w.a.mozart Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Питање је сад... divna.vracar, Плутон, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Тема је стварно добра. Добро што сам научила од родитеља је поштовање породице, домаћинско располагање добрима, гостопримство... има тога... О лошим стварима нисам размишљала. Сигурно их има, али се трудим да их коригујем у ходу. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Добро: да будем човек, у оном ”будимо људи” смислу патријарха Павла. То је главно, има још много ствари. Лоше: нисам довољно васпитаван да будем независан, у сваком смислу. Бејах с времена на време презаштићен. Не кривим их, тако то обично бива на овим просторима, а ја сам још и јединац. Срећом, рано сам отишао од куће, па се то полако исправља, али ме прати и данас... Плутон, Paradoksologija, Ljubičasta and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Dobro- trudi se da budeš čovek, pmozi drugima kad god možeš. Loše- sebičnost, neumerenost w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Naslijedila sam i naucila od svojih roditelja osobine koje bi se mogle tumaciti i pozitivno i negativno.Perfekcionista sam,samokriticna sam,tvrdoglava sam.Svojim roditeljima "zamjeram" najvise sto su me previse stitili od zivota pa sam tako propustila da neke stvari sama naucim,mislim da bih danas bila dosta stabilnija u pogledu nekih stvari jer bih se vise oslanjala na sebe a ne na njih.Ali dobro,ako Bog da,imacu i ja svoju djecu pa cemo da vidimo kakav cu roditelj biti. Kaludjerovic Sreten, obi-wan and Данче* је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Perfekcionista sam,samokriticna sam,tvrdoglava sam.Svojim roditeljima "zamjeram" najvise sto su me previse stitili od zivota pa sam tako propustila da neke stvari sama naucim,mislim da bih danas bila dosta stabilnija u pogledu nekih stvari jer bih se vise oslanjala na sebe a ne na njih. Kao da smo rodjeni rod... Ljubičasta, Данче*, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Haha...braca po karakteru. feeble and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Све добро сам наследила од родитеља, остало сам научила урођеним талентом за "игру на контру" звончица, Kaludjerovic Sreten, Тања1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Postenju i prastanju-dobro. A ima i lose naravno. звончица је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Све добро сам наследила од родитеља, остало сам научила урођеним талентом за "игру на контру" Свиђа ми се, петљу треба имати за контра – напад или напад као одговор на напад! Волим то! Ако је то...?! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Свиђа ми се, петљу треба имати за контра – напад или напад као одговор на напад! Волим то! Ако је то...?! Делимично је то, у ствари је контри најбитнија јака одбрана...са брзим конта - нападом Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Ja sam čitav život kontraš po prirodi, u stvari to naučih od njih.. Na napad odgovaram kontranapadom i to žestokim. Ali u skorije vreme shvatam da mi to ništa dobrog nije donelo, a mnogo energije je straćeno... Uz Božiju pomoć, to će se promeniti. Ono najvažnije što sam od njih naučila jeste poštenje. Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Све добро сам наследила од родитеља blago tebi..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 добро - радне навике......и пуно им хвала на томе.....а све остало се и дан данас трудим да преобратим у добро.... w.a.mozart and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука