Jump to content

Трећа Србија - патриотска политичка организација

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ми смо ономад у Суботици ишли на митинг Јожефа Касе са четничком заставом 3 са 2 метра, била на њој лобања и оно "Са вером у Бога - Слобода или смрт" и клицали му "Каса Србине" и "Каса војводо" ... ако ништа а били су максимално збуњени и Каса и она шачица мађара што се окупила тамо..

Размишљам да на неком следећем Чанковом митингу урадим исто...

Ништа не би постигао. Џозеф Каса је ипак човек западне културе и њега сте могли тако збунити.

Али Чанак ће узети с вама да пева четничке песме и још ће вас частити пићем тако да ћете се ви изгубити, а после ће у медијима рећи да је то морао јер се бојао за своју безбедност.

Не знате ви Чанка

Подели на овим сајтовима

Još jedna u moru (bolje reći okeanu) stranaka u Srbiji za koje skoro niko i ne zna i koje se oglašavaju samo kad procene da populizam može da im ide u korist, kao u slučaju Turske i ovoga sa Čankom. Nebitni u suštini...

Ти исту поруку канда пишеш на свим овим политическим темама, да не радиш ти за велик вођу можда ?

:)))

Подели на овим сајтовима

dakle nisu samo mandate ukrali,nego cak i ime...inace genius ne more bit da radi za velkog vodju zato sto je treca Serbia pokret velikog vodze

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Захваљујем се Генију и Жељку на одговорима, иако су, чини ми се дијаметрално супротни.
А чини ми се да, колико сам до сада гледао њихове постове на разним темама да се и са једним и са другим слажем у доста ствари. Зато сам још више збуњен.
Свиђа ми се Бошков текст са линка који је Жељко поставио, само нисам баш најбоље схватио да ли пише о Трећој Србији као идеји или о конкретној странци (Опростите, али заиста нисам упознат са тим дешавањима на политичкој сцени Србије)
Ако Бошко Обрадовић (колико сам ја до сада упознат са његовим радом) стоји иза тога, требало би да је озбиљна прича, барем што се намјера тиче. Са друге стране, оно саопштење о изручењу Турског држављанина Србији је у најмању руку политички дилетантно, тако да сам и даље у дилеми. :.mislise.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Nije Bosko sa njima, oni su izradili Dveri u Novom Sadu. Dveri su dobile neka poslanicka mesta u NS, i nisu hteli da udju u koaliciju sa SNS kako su i obecali. Onda su se ovi poslanici koji su delegirani otcepili, napravili Trecu Srbiju i koaliciju sa SNS. Slicna prica kako je nastao SNS.

http://www.kurir.rs/pocepale-se-dveri-osnovana-treca-srbija-clanak-509312

I jos nesto o njima

http://www.teleprompter.rs/sve-malverzacije-i-prevare-trece-srbije-da-li-je-vreme-za-izbore-u-novom-sadu.html

Подели на овим сајтовима

Хвала, feeble, сада сам отприлике склопио слику.

Само још да додам, мислим да је Брана Црнчевић рекао: "Политика је куплерај из којег нико не излази невин". То ми је била прва помисао када сам видио да су Двери отишле у политику.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Ако тако гледаш, осведочени демократо и прогресивни српски патриото, онда би то исто требало урадити и са ЛСВ-ом.

Није лепо имати двоструке аршине  :nene:

Ne. LSV je OK.

Treca srbija je smrad koji treba izvetriti iz Srbije...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Nije Bosko sa njima, oni su izradili Dveri u Novom Sadu. Dveri su dobile neka poslanicka mesta u NS, i nisu hteli da udju u koaliciju sa SNS kako su i obecali. Onda su se ovi poslanici koji su delegirani otcepili, napravili Trecu Srbiju i koaliciju sa SNS. Slicna prica kako je nastao SNS.

http://www.kurir.rs/pocepale-se-dveri-osnovana-treca-srbija-clanak-509312

I jos nesto o njima

http://www.teleprompter.rs/sve-malverzacije-i-prevare-trece-srbije-da-li-je-vreme-za-izbore-u-novom-sadu.html

Уф ал си објективан.

Све ово што си ти написао је из кухиње пропагандне њихових опонената.

Ствари стоје овако.

Трећа Србија је издвојени огранак Двери у Новом Саду а тренутно и шире по Србији, али из Новог Сада су кренули и одвојили су се од Двери.

Разлаз са Дверима је настао ономад када су Двери добиле посланичка места у скупштини Новог Сада. Тада Двери нису хтеле са СНС у коалицију, и онда се овај огранак издвоио из Двери. Зашто?

Зато што су они сматрали да је важније да сруше жуте у Новом Саду него та политика Двери да неће са СНС-ом. Која ево, да се не лажемо, после неког времена потпуно пада у воду јер Двери су сад у коалицији са ДСС-ом а на локалним изборима у Мионици рецимо ДСС је у коалицији са СНС-ом, дакле посредно и Двери су у тој коалицији. Такође ДСС је у већим градовима као што је Београд па и Нови Сад у коалицији са СНС-ом.

