Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Не знам што се толико узбуђујете око историјских неправди? Чињеница је да правда никада неће бити задовољена...превише пута је силована, па јој се се** смучио. Мене фасцинира чињеница о колективној лоботомји Срба у задње време... За ово стање Мирин и Слобин дизел систем изгледа као Гугенхајм. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ма ти тврдиш... мош мислити... према документима...хахахахахаха ја стварно некада посмислим да је ово њуз нет свет. (Срби су зезнули Мађаре у неколико наврата за аустријску ствар..толико о тој Српској сецесији) Ne glupiraj se!Ja iza mene imam dokumenta a ti iza sebe imaš ....šta,paradajz? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 A to sa džakom brašna i prelaz na latinsku veru se desio možda u par slučajeva. Ако не грешим (није ми то најјачи део наше историје) оваквих случајева је било највише по Хрватској. Нисам упознат да се дешавало од стране Мађара или Аустријанаца... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ја кад кажем друже, на комунизам никад мислио нисам. Не слажемо се око Гаврила, то је то. Уреду, АУ нас убија, он убије Фердинанда а из тога није било никакве шансе да се сачува иједан српски живот - онда нема оправдања, онда је у најбољем случају освета. Можда је он веровао да ће то нешто променити, чак је то и вероватно, али је онда пре идеалиста и занесењак а не херој... Рођен у Фочи, тј. Србињу, а живео у Горажду годину до рата... Скоро сам био у Горажду, Аустрија и Немачка су спремале напад на Србе.. Чекало се само да се приведу крају припреме и за годину се требало отпочети са нападом. Да се напад десио тада, уместо годину пре...Србија би била обрисана... Овако смо имали шансу (малу) али смо је имали. Зао је Гаврило јунак над јунацима..ж Зато је морало да се пуца у главу змији. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Мене фасцинира чињеница о колективној лоботомји Срба у задње време... За ово стање Мирин и Слобин дизел систем изгледа као Гугенхајм. Нема потребе за лоботомијом јер Србима никада није дошло из дуп** у главу...то што је у дуп** ми смо одувек имали у глави. Баба, Raymond Red Reddington, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ne glupiraj se!Ja iza mene imam dokumenta a ti iza sebe imaš ....šta,paradajz? Имам и ја испред и иза...и на полицама.. Ај покажи та документа.. А по документима, Срби из хрватске су на свој захтјев напустили хрватску за време бљеска и олује. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Нема потребе за лоботомијом јер Србима никада није дошло из дуп** у главу...то што је у дуп** ми смо одувек имали у глави. Тачно ако... Ја се непрестано изненађујем нашом глупошћу неких 30 година...и још се нисам навикао. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ако не грешим (није ми то најјачи део наше историје) оваквих случајева је било највише по Хрватској. Нисам упознат да се дешавало од стране Мађара или Аустријанаца... Uvek imaš one koje će prodati dedovinu za rakiju ili za šta god,uvek imaš one koji se nisu snaši i siramašni su,a takve stvari prenaduvavati i reći "etooooo,Srbi nemaju da jedu,loši nemci prema njima pa menjaju veru za hleb",ma dajjjjj brate,koja budala preslikava situaciju nekih nesrecnih pojedinaca na status celog naroda?To je antiaustrijska propaganda koja je imala za cilj da širi nezadovoljsvo među Srpskim življem u Habsburškoj monarhiji,upravo to su radili Ruski agenti. Млађони and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Руски агенти...ахахаха... Судија је Вучић... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ти имаш своје јунаке, ја своје. Моји можда не постоје, али су бољи од тих твојих. Самим тим је и твој успех већи. Него, што дозволиш да те убеде у тако нешто а претходно се бар не потрудиш да провериш? Печурке (Отписани) Печурке је пета епизода телевизијске серије „Отписани“, снимљене у продукцији Телевизије Београд и Централног филмског студија „Кошутњак“. Премијерно је приказана у Социјалистичкој Федеративној Републици Југославији 19. јануара 1975. године на Првом програму Телевизије Београд. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%87%D1%83%D1%80%D0%BA%D0%B5_%28%D0%9E%D1%82%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%29 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Имам и ја испред и иза...и на полицама.. Ај покажи та документа.. Imaš fantastičnu knjigu mog profesora Vojina Dabića.Izvoli bibliografsku jedinicu. Војин Дабић,“Војна крајна(Карловачки генералат 1530-1746),Српска православна црква,Београд 2001 U toj knjizi su obrađena dokumenta iz Bečkog arhiva,Banskog arhiva,Vatikanskog i arhiva Karlovačke mitropolije i Venecijanskog arhiva,Madridskog arhiva i Dubrovačkog arhiva. U njegovoj knjizi,iz koje sam učio za ispit,nema pomena takvih stvari o kojima ti pričaš.Ako ih je i bilo,to su bili izolovani slučajevi a ne opšte stanje. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 @@Sudija, Историја, или неки други факс? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 @@Sudija, Историја, или неки други факс? Istorija,naravno Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Istorija,naravno Ехх, моја несуђена љубав међу наукама. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Ехх, моја несуђена љубав међу наукама. Bolje ralo i volovi.Istorija ti je fakultet za bogatu decu,ako imaš prihoda da živiš od nečeg drugog onda je ok,a ovako,mrka kapa.Ali da dobiješ obrazovanje,dobiješ 100% Ћириличар, Баба and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука