w.a.mozart Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Podješ na slavu u toku posta... i izvadiš kanticu posnog krema od 3kg Deja Vu and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Podješ na slavu u toku posta... i izvadiš kanticu posnog krema od 3kg И направиш посне палачинке и додаш посну плазму. Милан Ракић, verum est in beer and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 И направиш посне палачинке и додаш посну плазму. Дај рецепт за чинке https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 И направиш посне палачинке и додаш посну плазму. Може и мед и ораси , ја ту комбинацију највише волим Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Дај рецепт за чинке http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmoje-grne.com%2F2013%2F04%2F17%2Fposne-palacinke-sa-tri-vrste-brasna%2F&h=bAQGQ94fE&s=1 Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Хвала! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 И направиш посне палачинке и додаш посну плазму. Na kraju, pozoves svoju ekipu na tu istu slavu i skembas domacine skoz. Oni tebe vise nece zvati, a ti ne moras vise da se mislis. w.a.mozart and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 И како вам је било на славама, јел било мрсно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 И како вам је било на славама, јел било мрсно? Ако си јео оног сома "пангазијуса" који је маснији(филети са стомака који су јефтинији) не знам шта да ти кажем. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Ако сте јели некад одрезак од туне, па прасе је кувани броколи за то... Снежана је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Ако сте јели некад одрезак од туне, па прасе је кувани броколи за то... Туну сам јео само као туњевину у конзерви. Поменути филети "пангазиЈуса" су нешто најмасније што сам јео. Мислим на тај маснији са стомака, они други нису толико. Народ их доста купује јер су превише јефтини, а филети су. Што кажеш прасетина је броколи у односу на то. Мени је и сланина мање масна од тих филета, озбиљно. Али правила су правила... Снежана је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 taj pangasijus nije bas zdrav,cak stavise se prica da to po onome sta sadrzi u sebi ni ne moze da se nazove riba...otuda tako jeftino. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
KatarinaM Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Neki kazu da postoji 2 glavna vrsta pangasijusa: Pangasius hypophthalmus kao evropska manje masna varijanta i azijska Pangasius bocourti, vise masna. Takodje, neki kazu da je jeftina riba pangasius, koja se uzgaja u dolini reke Mekong – jedne od deset najzagadjenijih na svetu, sve cesce na tanjiru domacih kupaca kao zamena za skupi list i domacu somovinu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Туну сам јео само као туњевину у конзерви. Поменути филети "пангазиЈуса" су нешто најмасније што сам јео. Мислим на тај маснији са стомака, они други нису толико. Народ их доста купује јер су превише јефтини, а филети су. Што кажеш прасетина је броколи у односу на то. Мени је и сланина мање масна од тих филета, озбиљно. Али правила су правила... А товљени шаран ? Можеш чварке да топиш од њега. Баба and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 taj pangasijus nije bas zdrav,cak stavise se prica da to po onome sta sadrzi u sebi ni ne moze da se nazove riba...otuda tako jeftino. Питање је шта је "то", ако кила кошта 200 динара Снежана, Kaludjerovic Sreten, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука