Jura Написано Јун 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 No love without freedomNo love without freedomNo love without freedomNo freedom without love Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јун 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Всех с воскресным днем! Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Како си Јура и шта има ново код тебе? obi-wan and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Септембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Како си Јура и шта има ново код тебе? Хвала вам добро! Хвала Богу на свему! Ненад Р. and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2015 Драго ми је да је тако Јура :good2: Ево једне песме , која се мени допада од Козачког хора. https://youtu.be/q3MRBMgENAc Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Иван Ивковић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 Поздравляю всех с наступающим Новым Годом! Плутон, Драшко, GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јануар 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2016 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 1, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2016 Срећна ти нова година Јура! Иван Ивковић, -Владимир- and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 1, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јануар 1, 2016 sve najbolje!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 1, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2016 Hvala Jura,...i tebi sa srećom i svakim dobrom u Novoj ! Плутон, -Владимир-, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јануар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Господ је у потрази за созидателей, а не разарача. Јер созидающий добро — чиме се уништава зло. А онај ко нека-да уништи зло — брзо заборавити о стварању добра и претворити у зликовац. Свети Николај Српски. Плутон, Suncokret54, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јануар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Разговор са Богом Човек шапуће: — Господе, причај са мном. И луговые траве певали. Али човек није чуо. И повика тада човек: — Господе, причај са мном! И грмљавину са муњама прокатились преко неба. Али човек није чуо. Човек је погледао у круг и рекао: — Господе, допусти ми да видим вас. И звезде су јарко засияли. Али човек то не види. Он је плакао поново: — Бог, покажи ми визију! И нови живот је рођен у пролеће. Али човек то није приметио. Он је плакао у очају: — Додирните ме, Господе, и дај ми да знам да си овде. И након тога је Господ дошао и дотакао до човека. Али, човек смахнул са рамена лептир и отишао далеко. Драшко, nana, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука