Deja Vu Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Interesuje me koliko je libido odgovorn za nasu licnosnost u Hristu, na nasu hristolikost... Mala polemika nije na odmet... Јел мислиш на Фројдов или на Јунгов либидо? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paladije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Pa mislio sam na Frojdovski libido..ali nije na odmet prodiskutovati i o Jungovom i o Rajhovom libidu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Па би, гледе твоје претпоставке, ЖРУ Форум требао да организује некекав стадион, или пак трку некаве корњаче и зеца... Е да би парадокси били "приказани" и "доказани"... Лепо је то, свакако... Могуће је то схватити и на тај начин. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Interesuje me koliko je libido odgovorn za nasu licnosnost u Hristu, na nasu hristolikost... Mala polemika nije na odmet... pa šta ti misliš? kreni, ... pratićemo te ! :170fs799081: Paladije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 sta je to individuacija ako moze na srpskom neko da mi kaze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 sta je to individuacija ako moze na srpskom neko da mi kaze што би реко Владе, то ти је и/или обожење Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука