Млађони Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Svaka cast za seku, hvala seko! A ovi dezurni moralisti, mogli bi da cute, posto nista nisu uradili u korist nit ovog foruma nit u koristi pravoslavlja.... Kakva god da je njena muzika (koja nije po mom ukusu) njenu licnost svakako postujem. Дејан, мирођија and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 20:52, Deki992 рече Ljudi, o cemu mi pricamo ovde? Zena produzila zivot forumu jos tri meseca, omogucila nama ovde da se druzimo, nebrojenom broju ljudi da sazna nesto korisno za svoju dusu a vi pricate o njenoj muzici i spotovima?! Ja koliko znam kada ti neko nesto dobro ucini kaze se "Hvala" a ne vadi se spisak "njegovih grehova" da mu se nabije na nos. Nemojte da se brukamo... Hvala Seki na pomoci. Pa u tome sto ovde ima sudija sekinog dela i muzickog opusa, a oni su svi inace poznati kao veliki pravednici. Zena se bavi muzikom i showbussinesom, to ne znaci da je ono s to radi - njena licnost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 21:31, Млађони рече Zena se bavi muzikom i showbussinesom, to ne znaci da je ono s to radi - njena licnost. Хехе,занимљива опсервација,мисим невезано за Секу,јел стварно мислиш да је то тако? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 21:44, Зосима рече Хехе,занимљива опсервација,мисим невезано за Секу,јел стварно мислиш да је то тако? U slucaju muzicara, glumaca i generalno umetnika tih "dramskih" da... ti bi to trebalo da znash po gomili metal bendova koji su u stvarnom zivotu profesori na akademijama, doktori nauka i civilizovan svet, a na spotovima kojekakvi divljaci .. kordun, Милан Ракић and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Секи хвала и са моје стране. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Kada ti neko pomogne kaze se Hvala i Hvala Bogu. Bar su mene tako vaspitali. Млађони, kordun, Давор73 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Ko će da pomogne posle tri meseca? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Neki odmah pocese da blate Ibrin lik ali samo prava raja je znala u cemu je trik nije Ibro, jarane nas, fukara Ibro ti je defakato umjetnik svacas Deki992, Juanito, Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Позивам све критичаре и пљуваче да уплате донацију како би подржали сајт на ком се добро осећају и слободно дискутују, па да онда критикују све остале који су својим прилозима омогућили опстанак сајта на ком нам је свима овако добро, као ретко где на српском Интернет небу. Секи свака част и хвала што је помогла да сајт опстане још неко време. Хвала. Млађони, зеленизуб, Ленка* and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Grozni ste.Mislim vi moralisti.To sto vidite u Seki ili u bilo kome drugom je ogledalo onog sto nosite u sebi,tako da.. Hvala u svakom slucaju,lijep gest.Samo sam misljenja da ukoliko je tena trazila da se ne obznanjuje na ovaj nacin tako je trebalo i da uradite.Ovo mi vise lici na neku vrstu propagande da po ugledu na njen primjer,koja je svima poznata estradna licnost,i drugi krenu njenim stopama.Al dobro,postujem vas stav. Дејан and dragisa је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Ako bude Seka član foruma, to znači da će biti na saboru forumaša. Zašto ne bi bila neka svirka. Deki992, Милан Ракић, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 19:28, Дејан Бићанић рече Цитат Ма све је то лепо,али ми није јасна једна ствар, свако доброчинство има вредност пред Богом,ако се о њему не труби на све стране, а еванђеље о томе недвосмислено говори. Seka se protivila da se zahvalimo javno, al smo mi ipak uspeli da prelomimo to da uradimo. Smatramo da je tako bolje. E dal ste pametno prelomili i koliku ste joj uslugu ucinili to ce pokazati dalji komentari .... Svaka pohvala za Sekin gest ali vec pretpostavljam kakvih ce komentara biti... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Verujem da će "prepodobni" na kraju i Petra Božovića da ocenjuju kao lošeg Hrišćanina, jer je snimao scene seksa u filmovima. Umetnost je umetnost, film je o životu, pesma je o životu, umetnici su ličnosti. Hvala Seki još jednom. Zoran Đurović, Милан Ракић, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 On 23. 12. 2014. at 22:22, Milan Nikolic рече Ako bude Seka član foruma, to znači da će biti na saboru forumaša. Zašto ne bi bila neka svirka. Е то си баш лепо рекао. Него да се извиним Фидеру за онај спам, јер ћу и ја сада да кажем нешто, што мање има везе са овом темом. А то је да понекад пожелим да мислим да спавам, и да ћу када се пробудим, да прочитам овде, на форуму, да је сајт коначно под финансијском заштитом цркве православне којој и припада срцем и душом. Али никако да то одсањам и на јави. Зато ме гест ове жене, естрадне уметнице,Светлане Алексић, јако обрадовао. Јер, када +владика Јован, чами већ 12 година у казамату, шта тек ми треба да кажемо и очекујамо? Ето, онако лично рекох, ... Никола Поповић, kordun, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Предлажем да се ова глупа тема обрише и да се на насловној администрација јавно захвали у име нас банером а не овако излагати жену нашим глупостима. nana, Nina 777, Ленка* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука