Jump to content

Как живете караси? Ничего себе, merci!

Jura

Препоручена порука

С Днем Победы!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

С Днем Победы! Вечная память всем жертвам Второй мировой войны !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Реците ми, шта се сада дешава у Македонији?

Колико знам, у току су неки преговори између власти и опозиције под надзором представника ЕУ, а резултат тога ће вероватно бити ванредни избори.

Такође, премијер Албаније је рекао пре пар дана да ће ставити вето на чланство Македоније у НАТО тако да се односи између те две државе додатно заоштравају.

Подели на овим сајтовима

Колико знам, у току су неки преговори између власти и опозиције под надзором представника ЕУ, а резултат тога ће вероватно бити ванредни избори.

Такође, премијер Албаније је рекао пре пар дана да ће ставити вето на чланство Македоније у НАТО тако да се односи између те две државе додатно заоштравају.

Речено нам је да су присталице владе више. Је ли тако? Ко може да победи на изборима?

Осторожно! Неофит!eba674189bcb.gif

Подели на овим сајтовима

Речено нам је да су присталице владе више. Је ли тако? Ко може да победи на изборима?

Тако се и мени чини, али не знам ништа поуздано, можда неки форумаш из Македоније види ово па одговори. Наши медији доста слабо извештавају, страни скоро па никако. Македонске делом контролише власт, а делом опозиција тако да они јављају онако како њима одговара.

Све у свему, врло је напето. Многе битне дипломате, међу њима и Сергеј Лавров, говоре чак и о подели Македоније између Албаније и Бугарске.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Тако се и мени чини, али не знам ништа поуздано, можда неки форумаш из Македоније види ово па одговори. Наши медији доста слабо извештавају, страни скоро па никако. Македонске делом контролише власт, а делом опозиција тако да они јављају онако како њима одговара.

Све у свему, врло је напето. Многе битне дипломате, међу њима и Сергеј Лавров, говоре чак и о подели Македоније између Албаније и Бугарске.

Лавров је не подржава подјелу Македоније. То је различитих мишљења да постоје сада. Бугарска званично затражио од руског министарства иностраних послова коментар на изјаву Лаврова.

http://www.newsbg.ru/obschestvo/89-obschestvo/12024-bolgarija-nedovolna-utverzhdeniem-sergeja-lavrova-ob-obsuzhdenii-razdelenija-makedonii-mezhdu-bolgariej-i-albaniej.html

Подели на овим сајтовима

Лавров је не подржава подјелу Македоније. То је различитих мишљења да постоје сада. Бугарска званично затражио од руског министарства иностраних послова коментар на изјаву Лаврова.

http://www.newsbg.ru/obschestvo/89-obschestvo/12024-bolgarija-nedovolna-utverzhdeniem-sergeja-lavrova-ob-obsuzhdenii-razdelenija-makedonii-mezhdu-bolgariej-i-albaniej.html

Да, Бугари сад желе да се ограде од такве могућности (барем формално).

Са друге стране, Албанцима та могућност није страна тако да они врло гласно говоре о новим проширењима Албаније.

Пре пар дана је на Косову као херој са „државним“ почастима (такозване државе Косово) сахрањен један од терориста који је убијао полицајце у Македонији.

Вашингтон и ЕУ би вероватно подржали то ново проширење, ако ничим другим онда ћутањем.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Јер наш рат није с крвљу и с телом, него с поглаварима и властима, и с управитељима таме овог света, с духовима пакости испод неба. Еф 6, 12

Ефесцима
  • Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...