Jump to content

Шта сте добро а шта лоше научили од својих родитеља?

Препоручена порука

Pitanje je jako dobro. Sve sto sam starija, vise uvidjam koliko licim na svoje roditelje. I nekako, sve ono sto me je prije kod njih nerviralo, cini mi se to sad isto i ja radim. :D

A naucila sam mnogo toga, prije svega radnim navikama, skromnosti, postovanju...a lose, pa ne znam, mozda su i mene previse stitili, al jedinica sam, pa je valjda to negdje i normalno. 

Подели на овим сајтовима

Meni je zanimljivo to sto mnoge stvari nisam primecivao dok se nisam ozenio... onda je krenulo na povrsinu. Ovo vazi i za zivot u Hristu ali drugacije

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Мислим да на овој теми има много тога реченог на тему односа родитеља и деце - баш ми је отворила очи :)

https://www.pouke.org/forum/topic/37569-%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%99%D0%B5/

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Naucila sam da kuvam dobro

Poslano sa mog GT-S6810P koristeći Tapatalk

Naravno malo se salim [emoji4] Od oca sam naucila da sve sto radim u zivotu, da radim sa mnogo ljubavi i hvala mu na tome. A od majke sam naucila da budem pedantna, mada smatram da je to ono lose sto sam "pokupila"[emoji6]

Poslano sa mog GT-S6810P koristeći Tapatalk

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...