Paladije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Koliko libido utice na nasu individuaciju(licnost)? Interesuje me koliko je libido odgovorn za nasu licnosnost u Hristu, na nasu hristolikost... Mala polemika nije na odmet... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Mozd je bolje pitanje... kako nasa licnost utice na nas libido? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 jaooj, ja заправо имам још једно питање - шта је заправо либидо? :.mislise. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 jaooj, ja заправо имам још једно питање - шта је заправо либидо? :.mislise. Seksulni nagon... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 jaooj, ja заправо имам још једно питање - шта је заправо либидо? :.mislise. То ти је оно, у најкраћем-кол`ко си "експлозиван", ако већ питаш Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Interesuje me koliko je libido odgovorn za nasu licnosnost u Hristu, na nasu hristolikost... "Капирам" да је свакоме "дато" спрам могућности... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 хвала. Српско решење је ипак боље. А сад одговор - мислим да заправо нешто и не утиче, можда те мало смири да ипак се сконцетришеш на моногамију, али генерално, ако си пун те либидовске ватре, нема другог лека него да се гаси посвећеним радом... и "радом". И тако. И мене је сада срамота. Ај ћао! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 хвала. Српско решење је ипак боље. А сад одговор - мислим да заправо нешто и не утиче, можда те мало смири да ипак се сконцетришеш на моногамију, али генерално, ако си пун те либидовске ватре, нема другог лека него да се гаси посвећеним радом... и "радом". И тако. И мене је сада срамота. Ај ћао! sram te bilo.... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 мислим да заправо нешто и не утиче, можда те мало смири да ипак се сконцетришеш на моногамију, али генерално, ако си пун те либидовске ватре, нема другог лека него да се гаси посвећеним радом. Овде се Ноџојла ради о дихотомији.. А шта је рад? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Овде се Ноџојла ради о дихотомији.. А шта је рад? Добро.. мада, први пут чујем за дихотомију... дакле, није добро. Не знам шта ми кажеш Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Овде се Ноџојла ради о дихотомији.. А шта је рад? OK, video sam o cemu je rec... Pa znas kako, meni kazes libido, ja odmah pomislim na... A ako odmah pomislim na... onda vise mozak ne radi kako treba... a ako mozak ne radi kako treba, onda nema dobrog odgovora, tako da je najbolje da kazem da me je sramota i da se povucem. Jos jednom. Cao, zdravo! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Овде се Ноџојла ради о дихотомији.. А шта је рад? Пренос енергије из једног система у други, а парадокс дихотомије и "Како се успешно одупрети свеприсутним Зеноновим парадоксима?". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Како се успешно одупрети свеприсутним Зеноновим парадоксима?". Тако је! Само не видим да су "свеприсутни"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 И ја сад видим да сам свебезнао око тија придева, него сам ту скоро прочит'о неки есеј изненађујуће састављен од низа прецизних премиса и закључака ( да би то уопште и било сматрано случајним ), тзв. узрочно-последичних спрега, те сам једва одолео искушењу а да се не сетим метода у доказивању непостојања кретања и мноштва, у нашем народу познатијег и као Зенонови парадокси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 И ја сад видим да сам свебезнао око тија придева, него сам ту скоро прочит'о неки есеј изненађујуће састављен од низа прецизних премиса и закључака ( да би то уопште и било сматрано случајним ), тзв. узрочно-последичних спрега, те сам једва одолео искушењу а да се не сетим метода у доказивању непостојања кретања и мноштва, у нашем народу познатијег и као Зенонови парадокси. Па би, гледе твоје претпоставке, ЖРУ Форум требао да организује некекав стадион, или пак трку некаве корњаче и зеца... Е да би парадокси били "приказани" и "доказани"... Лепо је то, свакако... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука