Jump to content

(GLASANJE) Najbolja kurirska sluzba za slanje paketa

Оцени ову тему

Guest

13 члановâ је гласало

1. 1. Koja je za Vas najbolja kurirska sluzba?

• AKS
    • BEX
    • City Express
      0
    • Post Express
    • Pošta
    • Daily Express
      0
    • Neka druga
      0
    • Nijedna, sve su loše
      0

Препоручена порука

Добро ћу размислити да ли ћу убудуће препоручивати пријатељима да ми шаљу пакете Пост-експресом. Прошле недеље требале да ми стигну књиге, и стигле су, само не код мене, него код комшије са другог краја улице. Иако је на пакету, читко, ћирилицом писала моја адреса, и број телефона, дечко је однео и дао пакет тамо неком, и онај је на питање ''Јел си ти Милан'' одговорио '''То ми стриц''.  :D Неозбиљност на високом нивоу.

citat.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja sam u ponedeljak prepodne prodao nešto preko neta, nazvao centralu BEXa, kurir došao, juče isporučeno kupcu a meni doneli novce sad u 9 (za manje od 48h). Mnogo su ozbiljniji u odnosu na AKS. AKS drži novac do 8 dana, čekaš pare kao ozebo Sunce :P

Ono što mi se ne sviđa kod PE je to što kad mi stigne paktet sa otkupninom ja ne platim samo tu poštarinu koja piše na formularu, već plaćam tu cenu poštarine + neka izmišljena cena koja varira (za otkup). Ta usluga nigde ne piše na formularu.

Npr. kupih nešto što je teško oko 450grama sa otkupom od 4000 dinara. Ja platim poštarinu 270 dinara (i tako piše na formularu) + platim još nevidljivih 120 dinara (cena usluge za otkup), pa dal je to normalno? Kod AKSa je otkup 60dinara, kod BEXa je 50 a ovi rebnu 120 i to sam još i dobro prošao, mogli su još više da mi rebnu otkup. Teške stvari iznad 5kg uopšte ne preporučujem slati PE, ima da te oderu (tebe ili kupca) kao mačku! Skupi su.

Подели на овим сајтовима

Jutros dobijem poruku od Post Express da cu tokom dana dobiti paket na adresu. Citav dan je neko bio u kuci, a oni ne donesose paket. Sad dobijem poruku da mogu da podignem paket u roku od 5 radnih dana. Od mene minus za PE.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Углавном радим са Пост Експресом. До сада нисам имао непријатности. Знам мало да сачекам откупнину, али не више од 48 сати.

Акс никад више. Морам да сиђем испред зграде, да га чекам, да ми се дури што ме није пронашао, да ме не испоштује ни тренутак. 

Са Бексом сам само једном радио и имам позитиван утисак. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Interesantno je da Bex ima moje podatke iako nisam nikada slao preko njih. Možda to imaju jer je neko slao meni preko Bex-a, nisam siguran, a druga mogućnost je da imaju podatke koje dele sa Aksom jer sam samo preko ovih jednom slao pošiljku.

Čudnovato i ko će ga znati. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Jutros dobijem poruku od Post Express da cu tokom dana dobiti paket na adresu. Citav dan je neko bio u kuci, a oni ne donesose paket. Sad dobijem poruku da mogu da podignem paket u roku od 5 radnih dana. Od mene minus za PE.

Danas mi se isto ovo desilo sa Post Express :D

Kazu covek se uci na greskama, ali sta da radim kad ovi sto sam od njih narucivao rade samo sa njima. Ne mogu da shvatim zasto ovo rade, niti su javili sta tokom dana niti dolazili kuci.

Подели на овим сајтовима

И ја сам се клео у пост-експрес,док ми нису донели размрскану у парам-парчад, бочицу аргановог уља за косу, још ми доносилац  каже,па то су ти неки шрафови... joooj

Готово да су ми све курирске службе доносиле по нешто, а највише сам дрхтао за лед тв, који је хвала Богу стигао у комаду...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...