Jump to content

Mediji uče našu decu da budu promiskuitetni, pijani, istetovirani, izbušeni i glupi kao noć

Оцени ову тему

Препоручена порука

Од како су медији заменили родитеље, родитељи се жале на медије.

Подели на овим сајтовима

Pre će biti da oni koji prave reklame koriste sisteme vrednosti već zatečene u društvu, nego da hoće da ih nameću iz 'epicentra Velikog brata'  ;)

Подели на овим сајтовима

Не треба се много надати да ће се медији променити на опште добро човечанства. То се коси са основном концепцијом, мотивима и идејом људи који су их оснивали. Пропаганда за себичне циљеве одређених интересних група је једини смисао њиховог постојања. Радио сам тај посао, након одређеног времена схватио да мој морал и тај посао не могу заједно...<br />

Подели на овим сајтовима

Децу у шуму...тамо нема телевизора, само дрвеће, свеж ваздух и безброј могућности за забаву.

Подели на овим сајтовима

Децу у шуму...тамо нема телевизора, само дрвеће, свеж ваздух и безброј могућности за забаву.

Зависи у којој шуми. У некима живе разголићене амазонке...

Подели на овим сајтовима

Зависи у којој шуми. У некима живе разголићене амазонке...

Ocu ja u tu sumu....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ако та шума није близу, па да ч`с можеш дете да "добациш" до тамо, онда ти треба џак за детету на главу, јер свуда около су ови постери и билборди, као на пр. у градском превозу :) . Ето, седи дете у аутобусу, а њему испред носа онај застакљени део предвиђен за рекламне плакате, а на њему разгаћене тете које врше нужду у писоару. Дете гледа, трепка, гледаш и ти и трепкаш... Шта ћеш...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ако та шума није близу, па да ч`с можеш дете да "добациш" до тамо, онда ти треба џак за детету на главу, јер свуда около су ови постери и билборди, као на пр. у градском превозу :) . Ето, седи дете у аутобусу, а њему испред носа онај застакљени део предвиђен за рекламне плакате, а на њему разгаћене тете које врше нужду у писоару. Дете гледа, трепка, гледаш и ти и трепкаш... Шта ћеш...

До шуме ми треба пола сата аутом...не верујем да икоме у Србији треба више од 45 мин до некакве шумице, брега или воде...

Подели на овим сајтовима

Хиљаду , ајде није хиљаду , икс пута сам наглабао овде по форуму да је велико зло комунизам и антихрист Броз , али барем нешто је било добро у његово време што се звало цензура . 

Оваквог неморала , барем у оволиком или оваквом облику није било ! Када ће се појавити неки паметан политичар или вођа овог нашег народа и да увиди све то и где нас то води ? 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

До шуме ми треба пола сата аутом...не верујем да икоме у Србији треба више од 45 мин до некакве шумице, брега или воде...

Мени треба 5 минута... пешице :0414_feel:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Mediji uče našu decu da budu promiskuitetni, pijani, istetovirani, izbušeni i glupi kao noć

О глупог ли наслова...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...