Снежана Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Лидија Миленковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Moja omiljena https://www.youtube.com/watch?v=UlHCTi8uaOM Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Дуња, Лидија Миленковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 @@Grizzly Adams, Haha Ovo postaje igra citanja tudjih misli. Sad sam htela nju da zalepim. Лидија Миленковић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=oYHXDCOANt0 Данче*, Grizzly Adams, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Ovo postaje igra citanja tudjih misli. Дуња and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Данче*, Снежана, Караконџула and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Sanja Т. and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Ova tema nam dodje kao kombinacija Kafe sa slagerom i Muzike iz osamdesetih. I Zubove kafe bez slagera. Лидија Миленковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AClHrVZObWg Снежана, Sanja Т. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Дуња, Лазар Нешић, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука