Jump to content

Mediji uče našu decu da budu promiskuitetni, pijani, istetovirani, izbušeni i glupi kao noć

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pre će biti da oni koji prave reklame koriste sisteme vrednosti već zatečene u društvu, nego da hoće da ih nameću iz 'epicentra Velikog brata'  ;)

Подели на овим сајтовима

Не треба се много надати да ће се медији променити на опште добро човечанства. То се коси са основном концепцијом, мотивима и идејом људи који су их оснивали. Пропаганда за себичне циљеве одређених интересних група је једини смисао њиховог постојања. Радио сам тај посао, након одређеног времена схватио да мој морал и тај посао не могу заједно...<br />

Подели на овим сајтовима

Децу у шуму...тамо нема телевизора, само дрвеће, свеж ваздух и безброј могућности за забаву.

Подели на овим сајтовима

Децу у шуму...тамо нема телевизора, само дрвеће, свеж ваздух и безброј могућности за забаву.

Зависи у којој шуми. У некима живе разголићене амазонке...

Подели на овим сајтовима

Зависи у којој шуми. У некима живе разголићене амазонке...

Ocu ja u tu sumu....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ако та шума није близу, па да ч`с можеш дете да "добациш" до тамо, онда ти треба џак за детету на главу, јер свуда около су ови постери и билборди, као на пр. у градском превозу :) . Ето, седи дете у аутобусу, а њему испред носа онај застакљени део предвиђен за рекламне плакате, а на њему разгаћене тете које врше нужду у писоару. Дете гледа, трепка, гледаш и ти и трепкаш... Шта ћеш...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ако та шума није близу, па да ч`с можеш дете да "добациш" до тамо, онда ти треба џак за детету на главу, јер свуда около су ови постери и билборди, као на пр. у градском превозу :) . Ето, седи дете у аутобусу, а њему испред носа онај застакљени део предвиђен за рекламне плакате, а на њему разгаћене тете које врше нужду у писоару. Дете гледа, трепка, гледаш и ти и трепкаш... Шта ћеш...

До шуме ми треба пола сата аутом...не верујем да икоме у Србији треба више од 45 мин до некакве шумице, брега или воде...

Подели на овим сајтовима

Хиљаду , ајде није хиљаду , икс пута сам наглабао овде по форуму да је велико зло комунизам и антихрист Броз , али барем нешто је било добро у његово време што се звало цензура . 

Оваквог неморала , барем у оволиком или оваквом облику није било ! Када ће се појавити неки паметан политичар или вођа овог нашег народа и да увиди све то и где нас то води ? 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

До шуме ми треба пола сата аутом...не верујем да икоме у Србији треба више од 45 мин до некакве шумице, брега или воде...

Мени треба 5 минута... пешице :0414_feel:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Mediji uče našu decu da budu promiskuitetni, pijani, istetovirani, izbušeni i glupi kao noć

О глупог ли наслова...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...