Иван Недић Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 С Днем Победы! GeniusAtWork, Плутон, Милан Ракић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 9, 2015 Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 С Днем Победы! Вечная память всем жертвам Второй мировой войны ! -Владимир-, Данче*, Иоанна and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Мај 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2015 Иоанна, GeniusAtWork, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Мај 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 С праздником Православные! Реците ми, шта се сада дешава у Македонији? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Реците ми, шта се сада дешава у Македонији? Колико знам, у току су неки преговори између власти и опозиције под надзором представника ЕУ, а резултат тога ће вероватно бити ванредни избори. Такође, премијер Албаније је рекао пре пар дана да ће ставити вето на чланство Македоније у НАТО тако да се односи између те две државе додатно заоштравају. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Мај 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2015 Колико знам, у току су неки преговори између власти и опозиције под надзором представника ЕУ, а резултат тога ће вероватно бити ванредни избори. Такође, премијер Албаније је рекао пре пар дана да ће ставити вето на чланство Македоније у НАТО тако да се односи између те две државе додатно заоштравају. Речено нам је да су присталице владе више. Је ли тако? Ко може да победи на изборима? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 24, 2015 Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 Речено нам је да су присталице владе више. Је ли тако? Ко може да победи на изборима? Тако се и мени чини, али не знам ништа поуздано, можда неки форумаш из Македоније види ово па одговори. Наши медији доста слабо извештавају, страни скоро па никако. Македонске делом контролише власт, а делом опозиција тако да они јављају онако како њима одговара. Све у свему, врло је напето. Многе битне дипломате, међу њима и Сергеј Лавров, говоре чак и о подели Македоније између Албаније и Бугарске. Jura је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Мај 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2015 Тако се и мени чини, али не знам ништа поуздано, можда неки форумаш из Македоније види ово па одговори. Наши медији доста слабо извештавају, страни скоро па никако. Македонске делом контролише власт, а делом опозиција тако да они јављају онако како њима одговара. Све у свему, врло је напето. Многе битне дипломате, међу њима и Сергеј Лавров, говоре чак и о подели Македоније између Албаније и Бугарске. Лавров је не подржава подјелу Македоније. То је различитих мишљења да постоје сада. Бугарска званично затражио од руског министарства иностраних послова коментар на изјаву Лаврова. http://www.newsbg.ru/obschestvo/89-obschestvo/12024-bolgarija-nedovolna-utverzhdeniem-sergeja-lavrova-ob-obsuzhdenii-razdelenija-makedonii-mezhdu-bolgariej-i-albaniej.html Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 26, 2015 Пријави Подели Написано Мај 26, 2015 Лавров је не подржава подјелу Македоније. То је различитих мишљења да постоје сада. Бугарска званично затражио од руског министарства иностраних послова коментар на изјаву Лаврова. http://www.newsbg.ru/obschestvo/89-obschestvo/12024-bolgarija-nedovolna-utverzhdeniem-sergeja-lavrova-ob-obsuzhdenii-razdelenija-makedonii-mezhdu-bolgariej-i-albaniej.html Да, Бугари сад желе да се ограде од такве могућности (барем формално). Са друге стране, Албанцима та могућност није страна тако да они врло гласно говоре о новим проширењима Албаније. Пре пар дана је на Косову као херој са „државним“ почастима (такозване државе Косово) сахрањен један од терориста који је убијао полицајце у Македонији. Вашингтон и ЕУ би вероватно подржали то ново проширење, ако ничим другим онда ћутањем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Мај 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 С Праздником всех! obi-wan and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јун 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Јер наш рат није с крвљу и с телом, него с поглаварима и властима, и с управитељима таме овог света, с духовима пакости испод неба. Еф 6, 12 Ефесцима sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 12, 2015 Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Привет Јура! Добро пожаловать "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јун 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 И тебе привет Брат! Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јун 12, 2015 Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 А вдруг это сестра? Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Јун 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Все равно привет! И тебе не хворать Иоанна! Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука