još kada bi bio u mom vlasništvu greengrin "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Mitsubishi адекватног назива - "Outlander": ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Иоанна and Ленка* је реаговао/ла на ово 2 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Цитат Ovo si ti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Дабоме. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Toyota Camry Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 0110_hahaha ili ovako ili pjeske... hehehe,na zalost,ne salim se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Цитат :group111: ili ovako ili pjeske... hehehe,na zalost,ne salim se... Што на жалост ? Здравије живиш и не загађујеш околину. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 28, 2010 Пријави Подели Написано Август 28, 2010 To si u pravu,ali mi je do centra sela,Sv.Hrama,skole i trgovine 3km,a najblizeg grada 20-tak kilometara,pa ti vidi da li mogu biciklom ili pjeske?A djecu kod doktora...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука