Jump to content

Пођеш на славу у току поста- кад домаћин спремио мрсно

Препоручена порука

taj pangasijus nije bas zdrav,cak stavise se prica da to po onome sta sadrzi u sebi ni ne moze da se nazove riba...otuda tako jeftino.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Одговори 110
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Neki kazu da postoji 2 glavna vrsta pangasijusa: Pangasius hypophthalmus kao evropska manje masna varijanta i azijska Pangasius bocourti, vise masna.

Takodje, neki kazu da je jeftina riba pangasius, koja se uzgaja u dolini reke Mekong – jedne od deset najzagadjenijih na svetu, sve cesce na tanjiru domacih kupaca kao zamena za skupi list i domacu somovinu....

Подели на овим сајтовима

Туну сам јео само као туњевину у конзерви. Поменути филети "пангазиЈуса" су нешто најмасније што сам јео. Мислим на тај маснији са стомака, они други нису толико. Народ их доста купује јер су превише јефтини, а филети су.

Што кажеш прасетина је броколи у односу на то. Мени је и сланина мање масна од тих филета, озбиљно.

Али правила су правила... :)

А товљени шаран ?   Можеш чварке да топиш од њега. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

taj pangasijus nije bas zdrav,cak stavise se prica da to po onome sta sadrzi u sebi ni ne moze da se nazove riba...otuda tako jeftino.

Питање је шта је "то", ако кила кошта 200 динара :)

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Како поступити? Шта радити?

Sednem, poslužim se. Zamažem tanjir, biram hranu bez privlačenja pažnje.

A domaćinu, ako imam šta da kažem, kažem pre slave. Ili posle.

Znam primere i jedne i druge. Bojim se da se predstavom odbijanja hrane gubi smisao posta.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Онда једи шта има. Љубав је најважнија.

Elem,  a kad komsiji stigne ugalj za unosenje, niko se ne poteze za ljubav. :)

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...