Значи нису хтели ономад али хоће сад и то посредно преко Санде.

Главни опоненти Треће Србије у Новом Саду су жути и аутономаши. Пошто су управо захваљујући Трећој Србији Чанак и његова свита остали без градских фондова на којима су се гојили годинама. Што очигледно Феблу не смета, јер то није поменуо.

Тако да осим те идеолошке борбе ту је и сујета, завист, корист итд.

Ствар је у томе што ми који смо из Новог Сада и околине углавном ове људе знамо лично и онда су неки против њих више због тога него због идеологије, што је заправо обична сујета у питању. А неки су опет и са њима и за њих и подржавају их исто мимо идеологије већ чисто из пријатељских разлога.

Трећу Србију највише нападају ти аутономаши и Маџари са Хрватима.

Врх Двери и врх Треће Србије овај њихов раскол и разлаз доживљава болно, јер то су људи који су се добро међусобом познавали и имали веома добре пријатељске односе.

До сад колико већ дуго познајем људе из Треће Србије ништа ружно нисам чуо о људима из Двери.

Дверјани исто тако ови који су при врху или не желе о томе да причају или не говоре ништа ружно о људима из Треће Србије.

Има ту и тамо на нижем нивоу клинаца који су навијачки настројени па они по нешто лупају.

Да, још нешто, и једни и други су црквени људи претежно.

Бошков чланак је основ идеје Треће Србије и уједно основ те партије.

То је то надилажење подела на две Србије.

И рецимо кад причам с њима и кад кажем типа: "Ма ови бре буђави другосрбијанци" они то не одобравају, веле да те поделе треба надићи. Неодобравају ни поделе на четнике и партизане и на породице једних и других, и за то веле да треба надићи.

Слажем се ја да треба поделе надилазити али не видим како да се надиђу већ менталитетске, културне, духовне, разлике између породица четника и партизана.

Подели на овим сајтовима

Хвала, feeble, сада сам отприлике склопио слику.

Само још да додам, мислим да је Брана Црнчевић рекао: "Политика је куплерај из којег нико не излази невин". То ми је била прва помисао када сам видио да су Двери отишле у политику.

Буквално је тако.

Немаш појма колико знам људи који су у политици, који су честити људи, веома морални, одговорни, вредни, а које данас не би ни Дунав опрао због њихових партија и дешавања на политичкој сцени.

Подели на овим сајтовима

Treća Srbija: Čanak stvara uvertiru za "evromajdan"

Čanak i Treća Srbija... dva značajna politička faktora u Srbiji... mrtva trka ko je od njih značajniji... još malo pa ćemo imati teme o tome šta su Mika i Žika rekli jedan drugog prilikom svađe u kafani.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Уф ал си објективан.   Све ово што си ти написао је из кухиње пропагандне њихових опонената.

Pa zar nije tako bilo? Zar nisu tako dosli do mandata? Bili su nepostojeca stranka, glasove su dobili preko Dveri, izvrsili prevaru i postali vlasnici mandata te napravili koaliciju sa SNS.

Dveri su jasno i glasno rekli tada za izbore da nikako i na kom nivou nece u koaliciju sa SNS. Ljudi su shvatili na vreme o kakvom se zlu radi. I nije posteno da izrade glasaca i nakon izbora udju u vlast sa njima. Stalno kukamo kako nas politicari lazu, a kad neko bar nesto ispostuje evo kako prodje. I jos neko misli da je to pozitivno. Ja ne vidim razliku izmedju toga da LSV + DS i SNS + SPO + Treca Srbija vladaju u Novom Sadu. I jedni i drugi ce da drpaju koliko mogu, tako da je gradjanima svejedno.

Подели на овим сајтовима

Није тако и то је твоје субјективно мишљење и лепо сам објаснио, но ти не желиш да видиш јер бојим се да си по овом питању острашћен.

А сад ти мени објасни кад си толико за принципе у политици зашто су Двери сада пристале на посредну коалицију са СНС-ом?

Мислим да ти политику доживљаваш сувише верски и очекујеш неки пуританизам у њој а тога као што видиш нема нити ће икада бити.

Подели на овим сајтовима

Ne. LSV je OK.

Treca srbija je smrad koji treba izvetriti iz Srbije...

Ију  :0222_shocked:  па ти си острашћен. Који ти је број чланске карте?  

Кад би почео да пишем шта сам се све нагледао док су љигаши ведрили и облачили покрајином не би ми веровали људи. Сви други су за њих аматери. Мада не сумњам да би се ти екстра слагао са њима, мрзе Цркву из дна душе, имали би заједничких тема ихаај. Иначе све потомци бивших комуњарских кадрова који су опљачкали и уништили ону бившу државу а сад тобож жале за њом.

Од свег срца ти желим да их доведеш код себе у Ниш, да их скинеш нама с грбаче.

@Жељко

Џабе Трећој Србији не знам ни ја какав програм када видим ко су им поједини људи у врху странке.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...