Jump to content

Как живете караси? Ничего себе, merci!

Jura

Препоручена порука

Што се тиче причешћа, све зависи од благослова, а на жалост и "традиције" у неким црквама.

Али и даље не разумем, да ли се ово за правило колико треба постити односи на то када нису посни дани? Јер у току поста се зна колико траје пост и како се пости. А како се пости у току поста код нас, можеш погледати овде и таман да вежбаш српски :)

Пост перед причастием может быть и в непостные дни. Потому, что не все постятся в постные дни! :D

Осторожно! Неофит!eba674189bcb.gif

Подели на овим сајтовима

И теби срећан Божић . Христос се Роди Јура.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

У нас сегодня еще "день космонавтики" и мой день рождения. Пасха конечно главнее, но все таки! Принимаю поздравления и подарки.qippda_ah.gif

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

У нас сегодня еще "день космонавтики" и мой день рождения. Пасха конечно главнее, но все таки! Принимаю поздравления и подарки.qippda_ah.gif

Христос воскресе!

С днем рождениа ЈУра!

С опозданием :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Поздравляю всех всех сербских женщин. С праздником вас Жены Мироносицы! Всегда дарите нам только мир!

qippda_ax.gif

Подели на овим сајтовима

С днем рождениа ЈУра! :pivo: 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Поздравляю всех всех сербских женщин. С праздником вас Жены Мироносицы! Всегда дарите нам только мир!

qippda_ax.gif

А что это,Юра,только сербских женщин поздравил? Между прочим у некоторых русских девушек в этот день именины ;)

Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk

Подели на овим сајтовима

Ой Иоанна я и тебя тоже поздравляю, и всех русских девушек в Сербии!qippda_aw.gif  Я русских на своем форуме поздравил! qippda_bk.gif

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

С Днем Победы Сербия!  Неоценимый вклад внес ваш народ в всеобщую в победу над фашизмом. Вечная память СЕРБСКИМ ГЕРОЯМ!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...