МилошБГ Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 taj pangasijus nije bas zdrav,cak stavise se prica da to po onome sta sadrzi u sebi ni ne moze da se nazove riba...otuda tako jeftino. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
KatarinaM Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Neki kazu da postoji 2 glavna vrsta pangasijusa: Pangasius hypophthalmus kao evropska manje masna varijanta i azijska Pangasius bocourti, vise masna. Takodje, neki kazu da je jeftina riba pangasius, koja se uzgaja u dolini reke Mekong – jedne od deset najzagadjenijih na svetu, sve cesce na tanjiru domacih kupaca kao zamena za skupi list i domacu somovinu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Туну сам јео само као туњевину у конзерви. Поменути филети "пангазиЈуса" су нешто најмасније што сам јео. Мислим на тај маснији са стомака, они други нису толико. Народ их доста купује јер су превише јефтини, а филети су. Што кажеш прасетина је броколи у односу на то. Мени је и сланина мање масна од тих филета, озбиљно. Али правила су правила... А товљени шаран ? Можеш чварке да топиш од њега. коЖељ њацИ and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 taj pangasijus nije bas zdrav,cak stavise se prica da to po onome sta sadrzi u sebi ni ne moze da se nazove riba...otuda tako jeftino. Питање је шта је "то", ако кила кошта 200 динара Kaludjerovic Sreten, МилошБГ, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Како поступити? Шта радити? Sednem, poslužim se. Zamažem tanjir, biram hranu bez privlačenja pažnje. A domaćinu, ako imam šta da kažem, kažem pre slave. Ili posle. Znam primere i jedne i druge. Bojim se da se predstavom odbijanja hrane gubi smisao posta. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 Онда једи шта има. Љубав је најважнија. Elem, a kad komsiji stigne ugalj za unosenje, niko se ne poteze za ljubav. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука