Jump to content

Пођеш на славу у току поста- кад домаћин спремио мрсно


Препоручена порука

Podješ na slavu u toku posta... i izvadiš kanticu posnog krema od 3kg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.


 


0526200500.jpg


Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Одговори 121
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

И направиш посне палачинке и додаш посну плазму.

Дај рецепт за чинке

Link to comment
Подели на овим сајтовима

И направиш посне палачинке и додаш посну плазму. 

Може и мед и ораси , ја ту комбинацију највише волим

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.


 


0526200500.jpg


Link to comment
Подели на овим сајтовима

И направиш посне палачинке и додаш посну плазму. 

Na kraju, pozoves svoju ekipu na tu istu slavu i skembas domacine skoz. Oni tebe vise nece zvati, a ti ne moras vise da se mislis. :)))​ 

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 3 weeks later...

И како вам је било на славама, јел било мрсно?

Ако си јео оног сома "пангазијуса" који је маснији(филети са стомака који су јефтинији) не знам шта да ти кажем.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ако сте јели некад одрезак од туне, па прасе је кувани броколи за то...

 

192.jpg

Туну сам јео само као туњевину у конзерви. Поменути филети "пангазиЈуса" су нешто најмасније што сам јео. Мислим на тај маснији са стомака, они други нису толико. Народ их доста купује јер су превише јефтини, а филети су.

 

Што кажеш прасетина је броколи у односу на то. Мени је и сланина мање масна од тих филета, озбиљно.

 

Али правила су правила... :)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

taj pangasijus nije bas zdrav,cak stavise se prica da to po onome sta sadrzi u sebi ni ne moze da se nazove riba...otuda tako jeftino.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Neki kazu da postoji 2 glavna vrsta pangasijusa: Pangasius hypophthalmus kao evropska manje masna varijanta i azijska Pangasius bocourti, vise masna.

Takodje, neki kazu da je jeftina riba pangasius, koja se uzgaja u dolini reke Mekong – jedne od deset najzagadjenijih na svetu, sve cesce na tanjiru domacih kupaca kao zamena za skupi list i domacu somovinu....

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Туну сам јео само као туњевину у конзерви. Поменути филети "пангазиЈуса" су нешто најмасније што сам јео. Мислим на тај маснији са стомака, они други нису толико. Народ их доста купује јер су превише јефтини, а филети су.

 

Што кажеш прасетина је броколи у односу на то. Мени је и сланина мање масна од тих филета, озбиљно.

 

Али правила су правила... :)

А товљени шаран ?   Можеш чварке да топиш од њега. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

taj pangasijus nije bas zdrav,cak stavise se prica da to po onome sta sadrzi u sebi ni ne moze da se nazove riba...otuda tako jeftino.

Питање је шта је "то", ако кила кошта 200 динара :)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...