Зосима Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Дефинитивно гуза...па онда остало Juanito, Kaludjerovic Sreten, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Мала дигресија - мени је много ружно и глупо да за особу с којом смо у љубави, или треба да будемо, зовемо "партнер". Хладно, стерилно, безоблично. Али је, знам, политички коректно, због оних мањина.... milijan75, Тихон and kordun је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Šta li će da bude sledeća tema (u logičnom sledu) JESSY and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Усне. И ово што Зоске рече. Grizzly Adams, Deki992 and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 On 3. 1. 2015. at 20:35, Зосима рече Дефинитивно гуза...па онда остало Prioriteti Ko u "tesnoj koži" "A gde je glava?" "Ne treba" звончица, Juanito and Зосима је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Šta će me privući kod nekog muškarca uopšte nije nešto što se može ukalupiti, niti predvideti, niti tretirati kao pravilo. Izgled manje-više, ali ono što Aca Milojkov reče, to je to, u suštini. Milica89, ivanaika and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Код партнера: Самопоуздање, хумор, негован спољашњи изглед, заједнички интереси, способност да пружи негу, способност да флертује, способност да саслуша, искреност, способност да изненади. Небитно којим редом. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Oči i boja glasa, pojava, stil, ponašanje, inteligencija, muževnost, iskrenost, smisao za humor... vrline. Ali pošto u paketu idu i mane, najvažnije mi je da nije prgav, sebičan, ljubomoran i posesivan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 On 3. 1. 2015. at 21:19, Тања1 рече способност да флертује С тобом или с другим цицама? Зосима, Плутон, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 On 3. 1. 2015. at 21:20, Juan рече С тобом или с другим цицама? Немам проблема са тим ако некој девојци поклања пажњу, осмехом, задиркивањем, стави руку на њено раме. Ако је самном у вези, не значи да је умро. звончица and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Nos Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Има онај сплав-турбо-реп ,који отприлике дефинише наша очекивања,и мушка и женска... Ти буди само лепа,не брини за репа... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 On 3. 1. 2015. at 19:54, Никола Поповић рече То могу да буду и физичке одлике, јасно је, али ја бих више волео да се концентришемо на оно недоречено, оно што је у једној личности неодољиво, по вама. Inicijativa, neizvesnost, neuhvatljivost, harizma. Ронин, Paradoksologija, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Samopouzdanje. Privlačno je kad on čvrsto stoji sa dve noge na zemlji, zna šta hoće i ne libi se da to i pokaže. Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока звончица and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Ne znam kako te karakterne osobine da opisem. Ono kad je devojka nezna, slatka i zenstvena a opet se pored nje osecas nekako sigurno. Cenim pametne devojke, sa kojima mogu opusteno da pricam o raznim temama. Uglavnom su to one koje su van kalupa, a to mi se posebno svidja. Od fizickih odlika ne bih da nabrajam, jutros sam se pricestio.... pahulja, Млађони, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука