Баба Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Да видимо да ли су се променили приоритети Млађони and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Glasah zaposlenje... mada mi je na licnom planu zdravlje prioritet...samo ne znam sta ce ti ovde zdravlje.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 ...нису се променили приоритети, улазак у ЕУ је увек на првом месту. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Посао,мада радим већ дуго, ови наши гилиптери на власти ,хоће да продају моју фирму,и већ је десетак година систематски уништавају,да би оборили цену... Зоран Николин је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Pre svega, zeleo bih da pozdravim sve na temi, zapravo,prvo postavljaca teme i sve goste, clanove, moderatore, urednike, administratore, teologe, pa i ateiste i ostale ucesnike. Ja mislim da je u Srbiji najvaznije cvrsta ruka. Medjutim, moram da dodam, ljudi oko vlasti, a videli smo svi po televiziji i novinama sta rade oni preletaci, su meki i pokusavaju stalno da razmeksaju vlast. A, vlast mora da bude cvrsta i odlucna, samo tako ce da nam bude bolje. I da se stegne kajis. A ponekad, mora, dabome, i da se skine kajis, pa da se predvostruci i odalami, nego sta! Jedino nije dobro da kasne penzije. Penzioneri su nasi najstariji surgradjani i njima je potrebna penzijica. LISA, feeble, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Како би могао све да оствариш у животу , треба да имаш здравље и то је основно и зато сам гласао за здравље . Sanja Т. and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Pre svega, zeleo bih da pozdravim sve na temi, zapravo,prvo postavljaca teme i sve goste, clanove, moderatore, urednike, administratore, teologe, pa i ateiste i ostale ucesnike. Ja mislim da je u Srbiji najvaznije cvrsta ruka. Medjutim, moram da dodam, ljudi oko vlasti, a videli smo svi po televiziji i novinama sta rade oni preletaci, su meki i pokusavaju stalno da razmeksaju vlast. A, vlast mora da bude cvrsta i odlucna, samo tako ce da nam bude bolje. I da se stegne kajis. A ponekad, mora, dabome, i da se skine kajis, pa da se predvostruci i odalami, nego sta! Jedino nije dobro da kasne penzije. Penzioneri su nasi najstariji surgradjani i njima je potrebna penzijica. Заборавио си гледаоце крај малих екрана Лидија Миленковић, Баба, Manolis and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Ja sam glasao za zdravlje. E sad, kako su meni ucili u skoli, po definiciji, "Zdravlje je stanje potpunog psihickog, fizickog i socijalnog blagostanja a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti." Tako da glasam za zdravlje ali da bude ova zvanicna verzija, molicu. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Људска права никог не занимају? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Једно је потребно... (-_-)/ Zero, Ово име није заузето and Баба је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Mir. Kad krenu ljudi ljudima biti ne zveri, već đavoli, sve ostalo se gubi. Вук самотњак је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Овако би то требало :Приоритет су нам запослење са већим платама у мирном региону, и мирној држави која жели улазак у ЕУ, али и добре односе са Русијом којој неће уводити санкције. Само на тај начин имаћемо и здравље и добре бракове и породице које ће позитивно утицати на остваривање људских права на Косову. Vesna Milovic, Лидија Миленковић, feeble and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Овако би то требало : Приоритет су нам запослење са већим платама у мирном региону, и мирној држави која жели улазак у ЕУ, али и добре односе са Русијом којој неће уводити санкције. Само на тај начин имаћемо и здравље и добре бракове и породице које ће позитивно утицати на остваривање људских права на Косову. Da nisi ti Aleksandar Vucic jer zvucis kao on Ово име није заузето, Баба, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Da nisi ti Aleksandar Vucic jer zvucis kao on Agent! Strani plaćenik! Oće da destabilizuje i posvađa nas rodoljube! Kaka crna EU, sa onima koji su nas bombardovali? A ne ne. I Rusija i Kosovo BRE! Ронин, Вук самотњак and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 I Rusija i Kosovo BRE! Od danas se govori: I EU i teritorijalni integritet. Tako sam bar cuo da govori svemocni. Ронин, LISA and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука