Jump to content

Трећа Србија - патриотска политичка организација

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

80% од плате

:.mislise.  :.mislise.  :.mislise. 

Па онда, ситнији транспаренти : "Чанак - бедем против хрватског лобија" или "Чанак - Војводина је Србија" итд...

Обесмислити његову реторику и пропаганду иронијом и ненасилним акцијама...има ли шта слађе?

Дела! Ако знаш и имаш информације, а да су тачне... Овако-само дувањеу нациЈоналну прдаљку...

Подели на овим сајтовима

Па онда, ситнији транспаренти : "Чанак - бедем против хрватског лобија" или "Чанак - Војводина је Србија" итд...

Обесмислити његову реторику и пропаганду иронијом и ненасилним акцијама...има ли шта слађе?

Дела! Ако знаш и имаш информације, а да су тачне... Овако-само дувањеу нациЈоналну прдаљку...

Подели на овим сајтовима

Само сам те цитириао и позвао да са нама поделиш сазнања...

"Дела! Ако знаш и имаш информације, а да су тачне... Овако је-само дување у нациЈоналну прдаљку..."

Подели на овим сајтовима

A sta je sa anacionalnom prdaljkom koju cesto vrsite ovde na forumu? Hoce ispasti jos Nenad Canak ovde genije neki i veliki covek.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

A sta je sa anacionalnom prdaljkom koju cesto vrsite ovde na forumu? Hoce ispasti jos Nenad Canak ovde genije neki i veliki covek.

Kako se to prdaljka "vrši"?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Zubicu (kolko sam shvatio ovo ti je zvanicni nadimak) opusti se... nije svaka tema ratno polje ;)

Jao vi hriscani, samo bi da se svadjate nesto :*

Ете сад, хех, паз' ти њега, без трунчице бламчице...

Јашта, неко крштен те све тук'о по ушима да се докон нагудраш те блејиш 'вуда.

Подели на овим сајтовима

Ете сад, хех, паз' ти њега, без трунчице бламчице...

Јашта, неко крштен те све тук'о по ушима да се докон нагудраш те блејиш 'вуда.

Izmedju nagudran i pglu, uvek biram ovo prvo ;-)

Ljubi te cika cloud... :-*

Подели на овим сајтовима

.. а ту pusu (:-*) DJ Dekiju тамо налепи негде, и, што се мене тиче, латентно се штипкајте од јутра до сутра. Боле ме бриге. А и шта би ви друго тако згодни, а паметни? Верујем и да ће вам Бућов утрчати по џокавац из штека, приде.

Подели на овим сајтовима

јеси ли то и ти на одобравању?

Подели на овим сајтовима

Jesam :) Nego,molim admine da sankcionisu klauda jer je napisao za drugog korisnika foruma da je glup...sto je stvarno dno dna.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

.. а ту pusu (:-*) DJ Dekiju тамо налепи негде, и, што се мене тиче, латентно се штипкајте од јутра до сутра. Боле ме бриге. А и шта би ви друго тако згодни, а паметни? Верујем и да ће вам Бућов утрчати по џокавац из штека, приде.

A ko je Bućov? I sto bas DJ Dekiju da nalepim pusu a ne tebi?

Ja kontam ti hriscanin a vi ste svi u fazonu mir, ljubav, ljubi bliznjeg, ovog onog?

Il to samo na papiru?

Подели на овим сајтовима

A tooo... Jao bre, naivnosti, zubic ti je ime :-D

Ne ljubim te ja stvarno bre... Nego ovo je hriscanski forum i postoji gomila reci koje su zabranjene.iz razloga opste pristojnosti... Trebalo je da pronadjem adekvatnu zamenu tim strasnim recima i izbor je pao na ljubljenje.

Razlog je naravno jasan, niko normalan nikada nece da pomisli da ih ja zaista tolko volim te im saljem pusice nego ce odmah ukapirati sta zaista pise ispod te fraze... Hehe, kako sam se prevario...

Подели на овим сајтовима

Па "испашће" ако му ми овде, или уопште јавност, да мандат да буде то што си навео. Не треба му, мислим, придавати неки значај, јер сматрам да је безначајан по свим питањима. Да не кажем нешто грђе...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...