Богдан_ Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Izgleda da je promakao moj post u raspravi. Gif je definitivno odavde. Ovo je sednica skupštine i u trenutku koji se vidi na gifu on replicira radikalima: 'A to oko Srijem Hrvatskoj...' (2:35 u klipu, ako ne otvori odmah na vreme u kome sam ga kopirao). Ок, гиф је одатле. Ја сам само изнео своје размишљање на ову тему. Он је заиста био тамо и скуп се заиста звао тако. nana and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Види cloudking, на тренутак сам помислио како ти и није баш најбистрија ова filename extension .avi па си ухватио ту нешто да ми халуџиш, кад оно стварно теби није баш најбистрија ова filename extension .avi па си ухватио ту нешто да ми халуџиш. A da... vidi stvarno u pravu si, Canak je fasista... evo lepo se cuje u klipu da je covek..pa ovaj, da- fasista Jel to to? Jel cemo sad bolje da zivimo? Jel ce sad rusija da nas prizna a evropa ostavi na miru? Ocel administratorima skociti plata? Jaooo sto volim kad nam krene u zivotu pa sve puca... op sa sa пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Izgleda da je promakao moj post u raspravi. Gif je definitivno odavde. Ovo je sednica skupštine i u trenutku koji se vidi na gifu on replicira radikalima: 'A to oko Srijem Hrvatskoj...' (2:35 u klipu, ako ne otvori odmah na vreme u kome sam ga kopirao). Ја се некако сећам да је био само монолог издвојен, тај део, што није нарочито ни битно ако је већ аутентичан, него ми се нешто друго сад учинило занимљивим кад погледам цео снимак, то, како "replicira radikalima", а верујем и да на неки начин има везе с темом. Или макар делимично. 14.06.2014Novi Sad/Beograd --Lider LSV Nenad Čanak izjavio je da je držanje lidera SRS Vojislava Šešelja 11 godina u pritvoru Haškog tribunala više nego nedopustivo. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=06&dd=14&nav_id=861038 Богдан_ and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 A da... vidi stvarno u pravu si, Canak je fasista... evo lepo se cuje u klipu da je covek..pa ovaj, da- fasista Jel to to? Jel cemo sad bolje da zivimo? Jel ce sad rusija da nas prizna a evropa ostavi na miru? Ocel administratorima skociti plata? Jaooo sto volim kad nam krene u zivotu pa sve puca... op sa sa Какве cloudking тек сад ово ниђе везе има са било чиме написаним до сад? Искрено, нисам рад ни да наслутим шта... Једино бих те замолио ако већ имаш потребу ту нешто да ми кажеш, да пробаш то и у коректном стању свести а не из те наркотизоване отупелости. Ниси чак ни смешан... "op sa sa". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Чанак је обични чанколизац... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 Kakvi su ovi Srbi ovo je Bogu plakati. Cela tema ode na razglabanje šta je i ko su Treća Srbija a to što je Čanak rekao Rusima raus i nemampojmakako poveza s tim nagalašavanjem da je Kosovo nezavisno to nikom ništa. Mislim jasno je da bi Čanak volo po uzoru na Kosovo da i on Vojvodinu tako uz NATO neku intervenciju prigrabi, a valjda se boji da će ga Rusi u tome sprečiti šta li je...pm će ga znati. Uglavnom radije bih živeo u Zagrebu nego u čankovoj nezavisnoj Vojvodini. -Владимир-, МилошБГ, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Какве cloudking тек сад ово ниђе везе има са било чиме написаним до сад? Искрено, нисам рад ни да наслутим шта... Једино бих те замолио ако већ имаш потребу ту нешто да ми кажеш, да пробаш то и у коректном стању свести а не из те наркотизоване отупелости. Ниси чак ни смешан... "op sa sa". Zubicu (kolko sam shvatio ovo ti je zvanicni nadimak) opusti se... nije svaka tema ratno polje Jao vi hriscani, samo bi da se svadjate nesto :* пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Kakvi su ovi Srbi ovo je Bogu plakati. Еј, молио би да не генерализујеш. Ја сам поштено све своје ресурсе устремио ка пљувању Чанка, тек успут сам споменуо ТС. Молим лепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Uglavnom radije bih živeo u Zagrebu nego u čankovoj nezavisnoj Vojvodini. Mislim da bi svako radije ziveo u Zagrebu (prelep grad) nego u bilo cijioj vojvodini (blato, mocvare i kanalizacija...) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Mislim da bi svako radije ziveo u Zagrebu (prelep grad) nego u bilo cijioj vojvodini (blato, mocvare i kanalizacija...) Где ти овде видиш блато, мочваре и канализације? nana, Ђуро Станивук and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Mislim da bi svako radije ziveo u Zagrebu (prelep grad) nego u bilo cijioj vojvodini (blato, mocvare i kanalizacija...) Ја би` мог`о нпр. да живим у Сомбору нпр.... И живео сам стицајем околности 15-ак месеци. Још увек осећам мирис целтиса... А таман сам хтео мало да "распалим" ватру са овим урадком И да питам: "Ди су наши новци?" Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Клоди, ниси у праву. Највише сам волео да летим над српским војводством и да бројим "међе" међ њивама... То је бре Еуропа!. Када сам радио у Лађевцима, па кад имамо неки прелет за Батајницу, улазна капија батајничког аеродрома је око аде Хује, када се из Србије, прелеће на териториј АП Војводина. И увек смо се шалили у том тзренутку преко радио везе, када се јавимо обласној контроли у Сурчину: "Добро дошли у Еуропу!" Фидер је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Cela tema ode na razglabanje šta je i ko su Treća Srbija a to što je Čanak rekao Rusima raus i nemampojmakako poveza s tim nagalašavanjem da je Kosovo nezavisno to nikom ništa. Како сам ја поставио питање о Трећој Србији, то бих требало да упутим извињење за спамовање теме, није ми била намјера, него нисам био упућен и заиста ме је занимало. Што се Чанка тиче, опет ви из Србије (нарочито из Војводине) боље знате ситуацију, али мени се одавде чини да је он једна маргинална политичка личност (да не кажем нешто грђе јер како оно би, "који брату свом рече: "Будало!" биће крив...") чије небулозе, ма како тешке биле, не заслужују коментар. Молим вас, исправите ме ако гријешим. Уосталом, зар он не би требао бити у затвору/судском процесу/под истрагом због неког физичког напада кад га ономад сликаше са оним рибама? Баба је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Како сам ја поставио питање о Трећој Србији, то бих требало да упутим извињење за спамовање теме, није ми била намјера, него нисам био упућен и заиста ме је занимало. Што се Чанка тиче, опет ви из Србије (нарочито из Војводине) боље знате ситуацију, али мени се одавде чини да је он једна маргинална политичка личност (да не кажем нешто грђе јер како оно би, "који брату свом рече: "Будало!" биће крив...") чије небулозе, ма како тешке биле, не заслужују коментар. Молим вас, исправите ме ако гријешим. Уосталом, зар он не би требао бити у затвору/судском процесу/под истрагом због неког физичког напада кад га ономад сликаше са оним рибама? ...а не, не...у Србији се не иде у затвор због диверзантског деловања политичких пиона... Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Ништа не би постигао. Џозеф Каса је ипак човек западне културе и њега сте могли тако збунити. Али Чанак ће узети с вама да пева четничке песме и још ће вас частити пићем тако да ћете се ви изгубити, а после ће у медијима рећи да је то морао јер се бојао за своју безбедност. Не знате ви Чанка ..а, па немој сад да испадне Џозеф наиван ако је западњак и фин...много смо ми њему муке направили тијех година... А са Чанком бих ја направио такав спин да би му скинули Амери бар 80% од плате. Направио бих тону промотивног материјала за генерације које долазе и постао инвентар на његовим митинзима... Рецимо, транспарент од десетак метара на коме каже: "Живео Чанак и ЛСВ - смрт аутономији" Па онда, ситнији транспаренти : "Чанак - бедем против хрватског лобија" или "Чанак - Војводина је Србија" итд... Обесмислити његову реторику и пропаганду иронијом и ненасилним акцијама...има ли шта слађе? nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука